- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
OhaaPeki ya size dünden bu sabaha 1 kilo verdiğimi söylemiş miydim???? Teşekkürler karbanahar![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kızının yaşı kutlu olsun canım rabbim hayırlı sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallahNe güzel espiri yapiyosun len sen![]()
Canım tamam topladımGünaydın kızlar. Dünün raporunu vereceğim ama bir aksilik daha oldu, saatim bozuldu. Dokunmatiği bozulunca önce yazılımsaldır diye ümit ettim ve 10.000 adımdayken panikle saatimi fabrika ayarlarına aldımo nedenle adım sayım telefondakiyle sıfırlamadan sonra eklenen adımlardan oluşacak…
5 aralık pazartesi menüler
Sabah 13.00
1,5 yumurta, 35 gr labne ve biraz ıspanakla börek yaptım.
Eki Görüntüle 3172301
40 gr peynir, 30 gr zeytin,
Marul, maydonoz.
Öğlen 15.00
35 gr fındık
Akşam 19.00
1 tavuk pirzola,
Bol salata,
1 porsiyon protein shake,
Su: 2 ltElhan
Hedef60kgolmak
5 Aralık adımlar
Eki Görüntüle 3172306
Eki Görüntüle 3172308
Eki Görüntüle 3172313
8.470 adım
UleeeeeennnnPeki ya size dünden bu sabaha 1 kilo verdiğimi söylemiş miydim???? Teşekkürler karbanahar![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cicikuşum seni çekip alıp dinlendiresim varCanım sabah toplantı vardı, tam çıktım toplantıdan oda arkadaşım belini incitti. Kurum hekimine gittim, ilacını yazdırdım aldım derken o izin aldı gitti, biri yan yattı, biri çamura battı derken tek kaldım. Kendimi güç bela eve attım, bir baktımki çocuğumun burnu akıyorılık bir duş iyi gelir dedim, kullanmadığımız odaların bile kaloriferini açtım amaaa… bütün gece uyumadık burun tıkanıklığından, sabahta okula göndermedim. Oturuyoruz iş yerimde şimdi kızçemle. Bende ‘oldu, geçti’ yok, sıkıntı başladı mı bezdirene kadar devam
![]()
Amin, cok tesekkur ederimKızının yaşı kutlu olsun canım rabbim hayırlı sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah![]()
Sen de iyi ki varsınAkşam alıntı yaptım sanmıştım yapmamisim kusura bakmayın. Kimseyi incitmek istemem. Hepinize teşekkür ediyorum iyi ki varsınız![]()
Sakın öyle bir şey hissetme canımGeçen bahsettiğim veli grubu durumundan sonra yarın veli toplantısı yapılacak sanki sorumsuz ve suçlu benmişim gibi garip bir eziklik var üstümde.
Günaydın canım hoşgeldingünaydın arkadaşlarr
Canım bu böreğin başka malzemesi yok mu? Kaç dk pişirdinGünaydın kızlar. Dünün raporunu vereceğim ama bir aksilik daha oldu, saatim bozuldu. Dokunmatiği bozulunca önce yazılımsaldır diye ümit ettim ve 10.000 adımdayken panikle saatimi fabrika ayarlarına aldımo nedenle adım sayım telefondakiyle sıfırlamadan sonra eklenen adımlardan oluşacak…
Sabah 13.00
Eki Görüntüle 3172301
Marul, maydonoz.
Öğlen 15.00
35 gr fındık
Akşam 19.00
1 tavuk pirzola,
Bol salata,
Hedef60kgolmak
5 Aralık adımlar
Eki Görüntüle 3172306
Eki Görüntüle 3172308
Eki Görüntüle 3172313
8.470 adım
Seviyorum bu hatunuSana layık olmaya çalışıyorum Aşkitommmm![]()
5 aralık menümElhan
Cordelia
Kaptancım -800 gr oldum yine
10.00 1 dilim tb ekmek, 1 yumurta, 1er dilim beyaz ve kaşar peynir zeytin yeşil kırmızı biber
12.30 haşlama tavuk göğüs, 1 dilim tb ekmek, mantar turşusu , acı sos
14.00 türk kahvesi, 4 parça çikolata, 1 mandalina
16.00 mercimek çorbası , 1 porsiyon tabakta döner, pirinç pilavı, 4 dilim tereyağlı pide , salata
Sonra 1 kurabiye, çay
Aralar türk kahvesi, detoks çay
23.00 1 krem karamel
Sonra yoğurt maydanoz kürü
2 lt su ,
8888 adım 888 puan fotoyu yarın 3 günlük atıcam,
2 mil leslie 300 p
Ayy pazartesi eksime 200 gr daha eksi ekledim ama gece rahatsız oldum, sabah rahatladım neyse
Bu kadar yiyip eksi getiriyorsa bu çayı ve yoğurtlu kürü deneyin kızlar![]()
Afiyet olsun kuşum.Günaydın kızlar. Dünün raporunu vereceğim ama bir aksilik daha oldu, saatim bozuldu. Dokunmatiği bozulunca önce yazılımsaldır diye ümit ettim ve 10.000 adımdayken panikle saatimi fabrika ayarlarına aldımo nedenle adım sayım telefondakiyle sıfırlamadan sonra eklenen adımlardan oluşacak…
Sabah 13.00
Eki Görüntüle 3172301
Marul, maydonoz.
Öğlen 15.00
35 gr fındık
Akşam 19.00
1 tavuk pirzola,
Bol salata,
Hedef60kgolmak
5 Aralık adımlar