Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yani çocuğu tehtit etmek içine kapanmasına sebep olmak değil buradaki sebep. Başlarda takip edildiğini hissediyordum eminim ama sonra rutini olur. Takip edildiği için değil alışkanlığı olur o tür davranışlar. Öbür türlü sınırı geçersen arsız olur. Umursamaz. Nasılsa hep böyle der. Saygı duyulduğunu onemsendigini hissetmeli bir yandan. Bazıları sırf dikkat çekmek için yapıyor
Annem beni hiç takip etmezdi mesela ne kadar üzülürdüm. O değer vermektir...
Evet yanlış birşeyler yapmadık çok şükür ama yapabilirdikte..

Staj yaparken şefim anlatırdı. İkiz kızlarını okula giderken ara ara hep gizli gizli takip edermiş sık sık uğrarmis okula, çalıştığı halde

Sağol ablam 😘

Bizde çocuğun sınıfında sorun yaşıyoruz. Veli veli olup çocuğuna sahip çıkmayınca öğretmene ne soylenirki
Yanlış anlama ama sanırım bizim sinifada bu duygularla giriyorlar ve daha ortaokul

Yetersiz veri 🙄😅
Saraylim olabilir mi nick

❤️

❤️
Allah muhabbetinizi artirsin

🙄 Aile var arkadaş. Ben kıskanç ruhlu biriyim🤪

Canım çok geçmiş olsun
Tahini denedin mi? Çok iyi geliyor. Aç karna

Aynı beni anlattın 😔
Ama ben daha 70 i göremedim
Önce inan kendine. Emin ol görürsün

Eee yarın büyük gün heyecan varmı?
Ben çok heyecanlıyım. Ama bi yarista olmak bir gruba dahil olmak ben streslendiriyor. Umarım pozitif strestir
Okulda hoca,stres yonetimini anlatirken demisti, aZ da olsa olacak basari icin. Gayret oldugunu gosterir,diger türlü isteksiz gibi oluyor. Anlatamadim şuan .

Gel sana ikram edeyim bebeğim 😘 1 bardak da kola
mutfağı boşaltma çalışmaları 😂

Günlük menümü de yazıp yastığa gömülüyorum,

30 kasım çarşamba
Sabah 10.30 ve 14.30 da aşağıdakileri ikiye bölüp yedim;
1 büyük boy avokado + yarım limon,
1 kabak, 50 gr kavurma ve 2 yumurta ile omlet.

Akşam 18.30
1 tabak kapuska,
80 gr kadar hindi eti,
1 porsiyon protein shake,
50 gr kadar kaşar.

Gün boyu 1 yk hindistan cevizi yağlı filtre kahve içtim.
Su:2 lt Amine Busra Amine Busra pastelfit pastelfit
afiyet olsun ;)

Sağol ablam 😘

Bizde çocuğun sınıfında sorun yaşıyoruz. Veli veli olup çocuğuna sahip çıkmayınca öğretmene ne soylenirki
Yanlış anlama ama sanırım bizim sinifada bu duygularla giriyorlar ve daha ortaokul

Yetersiz veri 🙄😅
Saraylim olabilir mi nick

❤️

❤️
Allah muhabbetinizi artirsin

🙄 Aile var arkadaş. Ben kıskanç ruhlu biriyim🤪

Canım çok geçmiş olsun
Tahini denedin mi? Çok iyi geliyor. Aç karna

Aynı beni anlattın 😔
Ama ben daha 70 i göremedim
Bize farketmiyo her ortamda aşkımızı ilan ediyoruz.
Bu okul sorunsalları beni de çok geriyor, sinirle hemen müdahele etmek istemiyorum ana dünkü haberi gördünüz mü çok üzücü😔
Ah be nerdeyse 8.000 oluyomuş😄böyle düşün. Gün gün adımını arttırmaya çalış, çok iyi geliyor 🥰

Heyecan duyman normal stres yapacak birşey yok. Adımların gayet iyiydi. Ufak kaçamakların oldu ama özellikle akşam yememek kg verdirir. Ara tartı yaptın mı hiç
Yaptım 🤪🙄
Önce inan kendine. Emin ol görürsün
İnşallah çok geçtim bu yollardan 72 sınırına zar zor indim
Okulda hoca,stres yonetimini anlatirken demisti, aZ da olsa olacak basari icin. Gayret oldugunu gosterir,diger türlü isteksiz gibi oluyor. Anlatamadim şuan .
Anladım canım. Yapıcı stres iyidir.
Benim büyük oglanda hiç stres yok mesela deli oluyorum. Ne olumlu ne olumsuz. Acayip rahat bir çocuk. Sınav nasıl geçti diyorum. İyiydi önemli olan katılmak diyor 🙄🤪😅😅

Kendileri kaç alarm kurarlar, Saat 4 te çalmaya başlar, ertelemeye basar, tekrar çalar, tekrar erteler, yarım saat sonra kalkar, 5 te evden çıkar, giderken kardeşini kaldırır, o da 5:35 te evden çıkar. Aynı işyerinin farklı bölümünde çalışıyorlar. Ve ben bunların hepsini duyarım.
Kalkamama ihtimaline karşı ben de saat kurarım. Zaten vücut alışmış 30 senedir eşimi işe ben yollarım, çok nadirdir o saatlerde uykuda olmam
ahaha 😂 sana da yazık yav
o zaman yemek mi yapsalar haftasonu, evi mi topluyorlar demiştin
bir iş bulmam lazım 😂

Öyle canım, vallahi dışarı çıkmaya korkuyorum. Fareli köyün kavalcısı gibi diziliyolar peşime mev de mev, yürütmüyorlar. Beslemiycem diyorum kıyamıyorum yine besliyorum 🤦‍♀️
ahaha 😂 çok şirinsiniz eminim 🐈

Bize farketmiyo her ortamda aşkımızı ilan ediyoruz.
Bu okul sorunsalları beni de çok geriyor, sinirle hemen müdahele etmek istemiyorum ana dünkü haberi gördünüz mü çok üzücü😔

Ah be nerdeyse 8.000 oluyomuş😄böyle düşün. Gün gün adımını arttırmaya çalış, çok iyi geliyor 🥰
Çok üzüldüm yaa 12 yaş nedir. Allah esirgesin

Dışardaki kediler daha çok sevgiye muhtaç, bizimkiler bıkmış, gelen giden kucaklıyor, hele erkek olanı ben bırakıyor, oğlum yakalayıp kucaklıyor, o bırakıyor, öteki kucaklıyor, alıştı sakin sakin duruyor
Tabi hayatım, onların tek istediği sevgi. Dün değil de önceki gün toplaştılar 3-5 . Gittim mama döktüm. Sadece 2’si yedi. Diğerleri benle takılıyo🙈

Yaptım 🤪🙄

İnşallah çok geçtim bu yollardan 72 sınırına zar zor indim

Anladım canım. Yapıcı stres iyidir.
Benim büyük oglanda hiç stres yok mesela deli oluyorum. Ne olumlu ne olumsuz. Acayip rahat bir çocuk. Sınav nasıl geçti diyorum. İyiydi önemli olan katılmak diyor 🙄🤪😅😅
Bu sefer kendine inan. Yapıcam de ve asla pes etme

30 Kasım Menü
12.00 Chia, süt, yulaf, bal, hurma karışımı
14.00 Kahve
16.00 Patlıcan yemeği , yufka, ayran
İki litre su
Adım
IMG_20221201_102338.webp
Amine Busra Amine Busra Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak

Back
X