- 25 Mayıs 2023
- 4.670
- 8.950
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cuma 78Günaydın kızlar
Maviş takımım bugün tartı günü hepinizden güzel sonuçlar bekliyorum tartilmayi unutmuyoruz emi kuzucuklarim
@bluegreeneyes
@ummhnisa
D Deltavealfa
Ellssa
Lotus1234
B Beklenen2
@Mthn83
Canlar benim tartım henüz gelmediği için kargoda tartı çünkü atamıyorumGünaydın kızlar
Maviş takımım bugün tartı günü hepinizden güzel sonuçlar bekliyorum tartilmayi unutmuyoruz emi kuzucuklarim
@bluegreeneyes
@ummhnisa
D Deltavealfa
Ellssa
Lotus1234
B Beklenen2
@Mthn83
Kizz bende onu diyecektim nasıl yiyorsun onu diye hiç sevmiyorummmm hiçAllah affetsin kepekli makarnanın tadı kötüymüş bir de 3 günlük yaptım![]()
Yaaaa şimdi mi söylenir buuu hemde eksisin neden neden
Yaaa tuh cumaya gelirmi canımCanlar benim tartım henüz gelmediği için kargoda tartı çünkü atamıyorum
Ahh ah o kek olmayaydi muhteşem diyecektimmm neyse sağlık olsun yürüyüş yaparsan erir hiç bisecik kalmazMenüm
11:00
Sebzeli omlet
3 protein pankek
2 çay kaşığı labne
Ara
1/2 elma 1 activa
Akşam
4 kaşık taze fasülye
3 kaşık yoğurtlu kabak
Az turşu
Ara
1 dilim kek yaptım yedim
Yürüyüşü tamamlayıp akşam paylaşacağım
Ellssa
Boncuk2307
Purple58
Canım benim düşünmen yeter, öylesine söylemiştimyerine beni alınnn
geldim kuşummm, japonyaya git gel döneminde 2 hafta izin alırım
ay tabiki alırım ama nası kargolicam sana avrupaya onu düşünimmm
Ana bayağı tok tutuyorKizz bende onu diyecektim nasıl yiyorsun onu diye hiç sevmiyorummmm hiç
Yaaaa şimdi mi söylenir buuu hemde eksisin neden nedenneyse yine de vermiş olman çok iyi canım kusura bakmadın inşallah birini vermem lazımdı bildirim gelmeyince böyle oldu
Yaaa tuh cumaya gelirmi canım
Sen belki benim hikayemi bilmiyorsundur ben yine böyle 126 kilo iken birde zayıflama kararı aldım ve 79 a kadar düştüm işte sen hesapla 45 kilo dan fazla verdim ve sonra yavaş yavaş bırakıncaaa geri yeniden almaya başladım 90 kusurlerde hamile kaldım ve yine eski kiloma geri döndüm malesef . O eskiden yaptığım diyette o kadar istikrarliydim ki ağzıma bise sürmedim. Ama o zamanlar kilo verince herseyin değişeceğine inanıyordum. Şimdi ise biliyorum sadece değişen benim bedenim kafa değişmediği sürece hersey aynı. Şuan o kadar istikrarlı olamıyorum 2 tane bebeğim var ikiz çok zorluyorlar bide ekstra kendime vakit ayıramıyorum. İşte yavaş yavaş da olsa vermeye çalışıyorum. Biz burda motive etmek motive olmak için burdayız canım sen ne zaman istersen destek oluruz her zaman .1 aylık kilomu takip ediyorum 70 olmuşum az yemişim sonra 68 E düşmüşüm sonra tekrar yemişim 69-70 olmuşum sonra yine az yemiş 68 olmuşum
Yıllardır da böyle zaten 66-69 bandıydı şu dönem daha tehlikeli 68-70 bandına çıktı
Kalıcı olsun istiyorum 168 boyum zaten 60-61 kg olsam benim için yeterli çok zayıf olma gibi bir isteğim yok
Ama neden hırslanamadım bilmiyorum
Keşke bu adımlar 10000 olsaydi en azından bunu 5000 yapalimmi bugün evin içinde turla mesela 1000 adım hiç bise değilBiraz evde Zumba yaptım
10k adım hedefi vermiştim ama çikolata da yedim biraz önce :///////
Bi mayıştım kaldım
4000 adımla kek çikolata yakar mı bilmem
yangın ile ilgili haberler görünce içimiz perişan oluyor çook üzülüyorum. Birebir şahit olmakda bambaşka tabiSağol tutkucum sorduğun için. Şimdi söndü yangınlar. Ama çok zayiat oldu, çok insanlar üzüldü. En güzel denize girme yerleri yandı burda, ağaçlar hayvanlar, insanların evleri arabalari kül oldu malesef. Çok şükür iyiyiz ama keyfimiz yok bu yüzden. Tatile gelmiştik oysa ki.
Bence de Özgecim. Biraz daha erken uyumaya çalış gün be gün. Magnezyum glisignat araştır bi güzel uyutuyormus. Gerekirse sonradan yaz menüleri canim uyumadan telefon kullanınca daha fena oluyor çünkü.
ohhh mis afiyet olsun bende foto cekicem bundan sonra bi ara yapıyordumBugün biraz serbest gün yaptım
Sabah 10.00 omlet ve kabak
Öğlen 14.00 protein çikolata
Arada protein krakerler
Akşam mantı 1 tabak
Ketosisten çıktım haliyle. Yeniden girmek için uğraşacağım . Ühüüüü
P PembepilatesEllssa
Boncuk2307
geldim tatlım insa çook iyi olacağımNasil oldun Burcincim? Daha iyisindir umarim.Temizlikte yapmissin mis gibi, gule gule kirletin.
Menulerini yazmaya calis canim, o zaman recete gibi olur, yanlislarini duzeltmen icin bir firsat olur.
Filizcim ikimizinde yerine iceyim cay kahveleriUyku duzeni olusturamadim canim.5:40gibi uyanip, 6:50de evden cikiyorum.Gece erken uyumaliyim, duzene sokacagim insallah.
Harika birgun olmus canim
Offf bunlar nasil adimlarrr, sahane
Canim duygusal yeme bozuklugu olabilir, bununla ilgili egitici videolar var youtube’da.Aniden bir sey yemek istediginde, ya da doyacagindan fazla yemek istediginde, saglikli seyler yemeye calis.Canin tatli mi istiyor, meyve ya da kuru meyve ye.Tuzlu bir seyler mi istiyor atiyorum pogaca,simit,pide yemek yerine pirinc patlagi yiyebilirsin gibi..Ne zaman hazir hissedersen gel aramiza![]()
Gayet güzel beceriyorsun aslında. İlkler öğrenilesi tecrübe olsun canım. Yok öyle bir daha kaptan olmam felanCanım ben ilk defa kaptan oldum ne yapacağımı hiç bilmiyorum senden öğrendim özelden atacağımı kusura bakma ben bir daha kaptan olmayacağım ya beceremiyorum sanırım![]()