Çoook çook
Bende bu kilo problemi ve şekerli bir koçiş olunca ye kısmı bizde pek olmuyor bende çözüm buldum. Yapıp azıcık yapıp ucundan tadıp dağıtıyorum konu komşu. Pizza da ise oyle olmadı bir koca tepsi pizza hoop afiyetle midede. Tabi koçişin şekerini sen düşün
Ben çok çeşit bilmezdim burası sayesinde neredeyse her hafta sonuna menülerim hazır. Takip

çinim
canımm çok teşekkür ederim beğenmenizede ayrıca sevindim::)
kocişin şekerine bi çözüm yokmu peki
Ne kadar tok olursam olayım
Şu topiğe girince acıkıyorum arkadaş
gel buyur hayatım canın ne istiyorsa hepsi senin:)
paylaşmaya çalışırım canm ama iş yerinde onu yapamaya bilirim evde de yok ama 4-12 filan çalıışıyorum belki ozaman paylaşabilirm canm ama yinede tam bişey diyemem ben yaptıklarımı foto arşivi yapayım sonra hepsini bi anda paylaşayım o iyi olur bak
tamam hayatım nasıl istersen:)
günaydın elossacım

yine döktürmüşsün maşallah

günaydın hayatımmmmm,ehh yapıyorum işte bişiler:)
canm bide bende pizzayı denemk isterim herkes çok övüyor eminim güzeldir ama mantar pek sevmiyoruz biz onun dısında neler koyabilirm??
canım mantar yerine bol sosis,sucuk veya tavuk parçacıkları bile ekleyebilirsin malzeme tamamen sana kalmış canım
sen mi ben mi

çoğunu denedim ve yaptım ama hala kedinin ciğere bakması gibi bakıyorum burdaki yemeklere
Elossacım en muhteşem üye seçiyorum seni,hakkındır arkadaşım
canımsınnçok teşekkür ederim canım benimmm
hmmm çok güzel duruyor...
yapsam mı acaba?

Ellerine sağlık Elossa
sağol tatlım,yap tabisii hatta bide paylaş:)
ELossa patlican sarmasini o gun yapmadim baska bir gune sakladim yapinca paylasicam,pizzayi yapmayi dusunuyorum insallah..
Ayrica son eklediklerinde cok guzell

Mutfak askim dahada artti senin sayende

Hamarat hatunn seniii
hehehehe:))
canım yaptığın zaman beklerim paylaşımlarını inşallah beğenirsin:)
Bunuda ben yapmistim

resim kalitesi guzel olmamis ama neyse
wwwwwuuuwwww:)
ay benim en dayanamadığım şeyler arasında pastaa...kazara evde kaldıysa gece bile uyanır yerim o derece...
ellerine sağlık hayatım paylaşım içinde ayrıca teşekkür ederim nefis nefisssss
ellerinize sağlık içindeki kakaolu pudingmi
saol canım evet kakaolu puding
hanımlar merhaba
ben evde kestane pişirmek istiyorum nerden estiyse canım acayip kestane istiyor
nasıl yapsam haşlasam mı yada fırındamı yapsam bizim fırınında altı bozuk altı pişirmiyor kestaneler çiğ mi kalır acaba önerilerinizi bekliyorum
canım merhabaa,ben suda haşlıyorumçok seviyorum onu yemek ayrı bi zevkli:)
ama fırındada közlüyorum bikaç yerinden çizip atıyorum fırına..ama fırındayken kestaneyi kurutmamak lazım sürekli başında kontrol etmelisin cnm
Elossa yine çok güzel tarifler vermişsin. Armut kurabiyeyi en kısa zamanda deneyeceğim
sağol hayatım:)
deneyince sonucu bildir emi,bide paylaşmanı isterim:)
un kurabiyesine bayılırım ama kendim bir türlü kıvamını tutturamıyorum ya çok sert oluyo yada dağılıyo bu seferde senin tarifini deneyecem inşallah bu sefer yapabilirim
bu arada nişan nasıl geçti nasılsın evine döndün dimi
evet canım yaa un kurabiyesi çocukluğumuzun kurabiyesi bende bayılırım..ama annem harika yapar oy oy oyyyy:)
nişan harika geçti canım pazar döndük evimize:)
ehehehehe:))
o zaman snden kısa zamanda şantili paylaşım bekliyoreeee:)
elossa yine döktürmüşsüün cnm ellerine sağlıkk
sağol tatlımm :)
ben pizzanın hamurunu bugunde yarım malzemeden yaptım yine kötü oldu, ıslak oluyor .. pişir pişir anam agladı, pes ettim .. bu son denememdi, demek ben beceremiyorum baska acıklaması yok
hay allah yaa neden böyle oluyor acaba canım

tarifte kesinlikle sorun yok acaba malzemelermi çok ıslak oluyor hamurun pişmesini engelleyip su salıyorlar olabilir..
Elossacim bugün misafirlerim geldi ve söz verdigim üzere yaptiklarimi resimledim ama sultan lokumunu yapamadim oglum hastalandi sadece auktan lokumu degil kurabiyede yapacaktim ama oglumla ilgilenmek zorundaydim bunlari ancak yetistirebildim... Ispanakli gül böregim, peynirli pogacam, mercimek köftem, patates salatam ve hashasli tatlim. Umarim resimleri yükleyebilmisimdir
Mercimek köftem patates salatam ve tatlim
canım çok geçmiş olsun öncelikle,acil şifalar oğluşuna...
yaptıkların harika görünüyor canım çekti sabah sabah:)
ellerine kollarına sağlık canım,paylaştığın içinde ayrıca teşekkür ederim nefis görünüyorlarr
ya varya kaç gündür aklımda un kurabiyesi vardı

sana soracaktım
sen benden önce davrandın tarif koymuşun

ellerine saglık canım

çok güzel olmuş
ehehehe tam isabet o zaman canım:)))
hemen bikaç tanesini alabilirsin:)
pizza hamuru için :yag su tuz yarım tatlı kaşıgı şeker+ tatlı kaşıgıtoz maya+1 yumurta yeterli oluyor.elossa'nın tarifndeki gibi yapıp memnun kalmayanlar deneye bilir 3.kez yaptım hiçte bi şikayetim olmadı.
ama bugun bi ıslak kek yaptım.herşey iyi güzel ama şekersiz olmuş.beni dinlemediler biraz daha seker ekletmediler şimdi yemiolar

bi çözüm var mıdır çöplüge gitmesi dışnda
canım pizzayı sevmene beğenmene sevindim..ıslak kek için ise arkadaşımızın dediği gibi krem şanti ekleyebilirsin üzerinede meyveler veya damla çikolata ile süsleyebilirsin..veya çikolata sos yada puding hazırlayıp üstüne boca edebilirsin..
o zamanda yemesinlerde göriimm:))
ay ay ayyyyyyyyyy harikasın canım yaaa,nasılda canım çekti..balık hastasıyım resmen hiç dayanamam..
valla nefis görünüyor,ellerin kolların dert görmesin paylaştığın içinde ayrıca teşekkür ederim canım
benim tarifimi yaptın?
Canım kivili pastanın görüntüsüne bayıldım yahu...
Ama benim kiviye alerjim var
sağol Derinim,teşekkür ederim canım..alerjin olmasına üzüldüm

ama tadına bakabilirsin ucundan:)