kilolar bizden korksun diyelim öyleyse ve yağlarla savaşı başlatalım :):):):):)
aynen öyle canım adım manavdan yeşil yeşil elmalrımı bakalım bu sefer sonuç nasıl olacak sıkı tutçam birazcık umarım hep beraber güzel sonuçlar alırız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kilolar bizden korksun diyelim öyleyse ve yağlarla savaşı başlatalım :):):):):)
benim bu hafta ilk haftam olduğu için biraz cok vermişiz olabilirim haftaya kesin azalacak bakalımmm pazartesi yada salı yazarım kilomu buraya :) ama bence başaracaz benim haziranın 7 sıne kadar çok vermem gerek![]()
kızlar bende 4. haftama girdim tam gaz devam ediyorum 12 kilo vermişim haftalık 4 kilo ama olsun bunada şükür :)
kızlar bende 4. haftama girdim tam gaz devam ediyorum 12 kilo vermişim haftalık 4 kilo ama olsun bunada şükür :)
sen bayağı vermişsin cnm ya tebrikler kaç kiloyla başaldın ?
sağol canım 88 ile başladım dün tartıldığımda 76 idi haftalık tartılıyorum 1 hazirana kadar devam edeceğim inşallah 6'lı haneleri görmek istiyorum artık![]()
![]()
sağol canım 88 ile başladım dün tartıldığımda 76 idi haftalık tartılıyorum 1 hazirana kadar devam edeceğim inşallah 6'lı haneleri görmek istiyorum artık![]()
![]()
haftada 4 kilo mu? tebrik ederim arkadaşım, ama umarım sağlığını tehdit edecek biçimde gitmez bu kilolar.
inşallah ya hadi bakalım kurtulalım şu kilolardan :))
aramıza yeni katılan arkadaşlar, hoş geldinizyaa ben bişi sormak istiyorum kızlar, arada nohut haşlayıp yiyorum işyerinde öyle bi avuç falan. tadı çok hoşuma gidiyo da :) sizce elma diyetime zararı olur mu, ya da ne bileyim aşırıya kaçmadan yenirse bi sorun olur mu?