yesil elma dislerimi hassaslastiriyor, sizliyo sonra geciyo ama olsun. Sizdede olmuyormu ?
elmadan sonra bir müddet dis fircalamamak lazimmis
ben gecen hafta et tavuk diyeti yaptim ama cok kacamak yaptigim icin 8 günde iki kilo verebildim. Sifirdan baslicam ona ama iki gün metabolizmam sassin diye karisik bir diet yaptim dün de elma ile yaptim ama dislerim cok sizladi ve migdem biraz hassaslasti, belki bana göre degil bu diyet. Bugün yine et diyetindeyim ama istedigim hedefeulasamazsam bu hafta elma diyetine gecicem.
Evet o diyeti yapiyorum. Cok etkili hemde ac kalmiyosun. Ilk gün biraz halsizlik olsada alistiktan sonra zor bir diyet degil bes gün sonrada sebzeyle beraber devam ediyorsun.
Denemende yarar var cünki vücudun elmanin verdigi kaloriye göre kendini ayarliyor ve okadar yakiyor, kilo vermenin yavaslamasi bundan olabilir.
8. günüm kaçaksız kızlar ay kızlar 8 günde tam 7.300 kilo verdim hayla inanamıyorum ya nasıl verdim bu kadar 82 kiloyum şu an 89 dan 82 süper ya ama ben çok emek verdim kızlar :d göürşüz daha sonra yazıcam tekrar
8. günüm kaçaksız kızlar ay kızlar 8 günde tam 7.300 kilo verdim hayla inanamıyorum ya nasıl verdim bu kadar 82 kiloyum şu an 89 dan 82 süper ya ama ben çok emek verdim kızlar :d göürşüz daha sonra yazıcam tekrar
damlapa çok iyi yapıyorsun hiç yemezsen kilo verince koruyamazsın ama böyle yaparsan geri almazsın ben elmayla 10 kilo verdim geri almadım hala
kesinlikle yürüyüşte yap sana tavsiyem sıkılaşırsın çok süper oluyor ben yaptım çöp poşeti giydim 1 saat yürüdüm yürüyüş bandında toplam 76 dan 64 e indim hemde zorlamadan şimdi yine yapıcam elma ve çöp poşetime dönüyorum:)) elmacı güzeli oluyorum 7 yada 8 kilo daha vericem sakın bırakma sende devam et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?