Öğün yorumunu mu tatlımGünaydin,benim mesajimı görmedin mi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öğün yorumunu mu tatlımGünaydin,benim mesajimı görmedin mi![]()
Hayir ya, sevgi mesajiydi,begeni yoktuÖğün yorumunu mu tatlım![]()
![]()
Küllerimden bir anka kuşuyum benAralikliymis. Ulen bittin sen![]()
Tartildin mi bugün peki. Gel burayaKüllerimden bir anka kuşuyum ben
Ha haaaayt![]()
Oooo her şeyin orucu olur. Mesela Meryem orucu var duydun mu hiç...İslami kaynaklı ...Elhan bu arada aralikli oruc diyorlar ya, benim bildigim tek oruc Ramazan orucu.İbadet. Hani diyete oruc diyince mecâzi bile olsa icime sinmiyor. Demem ben.
![]()
Tartilmam miTartildin mi bugün peki. Gel buraya![]()
İslami olarak olur tabi ki ama diyet yapip, yemek yiyerek oruçOooo her şeyin orucu olur. Mesela Meryem orucu var duydun mu hiç...İslami kaynaklı ...
Aralıklı oruç ilmi olarak var makalesi var hatta.
Nasılsın canımGünaydın canim ❤
Teşekkür ederim canim iyiyim sen nasilsin ❤Nasılsın canım![]()
Başına bir şey gelmemiştir inşallah çok ilginçEvet hatta en son bizim takima gelmisti 6.takimdayken sonra bir anda kayboldu
İyiyim tatlım bir arkadaş var da yarına onun için planlar yapmaktayım. Baş harfi w......Nasılsın ablacım![]()
Bir aralık doğum gününü kutlayalım kızınla seninElhan ben de aralıklıyım.
Ama o aralık,bu aralık değil.
Kızımın ve benim doğum günüm aralık ve de eşimle tanişma günüm.
Afiyet olsun canım çok sevindim senin adına.Bu hafta ilkkez güzel yemek çıktı. Mercimek çorbası tavuk şiş bulgur pilavı salata
Yarım kaseye yakın çorba 4 parça tavuk yağsız limonlu salata 2 yk pilav![]()
Aşkitom , öğlen tost yedim mecburen, bi tostçu abla var ille gel buyur dedi, hani kocası ölmüş geçen sene kocasının tostçusuymuş. Tam bugday falan da yoktu. Yemem diyemedim. Onu dengelemek için akşam az yedim, marul hariç hepsi bi çorba kasesini anca doldurdu. Ama yettiAfiyet olsun tatlım.Akşam menune bayıldım.
![]()
![]()
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun pastelfitim ❤