• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Allah affetsin kepekli makarnanın tadı kötüymüş bir de 3 günlük yaptım 😥😥😥😥
Kizz bende onu diyecektim nasıl yiyorsun onu diye hiç sevmiyorummmm hiç
Cuma 78
Bugün 77.8 yazmışım da paylaşmayı unutmuşum karşı takıma geçmişim
Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa
Yaaaa şimdi mi söylenir buuu hemde eksisin neden neden 🥲 neyse yine de vermiş olman çok iyi canım kusura bakmadın inşallah birini vermem lazımdı bildirim gelmeyince böyle oldu
Canlar benim tartım henüz gelmediği için kargoda tartı çünkü atamıyorum
Yaaa tuh cumaya gelirmi canım

Menüm

11:00

Sebzeli omlet
3 protein pankek
2 çay kaşığı labne

Ara
1/2 elma 1 activa

Akşam
4 kaşık taze fasülye
3 kaşık yoğurtlu kabak
Az turşu

Ara
1 dilim kek yaptım yedim 🥲

Yürüyüşü tamamlayıp akşam paylaşacağım

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Purple58 Purple58
Ahh ah o kek olmayaydi muhteşem diyecektimmm neyse sağlık olsun yürüyüş yaparsan erir hiç bisecik kalmaz 🤗

Kizz bende onu diyecektim nasıl yiyorsun onu diye hiç sevmiyorummmm hiç

Yaaaa şimdi mi söylenir buuu hemde eksisin neden neden 🥲 neyse yine de vermiş olman çok iyi canım kusura bakmadın inşallah birini vermem lazımdı bildirim gelmeyince böyle oldu

Yaaa tuh cumaya gelirmi canım
Ana bayağı tok tutuyor

Kızlarım bugün menum

Sabah 9 00
2 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
Biraz peynir
3 zeytin
Domates salatalık biber
Bal

Ara 13 00
1 kase yoğurt içine 1 avuç üzüm
1 avuç fıstık

Akşam 17 00
1 kase yoğurt çorbası
3 kaşık türlü yemeği

Su 3 lt
20 dk leslie
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 P Pembepilates

Eklentiler

• 20250818_194501.webp
    20250818_194501.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 16
1 aylık kilomu takip ediyorum 70 olmuşum az yemişim sonra 68 E düşmüşüm sonra tekrar yemişim 69-70 olmuşum sonra yine az yemiş 68 olmuşum

Yıllardır da böyle zaten 66-69 bandıydı şu dönem daha tehlikeli 68-70 bandına çıktı

Kalıcı olsun istiyorum 168 boyum zaten 60-61 kg olsam benim için yeterli çok zayıf olma gibi bir isteğim yok

Ama neden hırslanamadım bilmiyorum

1 aylık kilomu takip ediyorum 70 olmuşum az yemişim sonra 68 E düşmüşüm sonra tekrar yemişim 69-70 olmuşum sonra yine az yemiş 68 olmuşum

Yıllardır da böyle zaten 66-69 bandıydı şu dönem daha tehlikeli 68-70 bandına çıktı

Kalıcı olsun istiyorum 168 boyum zaten 60-61 kg olsam benim için yeterli çok zayıf olma gibi bir isteğim yok

Ama neden hırslanamadım bilmiyorum
Sen belki benim hikayemi bilmiyorsundur ben yine böyle 126 kilo iken birde zayıflama kararı aldım ve 79 a kadar düştüm işte sen hesapla 45 kilo dan fazla verdim ve sonra yavaş yavaş bırakıncaaa geri yeniden almaya başladım 90 kusurlerde hamile kaldım ve yine eski kiloma geri döndüm malesef . O eskiden yaptığım diyette o kadar istikrarliydim ki ağzıma bise sürmedim. Ama o zamanlar kilo verince herseyin değişeceğine inanıyordum. Şimdi ise biliyorum sadece değişen benim bedenim kafa değişmediği sürece hersey aynı. Şuan o kadar istikrarlı olamıyorum 2 tane bebeğim var ikiz çok zorluyorlar bide ekstra kendime vakit ayıramıyorum. İşte yavaş yavaş da olsa vermeye çalışıyorum. Biz burda motive etmek motive olmak için burdayız canım sen ne zaman istersen destek oluruz her zaman .
Biraz evde Zumba yaptım

10k adım hedefi vermiştim ama çikolata da yedim biraz önce :///////

Bi mayıştım kaldım

4000 adımla kek çikolata yakar mı bilmem
Keşke bu adımlar 10000 olsaydi en azından bunu 5000 yapalimmi bugün evin içinde turla mesela 1000 adım hiç bise değil

Sağol tutkucum sorduğun için. Şimdi söndü yangınlar. Ama çok zayiat oldu, çok insanlar üzüldü. En güzel denize girme yerleri yandı burda, ağaçlar hayvanlar, insanların evleri arabalari kül oldu malesef. Çok şükür iyiyiz ama keyfimiz yok bu yüzden. Tatile gelmiştik oysa ki.

