Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Deseydin Adanalı arkadaşım varHahaha annem de diyor senin soyunda yok sopunda yok bu kadar acı nasıl yiyorsun diye![]()
Canım sabah toplantı vardı, tam çıktım toplantıdan oda arkadaşım belini incitti. Kurum hekimine gittim, ilacını yazdırdım aldım derken o izin aldı gitti, biri yan yattı, biri çamura battı derken tek kaldım. Kendimi güç bela eve attım, bir baktımki çocuğumun burnu akıyorHoşgeldin noldu cicikuşum hayırdır iş yerinde??
Kaptan gibi kaptan5 Aralık
10.00 Yağ yakıcı kahve
11.00 Bir buçuk yumurta, marul , domates, salatalık, bir dilim ekmek , ceviz , peynir
12.00 Kahve
14.00 Bir elma
16.30 Bol yeşillikli , nohutlu, tavuklu salata
Bir kaşık pilav, bir kaşık bezelye
18.00 Bir elma
Üç litre su
Adım
Eki Görüntüle 3172199
pastelfit
Hedef60kgolmak @Zipzip-
Rica ederim
Vuuu ayağına sağlık cnm
Rica ederimEline sağlık hayatım![]()
Afiyet olsun ayağına sağlık05 Aralık pazartesi
@Zipzip- @ElhanHedef60kgolmak @Cordelia
Kahvaltı 09.20
1 h yumurta 1 wasa
1 salatalık 2 ceviz
4 zeytin
Spor sonrası 12.20
200 ml protein shake
Akşam 17.30
Yarım h tavuk göğsü
3 kaşık barbunya
3 kaşık kabak ağırlıklı sebze sote
2 lokma ev yapımı lahana turşusu
Su 2 lt
Spor
40 dk fitnes
25 dk yürüyüş
Adım 8. 047
Amin. Çok sağ olödül hakkım sonraya kalsin o zaman. Double ödül
Sağ ol zipzipim
Amin,çok sağ ol vefalı arkadasim
Tesekkur ederim
Sağ ol fesangım
Sağ ol zipzipim
Amin,çok sağ ol
Eline, koluna sağlık.
Amin, sağ ol kordiş![]()
noluyo len
![]()
Geçmiş olsun canım, günaydınGünaydın
Dün gelemedim. Akşama kadar hastanede idim. Sabah erken çıktık. Tartı vs unutmuşum
@Zipzip- @Cordeliapastelfit
Hedef60kgolmak
kız sen ne ara o kilo oldun sen sanki daha zayıfıtn yanlış mı biliyorumÇok geçmis olsun canım 87 kilo ile diyete başladım şimdi 85 imoğlun nasıl tatlım inşallah iyi olur dualarim sizinle.
![]()
Vallahi menünü okurken her satırda mumbar, şırdan vs aradımpastelfit
Pazartesi menüsü
Sabah
2 lokma ekmek,,, 1 dilim peynir,,, 1 yumurta,, çay
Ara Türk kahvesi
Öğle
1 tabak tavuk,,, salata
Ara 1 elma
Akşam
Karnabahar brokoli ekşili
Su 2 litre ancak
Yaa çok yazık olmuşYaaa dün uyumuşum adımım hiç bakamadım bilseydim tamamlardımHedef60kgolmak
Hahahahah artık çok yiyesmiim gelmiyor yaaaVallahi menünü okurken her satırda mumbar, şırdan vs aradımama yok. Harika menü afiyet olsun canım
Yaa çok yazık olmuş![]()
Selam canım hoşgeldin nasılsın kilolar ne alemdegünaydın arkadaşlarr
Ne güzel espiri yapiyosun len senDouble ödülü cuma yap kuzum olur mu![]()
Sağlık olsun canımGünaydın
Dün gelemedim. Akşama kadar hastanede idim. Sabah erken çıktık. Tartı vs unutmuşum
@Zipzip- @Cordeliapastelfit
Hedef60kgolmak
HaydaaaaBeşamel sos sevmiyorum canımcım
Geçmiş olsun canımGünaydın güzeller ben geldim
Akşam 12 ye kadar ağrıdı başım. Sanırım mineral eksikliği olmuş ilaca rağmen geçmedi ama soda iyi geldi.
Küçüğün gece yanına aldı beni her yerim tutuk bugün
Yok kaptanım olur mu öyle. Bugün daha iyiyim hamd olsun
Geçmiş yapamayacağım kusura bakmayın olur mu![]()
İyi derslerDerse giriyorum muck muck
Bu hafta ben de çok iyiyim. O aç gözlülük, yeme atakları, psikolojik açlık yok. İnşallah hep böyle olur aminHahahahah artık çok yiyesmiim gelmiyor yaaa![]()
Hayatım doğum günün kutlu olsun, sağlıklı mutlu yaşların olsunNe güzel espiri yapiyosun len sen![]()
İnşallah kuzum benim ya ben hastalıktan dolayı biraz ekmek yemeye başlamıştım 3ngün mide bulantısı mahvetmişti beni ama şimdi iyi olunca 2 gündür ağzıma atmıyorumSağlık olsun canım
Haydaaaa
Geçmiş olsun canım
İyi dersler
Bu hafta ben de çok iyiyim. O aç gözlülük, yeme atakları, psikolojik açlık yok. İnşallah hep böyle olur amin![]()
Sana layık olmaya çalışıyorum AşkitommmmAfiyet olsun canımmenün, sporun harika tıpkı ben gibi
![]()
Tesekkur ederizzHayatım doğum günün kutlu olsun, sağlıklı mutlu yaşların olsun![]()