Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

fesang fesang Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak bu arada yumurta beyazlarını köpürtürken tuz ekliyorum daha kıvamlı olsun diye, sarısında zaten peynir var tuzlu oluyor, iç harca da gerektiği kadar tuz ekliyorum.
4 e bölüyorum,
1 tanesinde 1 buçuk yumurta,
45 gr peynir (ben 180 grlık paketle yaptım) oluyor. Kahvaltıda bunu alıyorum yanıma, belki biraz zeytin, yeşillik bitti gitti ☺️
SS aldım

Hatırladıım elinde havucuyla bir ayağını öürünün önüne alıp 😀
images (11).webp

İvit caniiim

Adımım az ama yine de atayım ama tamamlayamam kızlar şimdi küçüğü yatırıyorum çok yorgunum dinleneceğim

Eklentiler

• Screenshot_20221206_204112_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.webp
    Screenshot_20221206_204112_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 28
Alla alla , aradın mı cnm
Aç aç da beklemek zor yaa :KK43:

Harika valla canım 😍 sosis koyar mıydın
Canlı yardımla görüştüm, çok aklıma takılmıştı şu; her saat dilimi için sipariş kotası var, dolanlar zaten pasif oluyor o aralığı bile seçemiyoruz. İletişime geçtiğimde yoğunluktan dolayı geciktiğini, faturalandırıldığını, dağıtıma çıkacağını söyledi. Yani daha dağıtıma bile çıkmamıştı. Yukarıda yazdığım durumu anlatıp yoğunluğun nedenini sordum. Trafik dedi bana 😂 ‘Dağıtıma çıkmayan siparişim trafiğe takılmadıysa eğer, hali hazırda önceki müşterilere de geç kalan kuryelerin şubeye dönmesini mi bekliyoruz’ dedim. ‘Birazdan gelir siparişler, iyi akşamlar efendim’ dedi gitti. Neyse, temizletmemiştim zaten, yarına kaldı artık.

Sosis pek kullanmıyorum canım, sucuk olursa olur bak 😉

Kuzucum şu an 7 aylık olduk . Minik bir kızımız olacak inşallah 🙏🏻 Doğum da şubat ayı ortası görünüyor, bakalım hayırlısı
hayırlısı olsun canım benim. sağlıkla, kolaylıkla doğsun, analı babalı büyüsün, iyi insan olsun 🙏

Back
X