mervecim sen sıkma canını zaten 1 2 hafta içinde bazı arkadaşlar devam edemeyip kayboluyorlar

biz sibellerle 1 ay önce başladık diyete o zaman da listemiz kalabalıktı ama 2 3 kişi kaldık. çok sıkı yapanlar bırakıyorlar diyeti. aslında herkes eklenti ile listenin son haline kendini ve kilosunu eklese daha kolay olur bu tatsızlıklar hiç olmaz. ama herkes yapamıyor zannediyorum. neyse sen zaten oldukça profesyonel çalışıyorsun bu konuda. destekliyorum seni. dediğim gibi elmanaz arkadaşımız da birlik olmak istediği için bunları demiş. herşey tatlıya bağlansın inşallah. ama ben de sibel in listeye eklenmesi taraftarıyım.
bu arada benim ara verme günümdü ama biraz fazla kaçırdım snırım sabahtan iyidi. ama herşey 3 te öğle yemeğinde başladı

eşim evde bugün tabağında bitiremediği pilavı ben tükettim öle krıntı falan değil baya bildimiz bi porsiyon yanında bi leğen abartmıyorum yağsız salata onun üzerine ekmek arası köfte ki bu akşam 9 da. bimden aldığım kurabiyeler çikolatalar ve en son da üzeine çekirdek

üff ne yemişim ama neyse 2 gün çok sıkı yapmak lazım