ayyy cnm çok az kalmış ya verirsin merak etme düğün sitresiylede düşer biraz sirkeli suyun o etkisine bayılıyorum canım ya direk inceltiyor. bende 4kilo vermiştim diyet yapmıyordum ama inanılmaz sekilde inceldim giremediğim pantalonlarınım içine oluyorum bide 2aydır neredeyse hiç içmiyorum.4gündür içmeye başlayınce hemen farketdi . ben 10 kilo diyorum ama 5kilo versem bile acayip ince görüncem sirkenn etkisiyle. ama verilmesi gereken kilo azaldıkca kilo vermek zorlasıyor mutlaka sporda yapmak gerekiyor. önce vücutdaki su ve yağ fazlaydı hemen bişeylerle kilo düştü ama şimdi azaldıkca zorlasıyor 1haftadır sporda yapmaya başladım inşallh etsi olcak artık. aayyyy bıktım bu kilolarla ugraşmaktan cnm yaaa nezman kurtulcaz inn bi zayıflıyayım asla bu kilolara çıkmm artık.
inş. canım valla... en güzeli de gelinlik provasına gidildiğinde gelinliğin daraltılması:)) ödül gibi oluyor valla..
canım mekik ve bel hareketleri yap.. onunda çok faydasını görceksin... bende 1 hafta da farketmişti.. bende şimdi zorlanıyourm vermekte... 4-5 kilo daha versyedim yeterdi valla... gerçi nişanlım verme diyip duuryor ama... ben versemde tekrar lacağımı biliyorum canım... almamak için aç dolaşmama lazım sanıırm... ırsi maalesef
ee senin düğün en zamna olcak kısmetse??