• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tüh dün girebilseydim hemen konuya el atardım. Tartı öncesi müthiş çözüm yatmadan önce bir kase tuzlu yer fıstığı yanında gazoz. Acaip ödem attırır ertesi gün tartı en az 2 ya da 3 kilo eksilir. Kesin çözüm yani :KK53::KK53:
Ahaha kaptanım neredeydin yaa çok iyi fikir bu fikir önce gelmemişti aklıma böyle şahane fikirlerini bekliyoruz kırmızı takım icin 🤣🤣

ay bu arada kilomu yazayım unutmadan :KK48:

Cuma 74.3
Bugün 74.7
Tartıya ilk çıktım 76.6 gördüm gözlerim böyle :KK57: pörtledi. Dedim sakin ol.Olmadı çıkarsın takımlardan. Böyle düşünerek sabah 25 dk lık yogamı yaptım. Sonra tartıya çıktım. 74 ü görünce nasıl sevindim. Şuan rahatlığım o yüzden :21:
Boncuk2307 Boncuk2307 Purple58 Purple58

Günaydınn iyi pazarlar canlarım
Mavi takım 💙💙💙
bluegreeneyes bluegreeneyes
@Deltavealfa
Ellssa Ellssa
@pocoyoo
ummhnisa ummhnisa
@Lotus1234
@Beklenen2
@Mthn83
🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿
Güzellerim ilk haftadan takim kaptani olmak yoktu aklımda ama güzel oldu. Hem gaza gelir hem gaza getiririz 😄. Sizden ricam menülerinizi eksiksiz yazmanız menülere ek olarak su ve lütfen sporlarimizi ihmal etmeyelim bakın ben başladım ufaktan en azından leslie yapıyorum. Adımlarımızı yüksek tutalım. Bu hafta ümitliyim mavi takımdan. Hadi mavi boncukları yüzümü kara çıkarmayın.
🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿
Günaydın kaptanım birazdan 3 günlük menü geliyor 😘
Günaydın kızlar
Maviş takımım bugün tartı günü hepinizden güzel sonuçlar bekliyorum tartilmayi unutmuyoruz emi kuzucuklarim 😄💙💙💙
bluegreeneyes bluegreeneyes
ummhnisa ummhnisa
@Deltavealfa
Ellssa Ellssa
@Lotus1234
@Beklenen2
@Mthn83
-300 gr kaptanım şimdi bildirimi yapıyorum 🥰

ay bu arada kilomu yazayım unutmadan :KK48:

Cuma 74.3
Bugün 74.7
Tartıya ilk çıktım 76.6 gördüm gözlerim böyle :KK57: pörtledi. Dedim sakin ol.Olmadı çıkarsın takımlardan. Böyle düşünerek sabah 25 dk lık yogamı yaptım. Sonra tartıya çıktım. 74 ü görünce nasıl sevindim. Şuan rahatlığım o yüzden :21:
Boncuk2307 Boncuk2307 Purple58 Purple58
Biraz yoğun bir dönemdesin kaptanım bu artı bile çok iyi gider inşallah süpersin

Midemi etkiler benim ya:(
Çözümle geldim işte
Eki Görüntüle 3631213
Akşam yemeğimi şimdi hallettim kızlar akşama kefir içerim inşallah
Sadece salata ayran mı :KK57:
Amin Canım

afiyet olsun canım ödülü hak etmiştin 😍

anaaa öyle bir şey mi vardı kız
Evet kaptanım senin balkon konuşması nerde yoksa konuşma yapmam serbest yiyin mi demek istiyosun :KK5::KK36:

Son düzenleme:
Hee bizde alanya ya gittik Eylül de çok seviyorum orayı ama okullar filan derken mecbur temmuz ağustos gibi gidiyoruz.
Haydi başlayalım o zaman ✌️✌️😄
ay bizim çocuk daha küçük ya tam okulların açıldığı ilk haftaya denk getiririm ben tatili
bidahakine denk getirelim :P

Kızlar ben din biraz rahatsızdım midem kötü oldu meyan kökü şerbeti içtim 2-3 bardak sabah da aç karna içtim öyle tartıldım ondan ödem oldum sanırım
Bugün 78.8
Geçen cuma 77.8
Fark 1 kg 🤣🤣🤣🤣 şaka gibi ya of
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Bence sen yarın sabah bi daha tartıl

