Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım yaz,
6 yumurtanın sarısıyla beyazını ayırıyoruz,
Beyazı çevirdiğinde dökülmeyecek kıvama gelene kadar mikserliyoruz,
Sarısına 1 kutu labne ya da krem peynir ekleyip karıştırıyoruz,
Sonra peynirli sarıları beyaza ekleyip köpüğünü söndürmeden çevire çevire karıştırıyoruz,
İç harcı hazırlıyoruz.
Orta boy yağladığımız bir tepsiye (ben yuvarlak borcam kullandım) yumurta karışımının yarısından biraz azını yayıyoruz,
Önceden ısıtılmış 180 derecelik kırınca üzeri hafif renk alıncaya kadar kalacak (pişmeye devam edecek çünkü, fazla pişirirsek dibi kötü olur sonra)
Fırından çıkartıp önce iç harcını, üzerine de yumurta karışımının kalanını ekliyoruz.
Üzerine susam, çörek otu,
Üstü kızarınca alıyoruz,
Ve ta daa
Eki Görüntüle 3172634
😇

Vauvvvv 🤩 normal börekten de güzel görünüyor iyice kızarmış

Canım yaz,
6 yumurtanın sarısıyla beyazını ayırıyoruz,
Beyazı çevirdiğinde dökülmeyecek kıvama gelene kadar mikserliyoruz,
Sarısına 1 kutu labne ya da krem peynir ekleyip karıştırıyoruz,
Sonra peynirli sarıları beyaza ekleyip köpüğünü söndürmeden çevire çevire karıştırıyoruz,
İç harcı hazırlıyoruz.
Orta boy yağladığımız bir tepsiye (ben yuvarlak borcam kullandım) yumurta karışımının yarısından biraz azını yayıyoruz,
Önceden ısıtılmış 180 derecelik kırınca üzeri hafif renk alıncaya kadar kalacak (pişmeye devam edecek çünkü, fazla pişirirsek dibi kötü olur sonra)
Fırından çıkartıp önce iç harcını, üzerine de yumurta karışımının kalanını ekliyoruz.
Üzerine susam, çörek otu,
Üstü kızarınca alıyoruz,
Ve ta daa
Eki Görüntüle 3172634
😇
Offf harika gözüküyor. Derhal SS aldım 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩

Seviyorum canım 😍 taze peynir de var bakayım ben buna
Chaffle da böyle oluyor di mi

Nasıl dayandın canım ya
Afiyet olsun

Tam 7de mi geldi
Bilmiyorum canım, daha önce duymadım da denemedim de🤗
Saat neredeyse 8 oldu hala gelmedi kuzum. Bu migros 3tür bunu yapıyor, bendeki hakkını tüketti artık 🤬

fesang fesang Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak bu arada yumurta beyazlarını köpürtürken tuz ekliyorum daha kıvamlı olsun diye, sarısında zaten peynir var tuzlu oluyor, iç harca da gerektiği kadar tuz ekliyorum.
4 e bölüyorum,
1 tanesinde 1 buçuk yumurta,
45 gr peynir (ben 180 grlık paketle yaptım) oluyor. Kahvaltıda bunu alıyorum yanıma, belki biraz zeytin, yeşillik bitti gitti ☺️

Dün kek geldi yemedim oğluma getirdim
Bugün kurabiye geldi yemedim oğluma getirdim

Ben yarın napicam😭😭😭
Oğlun kilo almasın sen verirken kızzz 😀

Bilmiyorum canım, daha önce duymadım da denemedim de🤗
Saat neredeyse 8 oldu hala gelmedi kuzum. Bu migros 3tür bunu yapıyor, bendeki hakkını tüketti artık 🤬
Alla alla , aradın mı cnm
Aç aç da beklemek zor yaa :(

fesang fesang Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak bu arada yumurta beyazlarını köpürtürken tuz ekliyorum daha kıvamlı olsun diye, sarısında zaten peynir var tuzlu oluyor, iç harca da gerektiği kadar tuz ekliyorum.
4 e bölüyorum,
1 tanesinde 1 buçuk yumurta,
45 gr peynir (ben 180 grlık paketle yaptım) oluyor. Kahvaltıda bunu alıyorum yanıma, belki biraz zeytin, yeşillik bitti gitti ☺️
Harika valla canım 😍 sosis koyar mıydın

Back
X