• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

ohhh valla bugün evdeydim
şimdi kahvaltımı yaptım
sıra elmalarla suyumda
bu gün sporda yapıcam
kızlarrrrrr nerlerdesiniz?????????????????????

evdeyken insan biraz zorlanıyor
kahvaltıda biraz kaçırdım
ama ne yapayım siz söyleyin 14 günden sonra ilk defa evde kahvaltı yapabildim
o kadarcık olur deyilmi??????

ben gecen hafta et tavuk diyeti yaptim ama cok kacamak yaptigim icin 8 günde iki kilo verebildim. Sifirdan baslicam ona ama iki gün metabolizmam sassin diye karisik bir diet yaptim dün de elma ile yaptim ama dislerim cok sizladi ve migdem biraz hassaslasti, belki bana göre degil bu diyet. Bugün yine et diyetindeyim ama istedigim hedefeulasamazsam bu hafta elma diyetine gecicem.

ben gecen hafta et tavuk diyeti yaptim ama cok kacamak yaptigim icin 8 günde iki kilo verebildim. Sifirdan baslicam ona ama iki gün metabolizmam sassin diye karisik bir diet yaptim dün de elma ile yaptim ama dislerim cok sizladi ve migdem biraz hassaslasti, belki bana göre degil bu diyet. Bugün yine et diyetindeyim ama istedigim hedefeulasamazsam bu hafta elma diyetine gecicem.

aslında benim de metebolizmayı şaşırtrma zamanım geldi
dediğin diyet şu beş gün et tavuk
beş günde et tavuğun yanında sebze olan mı???
ben denemedim ama çok okudum kaçamaklı 2 kilo verdiysen kaçamaksız daha iyi verirsin
bende geçsemmi acaba bilemedim şimdi
artık kilo vermem çok yavaşladı da

Evet o diyeti yapiyorum. Cok etkili hemde ac kalmiyosun. Ilk gün biraz halsizlik olsada alistiktan sonra zor bir diyet degil bes gün sonrada sebzeyle beraber devam ediyorsun.
Denemende yarar var cünki vücudun elmanin verdigi kaloriye göre kendini ayarliyor ve okadar yakiyor, kilo vermenin yavaslamasi bundan olabilir.

Evet o diyeti yapiyorum. Cok etkili hemde ac kalmiyosun. Ilk gün biraz halsizlik olsada alistiktan sonra zor bir diyet degil bes gün sonrada sebzeyle beraber devam ediyorsun.
Denemende yarar var cünki vücudun elmanin verdigi kaloriye göre kendini ayarliyor ve okadar yakiyor, kilo vermenin yavaslamasi bundan olabilir.

evet haklısın
bu diyette ciğer yiyebilirmiyim acaba bir bilgin varmı????

ben 57 kiloyum 50 kilo benim için yeterli 7 kilo verdikten sonra rejimi bitirmem gerekiyomu yoksa sabitlemek için bir müddet daha devam etmelimiyim ayrıca yeşil elma olması şartmı

8. günüm kaçaksız kızlar ay kızlar 8 günde tam 7.300 kilo verdim hayla inanamıyorum ya nasıl verdim bu kadar 82 kiloyum şu an 89 dan 82 süper ya ama ben çok emek verdim kızlar :d göürşüz daha sonra yazıcam tekrar

8. günüm kaçaksız kızlar ay kızlar 8 günde tam 7.300 kilo verdim hayla inanamıyorum ya nasıl verdim bu kadar 82 kiloyum şu an 89 dan 82 süper ya ama ben çok emek verdim kızlar :d göürşüz daha sonra yazıcam tekrar

:nazar: çok süper olmuş ya...helal olsun güzel vermişsin :)

benim artık 66 da kaldı.1 hafta da 66 da kalırız.ben alıştım zaten yavaş yavaş gitmesine.hafta sonu zaten diyete devam edemiyorum.yapabildiğim 5 gün bu diyeti.hafta sonları az az ama her şeyden yiyorm.yediğim yemek 3-4 kaşık sadece.hepsini tek tabakta yiyorum çünkü.mesela salata pilav ye yemeği aynı tabakta alıyorum.hepsinden çok az koyuyorum.zaten bünye artık istesemde çok yememe izin vermiyor.

günaydın kızlar bende eskiden yaptım elma diyetini bünyem alıştı diye bırakmıştım yine başlıycam bu hafta 20 lik dişim ağrıyo onu çektircem iyileşir iyileşmezde başlıyorum bende yaz geldi sporda yaparım :)
şuan 64 kiloyum 57 kilo olmak istiyorum görüşürüz

damlapa çok iyi yapıyorsun hiç yemezsen kilo verince koruyamazsın ama böyle yaparsan geri almazsın ben elmayla 10 kilo verdim geri almadım hala

damlapa çok iyi yapıyorsun hiç yemezsen kilo verince koruyamazsın ama böyle yaparsan geri almazsın ben elmayla 10 kilo verdim geri almadım hala

bence de en mantıklısı bu şekilde.yavaş yavaş veririm ama sağlam veririm :) :lepi:

canım çok tebrik ederim alkisalkisalkis çok güzel vermişsin hepimiz verir inanamayız inşallah

kesinlikle yürüyüşte yap sana tavsiyem sıkılaşırsın çok süper oluyor ben yaptım çöp poşeti giydim 1 saat yürüdüm yürüyüş bandında toplam 76 dan 64 e indim hemde zorlamadan şimdi yine yapıcam elma ve çöp poşetime dönüyorum:)) elmacı güzeli oluyorum 7 yada 8 kilo daha vericem sakın bırakma sende devam et

kesinlikle yürüyüşte yap sana tavsiyem sıkılaşırsın çok süper oluyor ben yaptım çöp poşeti giydim 1 saat yürüdüm yürüyüş bandında toplam 76 dan 64 e indim hemde zorlamadan şimdi yine yapıcam elma ve çöp poşetime dönüyorum:)) elmacı güzeli oluyorum 7 yada 8 kilo daha vericem sakın bırakma sende devam et

yok canım bırakamam zaten.düğünüme az kaldı.2 aya kadar 10 kilo kadar vermem gerekiyor.hatta 1 ay diyelim bu zamana çünkü gelinlik provam var ama spor yapmaya çok vaktim yok.sadece pazar sabahları evdeyim.evde spor aletimde yok.sadece akşamları mekik çekebilirim.yorgun oluyorum gerçi ama artık yapacağım bir şey yok.sonunda güzel bir gelin olmak var.değil mi ama :kedi:

Back
X