Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

6 Aralık salı

Sabah 10 ve 12.30

Çavdar ekmeğine sandviç iki ayrı teneffüste yedim
İçinde süzme peynir cecil peyniri iki hindi füme
Marul maydanoz reyhan nane ve dereotu

Akşam 17.30

Tavuk şiş
Avuç içi kadar ince lavaş
Salata
Bir çiğköfte

Aksam 22.00

Bir çiğköfte marulla
Br kurabiye😭

Elhan Elhan @Zipzip-
Afiyet olsun bebekim💙

Merhaba ben humeyra. 21 yaşındayım. 135 kilo civarıyım bir süredir tartılmadım 🤭. Boyum 165 cm. İnşallah 60 kilo olmak istiyorum nihai hedef olarak. Üniversite okuyorum. Bekarım. Evde çok yemek pişiremiyorum genelde bir öğünü evde yiyorum sadece. Bu grupta çok güzel bir ortam var gibi çok hoşuma gitti. Başka yazmam gereken bir şey yada bilmem gereken bir şey var mı bilmiyorum 😊. Inşallah yarın tartılacağım sabahleyin. Fotoğrafını atmama gerek var mı bilmiyorum. Bilgeliğinize muhtacım genç biri olarak.
Hoş geldin canım

Merhaba ben humeyra. 21 yaşındayım. 135 kilo civarıyım bir süredir tartılmadım 🤭. Boyum 165 cm. İnşallah 60 kilo olmak istiyorum nihai hedef olarak. Üniversite okuyorum. Bekarım. Evde çok yemek pişiremiyorum genelde bir öğünü evde yiyorum sadece. Bu grupta çok güzel bir ortam var gibi çok hoşuma gitti. Başka yazmam gereken bir şey yada bilmem gereken bir şey var mı bilmiyorum 😊. Inşallah yarın tartılacağım sabahleyin. Fotoğrafını atmama gerek var mı bilmiyorum. Bilgeliğinize muhtacım genç biri olarak.
Yarın tartı fotoğrafı atarsan iyi olur başlangıç olur. cuma günleri tartılıyoruz canım Master fit diye bir yarışmamız var istersen katılabiliyorsun istersen katılmayabiliyorsun ama menüleri düzenli bildirmek ve aktif olmak çok önemli . Aksi takdirde biliyorsun motivasyonunuz kopabiliyor.

Burada çok güzel bir enerji oluşuyor. Bu sayede kilo veriyoruz. Açıkçası çok aktif olmaman bizler için sıkıntı değil ama senin için kilo vermende sorun olur aktif olmaya çalışırsan memnun oluruz. ❤️❤️❤️ Hoşgeldin ❤️❤️❤️

Yarın tartı fotoğrafı atarsan iyi olur başlangıç olur. cuma günleri tartılıyoruz canım Master fit diye bir yarışmamız var istersen katılabiliyorsun istersen katılmayabiliyorsun ama menüleri düzenli bildirmek ve aktif olmak çok önemli . Aksi takdirde biliyorsun motivasyonunuz kopabiliyor.

Burada çok güzel bir enerji oluşuyor. Bu sayede kilo veriyoruz. Açıkçası çok aktif olmaman bizler için sıkıntı değil ama senin için kilo vermende sorun olur aktif olmaya çalışırsan memnun oluruz. ❤️❤️❤️ Hoşgeldin ❤️❤️❤️
Ya kaptan olunca tabi böyle güzel güzel yazıyor canım bebeğim 💕💕💕💕

Tamam inşallah o zaman yarın tartılayım uyanınca. Elimden geldiğince aktif olmaya çalışacağım. Okul yüzünden her an aktif olamam belki ama. Dediğin gibi o arkadaşlık o güzel ruh için geldim zaten inşallah dahil olup motivasyon bulmak istiyorum❤️ hoşbuldum 🌸

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-06-23-14-21-157_steptracker.healthandfitness.walkingtracker.pedometer.webp
    Screenshot_2022-12-06-23-14-21-157_steptracker.healthandfitness.walkingtracker.pedometer.webp
    17 KB · Görüntüleme: 32
Ben de pastelfit pastelfit imin ruhuna dişine uygun bir kaptan olmaya çalışıyorum. :KK60::KK25:
Maşşallah Aşkitoma🥰🥰🥰
Afiyet olsun canım 🥰
Ayağına sağlık fitkaptanım🥰
Ben sanırım takım kurallarına uyamıcam bu hafta. Çok karışık geçiyor günler. Beni çıkarsanız ve yeşil de devam etsem olur mu? Kusuruma bakmayın 🙈 pastelfit pastelfit @Zipzip- Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Aaaaaaaaaaa🙈🙈🙈
İyi akşamlar kızlar ❤️❤️

Sabah
1 tabak zeytin salatası

Ara Türk kahvesi,, 1 avuç kuruyemiş

Öğşe
1 dolu kase salata

Akşam
2 şiş ciğer,, 1.5 beyti,, bol salata,, ayran,,, 2 dilim pide ekmek

Su 2 litre pastelfit pastelfit
İşte hafif Adanalı bir menü😂Afiyet olsun canım 🥰 off çok açım😭
06 Aralık 2022

sabah 09.30
1 yumurta, 1,5 kk keçi peyniri, 5 zeytin, 2 tk şekersiz marmelat, söğüş salata, 1 dilim karakılçık tbe, 1 wasa

öğlen 12.30
5-6 yk çorba, 1 servis kaşığı sebze yemeği, 1 dilim börek

ara 15.30
1 lokum, 1 çekirdekli galeta

akşam 19.30
2 kepçe tarhana çorbası, etli kereviz yemeği, salata, 1 dilim ekmek, 1/2 tb galeta

şimdi yeşil çay içiyorum.

şekerim düşerse 1 çb kefir içebilirim.

yatana kadar 2 lt ye yakın su pastelfit pastelfit @Zipzip-
Afiyet olsun canım 😍
İyi akşamlar kızlar

6 Aralık 2022

Adım 8144
@Zipzip-
pastelfit pastelfit Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak 😘

11:00 1 fincan Türk kahvesi

Kahvaltı 13:00

2 tane haşlanmış yumurta

2dilim tam buğday ekmek

1 dilim peynir

5 zeytin

1 bardak çay

Ara 16:00 1 fincan çay

1 dilim mango kurusu

Akşam 18:30

1 tabak salata

1 kase tavuk çorbası

21:30 1 fincan çay 1 kare %85 kakaolu bitter çikolata

3 litre su
Afiyet olsun canım🥰

Hoşgeldin canım😍Burda güzel motive olursun😍

Back
X