Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüh dün girebilseydim hemen konuya el atardım. Tartı öncesi müthiş çözüm yatmadan önce bir kase tuzlu yer fıstığı yanında gazoz. Acaip ödem attırır ertesi gün tartı en az 2 ya da 3 kilo eksilir. Kesin çözüm yani
Cuma 74.3
Bugün 74.7
Tartıya ilk çıktım 76.6 gördüm gözlerim böyle pörtledi. Dedim sakin ol.Olmadı çıkarsın takımlardan. Böyle düşünerek sabah 25 dk lık yogamı yaptım. Sonra tartıya çıktım. 74 ü görünce nasıl sevindim. Şuan rahatlığım o yüzden Boncuk2307Purple58
Günaydınn iyi pazarlar canlarım
Mavi takım bluegreeneyes @Deltavealfa Ellssa @pocoyoo ummhnisa @Lotus1234 @Beklenen2 @Mthn83
Güzellerim ilk haftadan takim kaptani olmak yoktu aklımda ama güzel oldu. Hem gaza gelir hem gaza getiririz . Sizden ricam menülerinizi eksiksiz yazmanız menülere ek olarak su ve lütfen sporlarimizi ihmal etmeyelim bakın ben başladım ufaktan en azından leslie yapıyorum. Adımlarımızı yüksek tutalım. Bu hafta ümitliyim mavi takımdan. Hadi mavi boncukları yüzümü kara çıkarmayın.
Cuma 74.3
Bugün 74.7
Tartıya ilk çıktım 76.6 gördüm gözlerim böyle pörtledi. Dedim sakin ol.Olmadı çıkarsın takımlardan. Böyle düşünerek sabah 25 dk lık yogamı yaptım. Sonra tartıya çıktım. 74 ü görünce nasıl sevindim. Şuan rahatlığım o yüzden Boncuk2307Purple58
Tüh dün girebilseydim hemen konuya el atardım. Tartı öncesi müthiş çözüm yatmadan önce bir kase tuzlu yer fıstığı yanında gazoz. Acaip ödem attırır ertesi gün tartı en az 2 ya da 3 kilo eksilir. Kesin çözüm yani
Kızlar ben din biraz rahatsızdım midem kötü oldu meyan kökü şerbeti içtim 2-3 bardak sabah da aç karna içtim öyle tartıldım ondan ödem oldum sanırım
Bugün 78.8
Geçen cuma 77.8
Fark 1 kg şaka gibi ya of EllssaBoncuk2307
Sabah peynirli yumurta ekmek şekersiz çay
Arada kahve
Akşam tavuk sote 1 dilim tam buğday ekmeği
Spor yok bütün gün temizlik yaptım bunuda Spor sayiyorum çünkü çok yoruldum
Merhabalar sevgili kaptanlarim, bu hafta memleketteyim (Hatay) . Acilen geldik. Tartı falan yok yanımda maalesef. En erken haftaya pazartesi tartilabilirim nasıl yapacağım bilemedim. Buralar deprem bölgesi, imkanlar kısıtlı.Eczane falan yakın değil , uzak bayaa.
Hazırlık grubunda olmak istemiştim bu hafta ama sanırım gözden kaçtı . Nasıl yapabilriiz ? Purple58 Boncuk2307 Ellssa
15 Ağustos cuma
10.30 2 yumurta ile salata, 1 dilim peynir, 10 zeytin 2 wasa 2 kuru incir
13.30 1 porsiyon karpuz 1 bardak kefir
16.30 1 şeftali üzerine 2 tk fıstık ezmesi, kakao
19.00 1 karnıyarık, 3 kaşık sebzeli bulgur, salata
3 lt su, 9.300 adım
16 Ağustos cumartesi
11.00 2 dilim peynir, 5 zeytin, biber domates sote, yarım simit
15.30 2 parça tavuk göğüs ızgara, köz salata, yarım gözleme
16.30 1 avuç kadar çekirdek
18.30 3-4 yaprak sarması
3 lt su 16.400 adım (6.000adımı 1 saatlik yürüyüşten)
17 Ağustos pazar
10.00 2 yumurta ile sebzeli lorlu omlet, 5 zeytin, 1 tane Çavdar lavaş, yeşillik
15.30 1 avuç karışık kuruyemiş, 1 bardak ayran, 4 kuru erik, 4-5 çubuk kraker
19.00 6 kaşık yeşil mercimek yemeği, salata
3 lt su 9.400 adım EllssaBoncuk2307Purple58
Aşko maalesef akşam misafirliğe eşimin amcası çağırdı zorla ye ben yaptım dedi yüz kere yok yok dedim baktım küsüyor maalesef yemek zorunda kaldım saç tava balkon değil teras konuşması yaptım aşko ben
Günaydın güzeller manyak bi misafir trafiğine girdim o yüzden yazamıyorum buraya da. Sabah başağrısıyla uyandım ilaç içtim içtiğim 1 bardak suyu vücüdumdan atmam lazım ki tartılayım demi
Kızlar ben din biraz rahatsızdım midem kötü oldu meyan kökü şerbeti içtim 2-3 bardak sabah da aç karna içtim öyle tartıldım ondan ödem oldum sanırım
Bugün 78.8
Geçen cuma 77.8
Fark 1 kg şaka gibi ya of EllssaBoncuk2307
Pazartesi tartısını özelden atıyorlar kaptanlar.
Takım oluştururken üye seçiminden bu yana hep eksi alıyorsun. Burayı ciddiye alır mısın?
Gayetde saygıyı hakediyoruz bence. Lütfen kurallara dikkat edelim
Pazartesi tartısını özelden atıyorlar kaptanlar.
Takım oluştururken üye seçiminden bu yana hep eksi alıyorsun. Burayı ciddiye alır mısın?
Gayetde saygıyı hakediyoruz bence. Lütfen kurallara dikkat edelim
Canım ben ilk defa kaptan oldum ne yapacağımı hiç bilmiyorum senden öğrendim özelden atacağımı kusura bakma ben bir daha kaptan olmayacağım ya beceremiyorum sanırım