Merhabalar sevgili kaptanlarim, bu hafta memleketteyim (Hatay) . Acilen geldik. Tartı falan yok yanımda maalesef. En erken haftaya pazartesi tartilabilirim 🙁 nasıl yapacağım bilemedim. Buralar deprem bölgesi, imkanlar kısıtlı.Eczane falan yakın değil , uzak bayaa.
Hazırlık grubunda olmak istemiştim bu hafta ama sanırım gözden kaçtı . Nasıl yapabilriiz ?
Purple58 Purple58
Boncuk2307 Boncuk2307
Ellssa Ellssa
Haftaya Pazartesi ise takımlardan alırız canım. Sıkıntı yapma haftaya katılırsın :KK36:

15 Ağustos cuma
10.30 2 yumurta ile salata, 1 dilim peynir, 10 zeytin 2 wasa 2 kuru incir
13.30 1 porsiyon karpuz 1 bardak kefir
16.30 1 şeftali üzerine 2 tk fıstık ezmesi, kakao
19.00 1 karnıyarık, 3 kaşık sebzeli bulgur, salata
3 lt su, 9.300 adım

16 Ağustos cumartesi
11.00 2 dilim peynir, 5 zeytin, biber domates sote, yarım simit
15.30 2 parça tavuk göğüs ızgara, köz salata, yarım gözleme
16.30 1 avuç kadar çekirdek
18.30 3-4 yaprak sarması
3 lt su 16.400 adım (6.000adımı 1 saatlik yürüyüşten)

17 Ağustos pazar
10.00 2 yumurta ile sebzeli lorlu omlet, 5 zeytin, 1 tane Çavdar lavaş, yeşillik
15.30 1 avuç karışık kuruyemiş, 1 bardak ayran, 4 kuru erik, 4-5 çubuk kraker
19.00 6 kaşık yeşil mercimek yemeği, salata
3 lt su 9.400 adım
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Purple58 Purple58
1000060577.webp

Sadece salata ayran mı :KK57:

Evet kaptanım senin balkon konuşması nerde yoksa konuşma yapmam serbest yiyin mi demek istiyosun :KK5::KK36:
Aşko maalesef akşam misafirliğe eşimin amcası çağırdı zorla ye ben yaptım dedi yüz kere yok yok dedim baktım küsüyor maalesef yemek zorunda kaldım saç tava 🤣🤣🤣🤣 balkon değil teras konuşması yaptım aşko ben

Hoşgeldin :KK36: :KK36: :KK36:
Günaydın güzeller manyak bi misafir trafiğine girdim o yüzden yazamıyorum buraya da. Sabah başağrısıyla uyandım ilaç içtim içtiğim 1 bardak suyu vücüdumdan atmam lazım ki tartılayım demi
Aç karna hem de ilaç :KK43:
Kızlar ben din biraz rahatsızdım midem kötü oldu meyan kökü şerbeti içtim 2-3 bardak sabah da aç karna içtim öyle tartıldım ondan ödem oldum sanırım
Bugün 78.8
Geçen cuma 77.8
Fark 1 kg 🤣🤣🤣🤣 şaka gibi ya of
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Sen ne ettin :KK67:

Pazartesi tartısını özelden atıyorlar kaptanlar.
Takım oluştururken üye seçiminden bu yana hep eksi alıyorsun. Burayı ciddiye alır mısın?
Gayetde saygıyı hakediyoruz bence. Lütfen kurallara dikkat edelim :KK36::KK36:

Hoşgeldin :KK36: :KK36: :KK36:

Aç karna hem de ilaç :KK43:

Sen ne ettin :KK67:

Pazartesi tartısını özelden atıyorlar kaptanlar.
Takım oluştururken üye seçiminden bu yana hep eksi alıyorsun. Burayı ciddiye alır mısın?
Gayetde saygıyı hakediyoruz bence. Lütfen kurallara dikkat edelim :KK36::KK36:
Canım ben ilk defa kaptan oldum ne yapacağımı hiç bilmiyorum senden öğrendim özelden atacağımı kusura bakma ben bir daha kaptan olmayacağım ya beceremiyorum sanırım 😢

Back
X