Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sağol ablam 😘

Bizde çocuğun sınıfında sorun yaşıyoruz. Veli veli olup çocuğuna sahip çıkmayınca öğretmene ne soylenirki
Yanlış anlama ama sanırım bizim sinifada bu duygularla giriyorlar ve daha ortaokul

Yetersiz veri 🙄😅
Saraylim olabilir mi nick

❤️

❤️
Allah muhabbetinizi artirsin

🙄 Aile var arkadaş. Ben kıskanç ruhlu biriyim🤪

Canım çok geçmiş olsun
Tahini denedin mi? Çok iyi geliyor. Aç karna

Aynı beni anlattın 😔
Ama ben daha 70 i göremedim
İşbirliği lazım canım zaten

Günlük menümü de yazıp yastığa gömülüyorum,

30 kasım çarşamba
Sabah 10.30 ve 14.30 da aşağıdakileri ikiye bölüp yedim;
1 büyük boy avokado + yarım limon,
1 kabak, 50 gr kavurma ve 2 yumurta ile omlet.

Akşam 18.30
1 tabak kapuska,
80 gr kadar hindi eti,
1 porsiyon protein shake,
50 gr kadar kaşar.

Gün boyu 1 yk hindistan cevizi yağlı filtre kahve içtim.
Su:2 lt Amine Busra Amine Busra @pastelfit
Afiyet olsun senden güzel bir eksi gelecek hissediyorum 😊

Hiç çocuklarından bir haber sorumsuzluk diz boyu. Geçen biseyler yazdım veli grubundan hiç kimse kendine kondurmamis. Öğretmene baskına gitmiş. Çocuğumu niye aşağı çekiyorsunuz diye
Ay o watsap grupları zaten 😅😅😅😂 dün bizim grupta da kavga çıktı. Bugün öğretmenin doğumgünü pasta falan yaptırıldı. Baştan velilerde girecek demişti sınıf annesi. Sonra tabi müdür yard. İzin vermemiş. Ortalık karisti 🙉

Ay o watsap grupları zaten 😅😅😅😂 dün bizim grupta da kavga çıktı. Bugün öğretmenin doğumgünü pasta falan yaptırıldı. Baştan velilerde girecek demişti sınıf annesi. Sonra tabi müdür yard. İzin vermemiş. Ortalık karisti 🙉
😅😅
Sınıftan çocuklar inşaat alanına giriyormuş. Velileri uyardım onlarda öğretmene baskına gitmişler. 🙄
Kaç yüz öğrenci var hangisinin kuyruğuna düşsün öğretmen.

Öğretmenle ne ilgisi var okul çıkışında anne baba takip edecek çocuğunu
Okul tam gün öğlen arası. Oturup konuş cocugunla demi. Tehlikeli olduğunu filan. Bekçi kovalamış çocukları. Benide kötü gosterdiler. Suçlayıcı konusmusum. Bekçi kovmak yerine başka bişey yapsa hicbirinizin haberi olmaz. Son pişmanlık çare getirmez. Çocuğum bişey anlatmıyor demeyle olmuyor bazı şeyler. Arada ufak ziyaretler yap. Öğretmene şikayete gitmek yerine nasıl çocuğum diye durum sormaya git. Çocuk bir ayağının okulda olduğunu yanlız olmadığını hissetsin. Her iznimde mutlaka uğrarım okula. Çocuğa duyuraraktan ararım yazarım öğretmene. Ogretmeninde izin verdiği çerçevede. Çocuk onemsendigini yanlız olmadığını hissetmeli.

Okul tam gün öğlen arası. Oturup konuş cocugunla demi. Tehlikeli olduğunu filan. Bekçi kovalamış çocukları. Benide kötü gosterdiler. Suçlayıcı konusmusum. Bekçi kovmak yerine başka bişey yapsa hicbirinizin haberi olmaz. Son pişmanlık çare getirmez. Çocuğum bişey anlatmıyor demeyle olmuyor bazı şeyler. Arada ufak ziyaretler yap. Öğretmene şikayete gitmek yerine nasıl çocuğum diye durum sormaya git. Çocuk bir ayağının okulda olduğunu yanlız olmadığını hissetsin. Her iznimde mutlaka uğrarım okula. Çocuğa duyuraraktan ararım yazarım öğretmene. Ogretmeninde izin verdiği çerçevede. Çocuk onemsendigini yanlız olmadığını hissetmeli.
Evet haklısın hele bu dönemde her konuda veliler çok uyanık dikkatli olmali

Hiç çocuklarından bir haber sorumsuzluk diz boyu. Geçen biseyler yazdım veli grubundan hiç kimse kendine kondurmamis. Öğretmene baskına gitmiş. Çocuğumu niye aşağı çekiyorsunuz diye
Evet canım haftasonu veli toplantısı vardı. Neyden bahsettiğini çok net anlayabiliyorum

Evet haklısın hele bu dönemde her konuda veliler çok uyanık dikkatli olmali

Evet canım haftasonu veli toplantısı vardı. Neyden bahsettiğini çok net anlayabiliyorum
Yani çocuğu tehtit etmek içine kapanmasına sebep olmak değil buradaki sebep. Başlarda takip edildiğini hissediyordum eminim ama sonra rutini olur. Takip edildiği için değil alışkanlığı olur o tür davranışlar. Öbür türlü sınırı geçersen arsız olur. Umursamaz. Nasılsa hep böyle der. Saygı duyulduğunu onemsendigini hissetmeli bir yandan. Bazıları sırf dikkat çekmek için yapıyor

Eee yarın büyük gün heyecan varmı?
Ben çok heyecanlıyım. Ama bi yarista olmak bir gruba dahil olmak ben streslendiriyor. Umarım pozitif strestir
Heyecan duyman normal stres yapacak birşey yok. Adımların gayet iyiydi. Ufak kaçamakların oldu ama özellikle akşam yememek kg verdirir. Ara tartı yaptın mı hiç

Back
X