• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
Yarina bana soyle guzel bir menu verirmisin elossa ya esimle ben icin sadece

Aslinda yemeklerin bi siralamasi var sirayla onlari yapiyorumda farkli seyler yap bide diyo bana boyle sulu yemeklerden farkli ne yapabilirim bilemedim..

hayatım patlıcan sarmamı gördünmü benim..onu ve yanına pilav cacık yapabilirsin..önden de mantarlı kremalı çorba,ama ev yapımı:)

hayatım hoşgeldin mutfağıma:)
tariflerimi beğenmene çok sevindim bi dahaki sefere paylaşımda beklerim ona göree:)
bu arada ilk sayfada içindekiler bölümü var canım oradan rahatlıkla bulabilirsin listeyi:16:

rica ederim hayatımm bugün hallederiz gün içinde inşallah:16:

ehehehe sağol cnm:))
benimkide bayılır pazı,kara lahana,beyaz lahana,yaprak sarması,pırasa dolması...oy oy oyyy yazarken canım çekti :) :)

canım çok sağol beklerim merakla..bu arada tarif içinde ayrı teşekkür ederim çok sağol canım..forumdan atmamasını sürekli online kalmak istiyorsan giriş yaparken bu resmini çektiğim kutucuğu mutlaka işaretle canım:)
Eki Görüntüle 580274

ehehehe çatal bıçak hazır diyorsunnnn:16:

canım rica ederim,beğenmenize çok sevindim..paylaşımda isteriimmmm:):16:

ehehehhe ye beni anammm:1: tüm pizza senin feda olsunnnn:16:

canım çok sevindim beğenilmesine,hamuru harika oluyor lezzetide öyle..paylaşımlarını merakla beklicciimmm:16:

canım rica ederim çok sevindim beğenmene,mutfağı sevdirdiysemde ne mutlu bana..ellerine sağlık harika görünüyorlar yaaaa nefis nefissss...en sevdiklerimden,yanınada turşu :56::56::16:

hayatım hoşgeldin mutfağıma çok teşekkür ederim..canım 36. sayfada sultan lokumu...ilk sayfadada herşeyin sayfa numarasını listeledim canım..yaparsan paylaşımını beklerimm:16:

canım benim çok teşekkürler yardımın içinnn:16:

ehehehhehe:)):16:

Cnm hosbuldum.cok tsk ederim

Elosa :3:

mutfağın çok güzelmiş, maşallah baya beceriklisin. benim gastrit sorunum var. yağlı, baharatlı şeyler yiyemiyorum

açlıktan ölüyorum. bi de zayıflıktan:5: bana besleyici, mümkünse kilo aldırıcı yemekler önerebilir misin:16:

Elosa :3:

mutfağın çok güzelmiş, maşallah baya beceriklisin. benim gastrit sorunum var. yağlı, baharatlı şeyler yiyemiyorum

açlıktan ölüyorum. bi de zayıflıktan:5: bana besleyici, mümkünse kilo aldırıcı yemekler önerebilir misin:16:

canım merhaba hoşgeldin mutfağıma:16:
kilo almak istiyorsan bana misafir olup 1 haftalık kamp yapsan yeter canım:1:
her gelen + 2 kg ve fazlasını almadan çıkmıyor evden:))))
ben hemen senin için yemek önerileri hazırlıyım canım,biraz düşüneyim bakimmm:34:

canım merhaba hoşgeldin mutfağıma:16:
kilo almak istiyorsan bana misafir olup 1 haftalık kamp yapsan yeter canım:1:
her gelen + 2 kg ve fazlasını almadan çıkmıyor evden:))))
ben hemen senin için yemek önerileri hazırlıyım canım,biraz düşüneyim bakimmm:34:

hoşbulduk canım:3:

keşke aynı ilde olsak gelirdim. sen listede acele etme, ben her gün uğrar öğrenirim senden :16:

başkan dediğin böyle olur:29:

benide sürekli atılıyorum formdan :44:

günde kaç kez giriş yapıyorum bilmiyooorum.beni hatırla demekte yetmio malesef:26:
neyseee..

sabah kalan hamuruda piizza için kullnıcammm..sonra yine bi tatlı bişi yaparım ama ne oldugu henüz belli degill.sadece 2 saat dersim varken günü kullanımm :8:

hayatım patlıcan sarmamı gördünmü benim..onu ve yanına pilav cacık yapabilirsin..önden de mantarlı kremalı çorba,ama ev yapımı:)

Kacinci sayfada canimm bakiyim hemen olabilir patlicanli bisey yapmadim ne zamandir

hoşbulduk canım:3:

keşke aynı ilde olsak gelirdim. sen listede acele etme, ben her gün uğrar öğrenirim senden :16:

başkan dediğin böyle olur:29:

keşke hayatım,çok teşekkür ederim..baharatı çok kullanmayacağım şeylerde yapmaya başlasam iyi olacak demekkii:16:

benide sürekli atılıyorum formdan :44:

günde kaç kez giriş yapıyorum bilmiyooorum.beni hatırla demekte yetmio malesef:26:
neyseee..

sabah kalan hamuruda piizza için kullnıcammm..sonra yine bi tatlı bişi yaparım ama ne oldugu henüz belli degill.sadece 2 saat dersim varken günü kullanımm :8:

pizza yapınca paylaş emi canım:):16:

Kacinci sayfada canimm bakiyim hemen olabilir patlicanli bisey yapmadim ne zamandir

canım 1. sayfada içindekiler listesi yaptım..her terifimin sayfa numarasını belirttim bi göz gezdir bakimm,belki kocişinin seveceği şeyler olabilir:)
bu arada patlıcan sarmam 60. sayfada canım:16:

paylaşırım canıım tabisi ama sana bişi sormalıyım.arkadşım kurbandan getrdigi eti kıyma olarak cektirmş ama baya iri iri "taneli" diyim.geçen köfte yaptım ondan.yogurdum oldukca uzun bi süre ekmegini falanda iyi ayarladıgımı düşünüyorum ama kızarttktan sonra hem tadı güzel degildi hemde böyle parçalanıyo gibi oldu..sence nerde hata yaptım ?? yogurmayı daha mı uzun tutmalıydım daha mı fazla ekmek koymalıydım :26:

Elossa tsk ederim canim baktim cok guzel,yarin yapicam insAllah...

paylaşırım canıım tabisi ama sana bişi sormalıyım.arkadşım kurbandan getrdigi eti kıyma olarak cektirmş ama baya iri iri "taneli" diyim.geçen köfte yaptım ondan.yogurdum oldukca uzun bi süre ekmegini falanda iyi ayarladıgımı düşünüyorum ama kızarttktan sonra hem tadı güzel degildi hemde böyle parçalanıyo gibi oldu..sence nerde hata yaptım ?? yogurmayı daha mı uzun tutmalıydım daha mı fazla ekmek koymalıydım :26:

canım dağılmaması için köfte harcına yumurta kırılıyor sen ekledinmi..birde çok iriyse etleri o yüzdende olmamıştır..keşke yapmadan önce robottan geçirseydin belki daha iyi sonuç alırdın cnm

Back
X