- 30 Mayıs 2021
- 3.776
- 16.195
- 158
- 36
Kuzucum şu an 7 aylık olduk . Minik bir kızımız olacak inşallahİyidir tatlım cinsiyet belli oldu mu? Doğum ne zaman?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzucum şu an 7 aylık olduk . Minik bir kızımız olacak inşallahİyidir tatlım cinsiyet belli oldu mu? Doğum ne zaman?
Afiyet olsun canimGünaydın kızlar. Dünün raporunu vereceğim ama bir aksilik daha oldu, saatim bozuldu. Dokunmatiği bozulunca önce yazılımsaldır diye ümit ettim ve 10.000 adımdayken panikle saatimi fabrika ayarlarına aldımo nedenle adım sayım telefondakiyle sıfırlamadan sonra eklenen adımlardan oluşacak…
5 aralık pazartesi menüler
Sabah 13.00
1,5 yumurta, 35 gr labne ve biraz ıspanakla börek yaptım.
Eki Görüntüle 3172301
40 gr peynir, 30 gr zeytin,
Marul, maydonoz.
Öğlen 15.00
35 gr fındık
Akşam 19.00
1 tavuk pirzola,
Bol salata,
1 porsiyon protein shake,
Su: 2 ltElhan
Hedef60kgolmak
5 Aralık adımlar
Eki Görüntüle 3172306
Eki Görüntüle 3172308
Eki Görüntüle 3172313
8.470 adım
Afiyet olsun canim5 aralık menümElhan @Cordelia
Kaptancım -800 gr oldum yine
10.00 1 dilim tb ekmek, 1 yumurta, 1er dilim beyaz ve kaşar peynir zeytin yeşil kırmızı biber
12.30 haşlama tavuk göğüs, 1 dilim tb ekmek, mantar turşusu , acı sos
14.00 türk kahvesi, 4 parça çikolata, 1 mandalina
16.00 mercimek çorbası , 1 porsiyon tabakta döner, pirinç pilavı, 4 dilim tereyağlı pide , salata
Sonra 1 kurabiye, çay
Aralar türk kahvesi, detoks çay
23.00 1 krem karamel
Sonra yoğurt maydanoz kürü
2 lt su ,
8888 adım 888 puan fotoyu yarın 3 günlük atıcam,
2 mil leslie 300 p
Ayy pazartesi eksime 200 gr daha eksi ekledim ama gece rahatsız oldum, sabah rahatladım neyse
Bu kadar yiyip eksi getiriyorsa bu çayı ve yoğurtlu kürü deneyin kızlar![]()
Bence uygundur kaptanim
Afiyet olsun canim
Tamam canim olur cok gecmis olsun tekrardanBen sanırım takım kurallarına uyamıcam bu hafta. Çok karışık geçiyor günler. Beni çıkarsanız ve yeşil de devam etsem olur mu? Kusuruma bakmayın@pastelfit
Zipzip-
Hedef60kgolmak
Güzel kaptanımOhh afiyet olsun canım.Nasıl gidiyor bugün diyet
![]()
Aha benim çocuğum
Sağol kaptancımAfiyet olsun canim
Bence uygundur kaptanim![]()
Rüyalarda buluşuruz bu şarkıyla kavuşuruzDün gece rüyamda fıstıklı tahin helvası yiyordum![]()
Elbet bir gün buluşacağızRüyalarda buluşuruz bu şarkıyla kavuşuruz![]()
Hatırladıım elinde havucuyla bir ayağını öürünün önüne alıpBugs banny değil miydi o![]()
Ooo kimler gelmişCanımmmnaber?
Okudum ufledim profiline kimse yaklaşamaz bundan sonraKoru beni kaptanım![]()
Canım muhtemelen cumartesi hunharca bulaşık yıkadığım için suya dayanamadı. Pirinç suyu çekiyor ya, işe de yaradı aslında ama biraz ısınınca yine eski haline döndü. Neyse, adım sayıyor en azındanCanım tamam topladım
Afiyet olsun
O pirinç ney kıı
CanımsınCicikuşum seni çekip alıp dinlendiresim var![]()
Okunmuş mail mi yolladın kaptanımOkudum ufledim profiline kimse yaklaşamaz bundan sonra![]()
Arada vücudu şarj etmek lazım amaCanımsınTabiatım bu kuzum, oturduğum yerde bile elim kolum durmaz. Ama bazen, hele ki uykusuzsam gerçekten olduğum yere çöküp kalasım geliyor
![]()
Canım yaz,Canım bu böreğin başka malzemesi yok mu? Kaç dk pişirdin