sibelcim tebrik ederim seni.
ben ise buraya girmeyeli üstüne bide kilo aldımanneme tatile gittik akrabalar falan derken 66 yı buldum tekrar ne güzel 64.0 görmşken tekrar başladım ama bu defa elma diyetini tam uygulayacağım
dün okulda toplantım vardı öyleyi küçük bi lahmacunla geçirdim elmalarımı yiyemedim eve geldiğimde saat 7 buçuk olmuştu öğrencim gelecek diye marketten aldığım cevizli sucuğu yedim bide aç aç markete girince böle patladı bende bugünde okuldan bi arkadaşıma davetliyiz tam olarak uygulayacağımı sanmıyorumama yarın kesin tam yapacağım yoğurt yemeye devam ediyormusun?
azmin beni motive ediyor
sağol canım benim.... kahvaltıdan sonra 1 fincan sütle nescafe içiyorum... akşam 6 gibi 1 su bardağı süt+1 adet haşlanmış yumurta yiyorum...sonra yürüyorum...yaklaşık 1 saat...uyumadan öncede 4 kaşık yoğurt yiyip yatıyorum...canım yemek istediğim bir şey olursa pazar gününe kadar erteliyorum...sende öyle yap...bende pazar günü ara vermiştim birgün...ama misafirler falan gelince pazartesi ve salı da yapamadım...artık bugün başladım yine elma diyeti...bazen ara vermek iyi oluyor....