Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Double ödülü cuma yap kuzum olur muAmin. Çok sağ olödül hakkım sonraya kalsin o zaman. Double ödül
Sağ ol zipzipim
Amin,çok sağ ol vefalı arkadasim
Tesekkur ederim
Sağ ol fesangım
Sağ ol zipzipim
Amin,çok sağ ol
Eline, koluna sağlık.
Amin, sağ ol kordiş![]()
Afiyet olsun canım05 Aralık pazartesi
Zipzip-
Elhan
Hedef60kgolmak
Cordelia
Kahvaltı 09.20
1 h yumurta 1 wasa
1 salatalık 2 ceviz
4 zeytin
Spor sonrası 12.20
200 ml protein shake
Akşam 17.30
Yarım h tavuk göğsü
3 kaşık barbunya
3 kaşık kabak ağırlıklı sebze sote
2 lokma ev yapımı lahana turşusu
Su 2 lt
Spor
40 dk fitnes
25 dk yürüyüş
Adım 8. 047
Şey çöpBeyazını nasıl değerlendiriyorsun
Beşamel sos sevmiyorum canımcımBeşamel soslu fırında yapsan seversin. Birde mısır unla kızartma![]()
Yok kaptanım olur mu öyle. Bugün daha iyiyim hamd olsunTakımlara girdiğin için mutsuz musun canım![]()
Baş agrin ve mide bulantısı bunu aklıma getirdi. Allah şifa versin. Yarın daha iyi hissetmeni dilerim.![]()
KIRMIZI 2 aralık menü 3 aralık menü/adım 4 aralık menü/adım pastelfit
/
/
Cordelia
/
/
Mehfam
/
/
@erenmothers /
/
Kmsl Hnd
/
/
@60kiloyum /
/
@Kinoalihatun /
/
@Beth18 /
/
MAVİ Elhan
/
/
fesang
/
/
Hedef60kgolmak
/
/
D u t
/
/
@Willemijn- /
/
Mthn83
/
/
@DombiliKus /
/
Amine Busra
/
/
![]()
İçerde bir yerlerde Adanalı görüyorumHatta hem acı yeşil biber ile yapıyorum hem de üstüne acı pul biber koyuyorum. Özellikle iyice pişmesine yakın koyuyorum ki iyice acılaşsın
Kuzum geçen gün sormuştun unutmuşum cevaplamaya eşim Pendik tarafında2-3 benim uyku saatim eşim geliyormuş şimdi ona yemek hazırlayacağım karnabahar![]()
Hahaha annem de diyor senin soyunda yok sopunda yok bu kadar acı nasıl yiyorsun diyeİçerde bir yerlerde Adanalı görüyorum![]()
Hadi bol şans meleğimYarın işbaşı yapiyorum şans dileyin bana
Bugün 5 Aralık -21 gün şekersiz beslenmeye niyet ediyorum Allah'ım yuzume gülsün boğazımı tutmama yardım etsin.Yeni kıyafetler aldım uzerkme istediğim gibi durmadı. En az 15 kg fazlam var
![]()
Canım 8.000 altında ya o yüzden çarpı var , yazmıştın grubaCanım menulerimi paylaştım ben adimlarida bir dün ekleyemedim sanırım ekliyorum simdi
Seni ilgilendiren etiketleri atlama yeter tatlım.Günaydın güzeller ben geldim
Akşam 12 ye kadar ağrıdı başım. Sanırım mineral eksikliği olmuş ilaca rağmen geçmedi ama soda iyi geldi.
Küçüğün gece yanına aldı beni her yerim tutuk bugün
Yok kaptanım olur mu öyle. Bugün daha iyiyim hamd olsun
Geçmiş yapamayacağım kusura bakmayın olur mu![]()