Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yaaa gayet iyi değil mi? Bende baya kilo var sanmıştım 🙄
80 lerden indim 😂 bi 5 kilo daha verirsem benden ballısı yok.
Bünyem kilo almaya çok çok müsait. Çok çabuk geri alıyorum. Hayatım boyunca da hiç 70 kilo bile olmadım. 60 ları hiç görmedim . Şimdi 65 falan olursam 1 2 kilo alsam beni rahatsız etmez diye düşünüyorum

Bünyem kilo almaya çok çok müsait. Çok çabuk geri alıyorum. Hayatım boyunca da hiç 70 kilo bile olmadım. 60 ları hiç görmedim . Şimdi 65 falan olursam 1 2 kilo alsam beni rahatsız etmez diye düşünüyorum
Doğru. Alışmış olduğun ve mutlu hissettiğin kilo vardır illaki. Ahh bende 55den yukarı hiç çıkmazdım. Ama işte 😑

Yıldızımın barışmadıkları😂😂😂
1-avakado
2-hindi
3-hindistan cevizi
Afiyet olsun canım 🥰
Avokadoyu yiyebilmek için yarım saat süslüyorum bende, ama çok faydalı olduğunu bildiğimden alıyorum zaman zaman.
Hindiyi de hiç sevmedim, genelde fümesini yerim ama eti… ııı ıhhh 😒
Hindistan cevizi yağı candır ama, unu da candır, suyunu pek içemedim kızımdan bana kalmaz 😌

Avokadoyu yiyebilmek için yarım saat süslüyorum bende, ama çok faydalı olduğunu bildiğimden alıyorum zaman zaman.
Hindiyi de hiç sevmedim, genelde fümesini yerim ama eti… ııı ıhhh 😒
Hindistan cevizi yağı candır ama, unu da candır, suyunu pek içemedim kızımdan bana kalmaz 😌
Avakoda şartmış😬
Hindi fümeye bayılıyorum, etini yiyemiyorum.
Hindistan cevizinin kendisi bebat😬
Günaydın hayatım😁

Afiyet olsun hemşire hanım 😋
Sağol ablam 😘
Allah'ım yarın nöbet var, ve hiç sevmedigim iki sınıfa ikişer saat dersim var geçsin gitsin yarın bir an önce 😩
Bizde çocuğun sınıfında sorun yaşıyoruz. Veli veli olup çocuğuna sahip çıkmayınca öğretmene ne soylenirki
Yanlış anlama ama sanırım bizim sinifada bu duygularla giriyorlar ve daha ortaokul

Dusunmenin mi, benim nasil oldugumu mu? :oha: aciklayinca espirinin anlami kalmiyor ama kusura bakma 😳
Yetersiz veri 🙄😅
Saraylim olabilir mi nick
pastelfit pastelfit olsun ben seni böyle sevdim
❤️
Canın sağolsun beeee
❤️
Allah muhabbetinizi artirsin
Sen de benim bebeemsin😁
🙄 Aile var arkadaş. Ben kıskanç ruhlu biriyim🤪
Bugün doktora gittim endoskopi istedi ama bir ay gibi bir süreye gün verdiler onun dışında mide koruyucu yazdı doktorum şimdilik durum böyle
Canım çok geçmiş olsun
Tahini denedin mi? Çok iyi geliyor. Aç karna
Aynı beni anlattın 😔
Ama ben daha 70 i göremedim

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-01-08-02-19-77_48a79a484ebccb6adbf965128a3fe16b.webp
    Screenshot_2022-12-01-08-02-19-77_48a79a484ebccb6adbf965128a3fe16b.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 25
Back
X