- 16 Aralık 2019
- 21.380
- En iyi cevaplar
- 1
- 84.267
- 598
- 32
Afiyet olsun bebekim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun bebekim
Hoş geldin canımMerhaba ben humeyra. 21 yaşındayım. 135 kilo civarıyım bir süredir tartılmadım. Boyum 165 cm. İnşallah 60 kilo olmak istiyorum nihai hedef olarak. Üniversite okuyorum. Bekarım. Evde çok yemek pişiremiyorum genelde bir öğünü evde yiyorum sadece. Bu grupta çok güzel bir ortam var gibi çok hoşuma gitti. Başka yazmam gereken bir şey yada bilmem gereken bir şey var mı bilmiyorum
. Inşallah yarın tartılacağım sabahleyin. Fotoğrafını atmama gerek var mı bilmiyorum. Bilgeliğinize muhtacım genç biri olarak.
Teşekkür ederim tatlım ama son kurabiye hiç olmadi kaptanım beni camdan atacakAfiyet olsun bebekim![]()
Bugün neler neler yedimRica ederimistersen bugünkü menünü yaz şimdi
Bir de günde en az 8bin adım atıp buraya foto olarak ekliyoruz
Yani adimsayarinda 8bin gözüksün de Leslie ile olur düz yürüyüş ile olur sana bağlı canımBugün neler neler yedimyarın başlayayım inşallah. 8 bin adıma leslie olabilir mi yoksa spor dışında 8 bin mi
HoşbuldumHoş geldin canım
Tamam çok teşekkür ederimYani adimsayarinda 8bin gözüksün de Leslie ile olur düz yürüyüş ile olur sana bağlı canım
Yarından itibaren dengelersin bebekTeşekkür ederim tatlım ama son kurabiye hiç olmadi kaptanım beni camdan atacak
Yarın tartı fotoğrafı atarsan iyi olur başlangıç olur. cuma günleri tartılıyoruz canım Master fit diye bir yarışmamız var istersen katılabiliyorsun istersen katılmayabiliyorsun ama menüleri düzenli bildirmek ve aktif olmak çok önemli . Aksi takdirde biliyorsun motivasyonunuz kopabiliyor.Merhaba ben humeyra. 21 yaşındayım. 135 kilo civarıyım bir süredir tartılmadım. Boyum 165 cm. İnşallah 60 kilo olmak istiyorum nihai hedef olarak. Üniversite okuyorum. Bekarım. Evde çok yemek pişiremiyorum genelde bir öğünü evde yiyorum sadece. Bu grupta çok güzel bir ortam var gibi çok hoşuma gitti. Başka yazmam gereken bir şey yada bilmem gereken bir şey var mı bilmiyorum
. Inşallah yarın tartılacağım sabahleyin. Fotoğrafını atmama gerek var mı bilmiyorum. Bilgeliğinize muhtacım genç biri olarak.
İyi geceler canım.İyi geceler bebeksiler ❤bulaşıklar dağınıklar beni bekler
![]()
Tabi ki valla bir yanda kaptanım bir yanda diyetisyenim bana koşarlar artıkYarından itibaren dengelersin bebek![]()
Ya kaptan olunca tabi böyle güzel güzel yazıyor canım bebeğimYarın tartı fotoğrafı atarsan iyi olur başlangıç olur. cuma günleri tartılıyoruz canım Master fit diye bir yarışmamız var istersen katılabiliyorsun istersen katılmayabiliyorsun ama menüleri düzenli bildirmek ve aktif olmak çok önemli . Aksi takdirde biliyorsun motivasyonunuz kopabiliyor.
Burada çok güzel bir enerji oluşuyor. Bu sayede kilo veriyoruz. Açıkçası çok aktif olmaman bizler için sıkıntı değil ama senin için kilo vermende sorun olur aktif olmaya çalışırsan memnun oluruz.Hoşgeldin
![]()
İyi geceler subaşıİyi geceler bebeksiler ❤bulaşıklar dağınıklar beni bekler
![]()
Tamam inşallah o zaman yarın tartılayım uyanınca. Elimden geldiğince aktif olmaya çalışacağım. Okul yüzünden her an aktif olamam belki ama. Dediğin gibi o arkadaşlık o güzel ruh için geldim zaten inşallah dahil olup motivasyon bulmak istiyorumYarın tartı fotoğrafı atarsan iyi olur başlangıç olur. cuma günleri tartılıyoruz canım Master fit diye bir yarışmamız var istersen katılabiliyorsun istersen katılmayabiliyorsun ama menüleri düzenli bildirmek ve aktif olmak çok önemli . Aksi takdirde biliyorsun motivasyonunuz kopabiliyor.
Burada çok güzel bir enerji oluşuyor. Bu sayede kilo veriyoruz. Açıkçası çok aktif olmaman bizler için sıkıntı değil ama senin için kilo vermende sorun olur aktif olmaya çalışırsan memnun oluruz.Hoşgeldin
![]()
Maşşallah Aşkitoma
Afiyet olsun canım
Ayağına sağlık fitkaptanım
AaaaaaaaaaaBen sanırım takım kurallarına uyamıcam bu hafta. Çok karışık geçiyor günler. Beni çıkarsanız ve yeşil de devam etsem olur mu? Kusuruma bakmayın![]()
pastelfit @Zipzip-
Hedef60kgolmak
İşte hafif Adanalı bir menüİyi akşamlar kızlar
Sabah
1 tabak zeytin salatası
Ara Türk kahvesi,, 1 avuç kuruyemiş
Öğşe
1 dolu kase salata
Akşam
2 şiş ciğer,, 1.5 beyti,, bol salata,, ayran,,, 2 dilim pide ekmek
Su 2 litrepastelfit
Afiyet olsun canım06 Aralık 2022
sabah 09.30
1 yumurta, 1,5 kk keçi peyniri, 5 zeytin, 2 tk şekersiz marmelat, söğüş salata, 1 dilim karakılçık tbe, 1 wasa
öğlen 12.30
5-6 yk çorba, 1 servis kaşığı sebze yemeği, 1 dilim börek
ara 15.30
1 lokum, 1 çekirdekli galeta
akşam 19.30
2 kepçe tarhana çorbası, etli kereviz yemeği, salata, 1 dilim ekmek, 1/2 tb galeta
şimdi yeşil çay içiyorum.
şekerim düşerse 1 çb kefir içebilirim.
yatana kadar 2 lt ye yakın supastelfit @Zipzip-
Afiyet olsun canımİyi akşamlar kızlar
6 Aralık 2022
Adım 8144
@Zipzip-
pastelfit
Hedef60kgolmak
11:00 1 fincan Türk kahvesi
Kahvaltı 13:00
2 tane haşlanmış yumurta
2dilim tam buğday ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
1 bardak çay
Ara 16:00 1 fincan çay
1 dilim mango kurusu
Akşam 18:30
1 tabak salata
1 kase tavuk çorbası
21:30 1 fincan çay 1 kare %85 kakaolu bitter çikolata
3 litre su
Hoşgeldin canımMerhaba ben humeyra. 21 yaşındayım. 135 kilo civarıyım bir süredir tartılmadım. Boyum 165 cm. İnşallah 60 kilo olmak istiyorum nihai hedef olarak. Üniversite okuyorum. Bekarım. Evde çok yemek pişiremiyorum genelde bir öğünü evde yiyorum sadece. Bu grupta çok güzel bir ortam var gibi çok hoşuma gitti. Başka yazmam gereken bir şey yada bilmem gereken bir şey var mı bilmiyorum