Bence de Özgecim. Biraz daha erken uyumaya çalış gün be gün. Magnezyum glisignat araştır bi güzel uyutuyormus. Gerekirse sonradan yaz menüleri canim uyumadan telefon kullanınca daha fena oluyor çünkü.
yangın ile ilgili haberler görünce içimiz perişan oluyor çook üzülüyorum. Birebir şahit olmakda bambaşka tabi

Tatilden döndünüz mü canım

Bugün biraz serbest gün yaptım

Sabah 10.00 omlet ve kabak
Öğlen 14.00 protein çikolata
Arada protein krakerler
Akşam mantı 1 tabak
Ketosisten çıktım haliyle. Yeniden girmek için uğraşacağım . Ühüüüü
P Pembepilates Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Eklentiler

• 1000276942.webp
    1000276942.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 13
  • 1000276940.webp
    1000276940.webp
    66,6 KB · Görüntüleme: 18
  • 1000276912.webp
    1000276912.webp
    79,8 KB · Görüntüleme: 16
  • 1000276910.webp
    1000276910.webp
    90,7 KB · Görüntüleme: 17
Selam kızlar ,

Bugun ormanda yeşillikler içinde oturdum çocuklarım parkta oynarken bende ajandamı aldım yanıma bismillah dedim

Kalbim yorgun zihnim karışık sanki hiçbir hevesim yok gibi..
Ama ben hareketlendikçe inanıyorum iyilesecek odak noktamı degiştirdim kendimi eger spora verirsem ve mesguliyetimi bu yöne kaydırırsam iyilesecegim insa ..

Perşembe heveslendim cuma tartılayım diye .. aman dedim tutku boşver .. daha hazır degilsin pazarda öyle dedim yarın tartılayım sonuç yine aynı tartılmadım

Ama gün farketmez bugun ajandama o mis gibi yesillikler içinde çok güzel notlar aldımm..
Yarın sabah tartılacagim sayı kaç olursa olsun
önemli olan kendimi mutlu hissedene kadar aklımı fikrimi zamanımı kendi bedenim ve ruhum için harcayacağım...

Bunu bana benden başkası yapamaz !

Bugün biraz serbest gün yaptım

Sabah 10.00 omlet ve kabak
Öğlen 14.00 protein çikolata
Arada protein krakerler
Akşam mantı 1 tabak
Ketosisten çıktım haliyle. Yeniden girmek için uğraşacağım . Ühüüüü
P Pembepilates Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
ohhh mis afiyet olsun bende foto cekicem bundan sonra bi ara yapıyordum

Nasil oldun Burcincim? Daha iyisindir umarim.🙏Temizlikte yapmissin mis gibi, gule gule kirletin.😙

Menulerini yazmaya calis canim, o zaman recete gibi olur, yanlislarini duzeltmen icin bir firsat olur.

Filizcim ikimizinde yerine iceyim cay kahveleri😙Uyku duzeni olusturamadim canim.5:40gibi uyanip, 6:50de evden cikiyorum.Gece erken uyumaliyim, duzene sokacagim insallah.🙏

Harika birgun olmus canim🤩

Offf bunlar nasil adimlarrr, sahane👏👏

Canim duygusal yeme bozuklugu olabilir, bununla ilgili egitici videolar var youtube’da.Aniden bir sey yemek istediginde, ya da doyacagindan fazla yemek istediginde, saglikli seyler yemeye calis.Canin tatli mi istiyor, meyve ya da kuru meyve ye.Tuzlu bir seyler mi istiyor atiyorum pogaca,simit,pide yemek yerine pirinc patlagi yiyebilirsin gibi..Ne zaman hazir hissedersen gel aramiza🥰🌸
geldim tatlım insa çook iyi olacağım

Canım ben ilk defa kaptan oldum ne yapacağımı hiç bilmiyorum senden öğrendim özelden atacağımı kusura bakma ben bir daha kaptan olmayacağım ya beceremiyorum sanırım 😢
Gayet güzel beceriyorsun aslında. İlkler öğrenilesi tecrübe olsun canım. Yok öyle bir daha kaptan olmam felan :KK36:

Back
X