Kızlar çok uzun süredir yazılarınızı okuyorum zayıflayanlar var zayıflamayanlar var. Çok kilo veren var vermeyen var Benim de bir kaç kez elma diyeti girişimim oldu ama en fazla 3gün sürdü sonra verdiğim 1-2 kiloyu da fazlasıyla aldım..
Şuan 26 yaş- 160cm boy- 58,1 kiloyum
ideal kilom 52. Senelerdir 52 kiloydum daracık kotların içine girerdim..fakat yurtdışında eğitimime devam ettiğim zamandan beri yani yaklaşık 2yıldır 52kilo ile geldiğim bu ülkede 63kiloya kadar çıktım. Bunun tek nedeni hareketlerimin kısıtlı oluşu çikolata ve hamur işleri ve tabiki makarna pilav vs.. Zamanla part time işlerde çalışarak o korkunç 63 kilodan 57-58 kilolara indim. Fakat bu halimle kesinlikle mutlu değilim.
Ben de bugün başladım kararlı bir şekilde yapmam lazım, lütfen beni motive edin ya
kızlar tek sorun verdiğimiz kilolardan sonra nasıl kilo almadan devam edicez? Çünkü hatırlıyorum 3 gün yaptığım dönemden sonra en basit bişey yesem tartıda direkt kilo almışım gibi duruyordu.İnanılmaz sinir bozucu bir durum.
Yağ yakıp yakmadığımızı, giden kilonun da yağ olup olmadığından emin değilim. ama bildiğim bişey varki evet çabuk kilo gidiyor. Verdikten sonra tüm gücümle o kiloda kalmaya çalışıcam hemen spora başlarım diye düşünüyorum.
Bugün sbaah (10.30da) tek yumurta ve peynirle hazırlanmış omletimi yaptım yanında 1domates+1salatalık ve yeşil çayımı içtim.
Saat 13.00de de 1 elmamı ve yine yeşil çayımı içtim
15.00da diğer elmamı yiycem ve bu böyle gidecek.
Lütfen bana destek olun kızlar

şu 6 kilo derdim oldu. Hayır annemin tiroidi var acaba benimde mi var diye düşünmeye başladım tiroid hastaları biliyorsunuz kilo veremiyorlar. Sık sık yazmaya çalışıcam. Hepinize sevgiler..