Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

buyur buyur zaman okadar cbk gecıyorkııı ama 7 aylık halını ozluyorum keske hıc buyumeseler benım kızım cok cadı :) butun gun evın altını ustune getırıyor pesınde kosmastaktan beynım donuyor tabıkı buda ısın cılvesı canları sagolsun

şimdi kızlar günlerdir gelemeyişimin sebebi
biz interneti eşimin arkdşı olan komşumuzla ortak kullanıyorduk
ama onların küçük kısçesi modeme çarpıyordu srekli vve bizim baglantımız gidiyordu
bizde baglantıyı ayırmaya karar verdik
biz zaten kendi evimize geçicez diye buraya tel baglatmamıştık ama kendi evimizede geçmekten vazgeçtik
buraya tel baglattık geçen çarşamba nette baglandı güyaaa
bekle bekle yokkk
binde bir olabilecek bir aksilik bizi bulmuş bugün tekrar güncellediler faalan öyle düzeldi

sırnaşık şeysırnaşık şey bu telekom böyle işte tatlım bi işleride düzgün olmazki bizde neler cektk zamanında

ayy benmki şimdiden çok cadı çoookkkk yandık kaydirigubbakcemile3

oyy umranım hoş buldum yazdım derdimi canım telekomun azizliğine ugradık :)
kızlar 2 kilo verdim 3 gunde yani tamı tamına yaptıgım 3 gundu 4. gunude yaptım ama akşamı bozuldu eşimin yemk yapma akşamıydı oyuzden
cuma akşamıda misafirlikteydik çok yemedim ama ekmeksiz yemek yedim
cumartesi akşamıda bende misafir vrdı yemek temizlik bebiş derken gn boyu bişey yiyemedim ama akşamı yedim
cumartesi kısçem biraz rahatsızdı işten güçten ilgilenemedimde
pazar gunude görümcem kalktı 3 yaramaz çcuguyla yemege geldi
kısçemde daha kötü olmuştu sürekli ateşi çıkıyordu çok sinir oldum
çocugun hasta oldugunu bile bile birde 3 saat içinde gitmeleri gerekiyordu düşünün iki ayagım bir pabuca girdi
çocugumla ilgilenemedim onlara yemek hazırla çocuklar çok yaramaz sinirimden valla yedim kızlar
7 kişil sofrayı bulaşıgı öylecede bırakıp gittiler ben bebeğimlemi ilgilenicem onların keyfiylemi
normalde misafir agırlamak bir zevk ama 2 adımlık yerden hasta bebegim varken yemege gelmeleri beni çok yordu hatfa sonundan beride toparlanamadım ama bugünde dogru düzgün bişey yiyemedim
moralsizlikten nedense hatfa sonuki kırgınlıgım halsizliğim geçmedi gitti

mrb kızlar...
yaa bir sorum olcak benim sizlere....
dünden beri elma diyetindeyim ama 1-2 gün içinde regl olcam... kendimi acayip şişmiş hissediyorum... regl döneminde kilo vermek dahamı zordur acaba.. sizce reglim bitince yeniden mi başlasam yoksa şimdi devammı etsem... eğer kilo veremediğimi görürsem motivasyonum gider diye korkuyorum((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…