Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Selam kızlar, biz bugün hep dışarıdaydık. Yoğun bir gündü. Bir şey yiyemedim, tek öğün oldu.

10 Aralık Cumartesi menü

12. 00 sütlü kahve

15.00: kaşarlı omlet, fırında patates, beyaz peynir, zeytin, 1 tatlı kaşığı tahin pekmez

1,5 litre su
Spor yok

@Zipzip- Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak @Cordelia
Süper sultanım, şimdiden beni geçeceğin belli👍🏼

Yalnız uyku eğitimi diyince de ben🤪🤪🤪
Açıkçası ben eğitim olarak hiç düşünmedim. Ama büyük kızımi arada ayakta sallardim bana uygun gelmedi pek 1 yaşından sonra sadece pispisla uyudu. Taa ki 5 yaşına kadar pispis istedi bu sene artık kendi uyuyor. Kucugumde kendi istemiyor ama nedense uykuya dalamiyor 😬

Açıkçası ben eğitim olarak hiç düşünmedim. Ama büyük kızımi arada ayakta sallardim bana uygun gelmedi pek 1 yaşından sonra sadece pispisla uyudu. Taa ki 5 yaşına kadar pispis istedi bu sene artık kendi uyuyor. Kucugumde kendi istemiyor ama nedense uykuya dalamiyor 😬
Bana pışpış daha zor geliyor ya, ayakta sallarken en azından telefon ile oynayabiliyorum TV izleyebiliyorum kitap okuyabiliyorum vs

En yakın arkadaşım oğlak ❤️ inat ve sabırsızlık hiç görmedim. Ona kararlılık ve tezcanlılık diyelim mi :)
Ben bir konuda yapabileceğimden eminsem inat ederim, asla kimse beni caydıramaz. Kararlılık da şöyle diyim, mesela cam silmeye karar verdiysem yağmur da yağsa o camlar silinir🤣

Back
X