• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
kiz elossa massallah her konuda bi bilgin var o guzel annecigine bi sorsana dogumu hizlandiran bisey varmi:1::1:hala doguramadimda:1::1:

ehehehe:))))))

çookk teşekkür ederim cnm ii dileklerin için evet senin tarifin çokk güzel olduu çok teşekkür tarif için sen okadar kafa yordun menü oluşturdun paylaşmasam ayıp olurdu darısı başına cnm inşallaahhh

canım çok sevindim beğenmene,olsun kafa yormakta ne demek birbirimize destek için burdayız hayatım:)
duana kocaman amiinnnn diyorum:)

Kizlar sizlere yaptigim vanilyali kostebek pastamla,karnibahar kizartmami sunmak istedim :56:
Elossacim ben kakaolu sevmedigimden sade yaptim pastayi biraz degistirerek :1:
Bugun kiymali yesil mercimek yemegini yapicam ve mantarli pizzanin da malzemelerini aldim onuda hafta sonuna yapicam insAllah...
Yemegin yanina havuclu sarimsakli yogurtlu salata yapcam resimleri paylasirim...
Bekliyoruz cesitli tarifleri :56::56:
vee bunlarda resimlerim

Eki Görüntüle 588585 Eki Görüntüle 588586 Eki Görüntüle 588587

wowwwww nefis nefisss canım ellerine sağlık ne güzel görünüyor yaaa:)
kesinlikle diğer yaptıklarının paylaşımını bekliyorum ona göre:)

aboneyim abone aboneyim sana :24: :21:

sağol hayatımm abonem ol abonemmmm:)):16:

ellerinize sağlık daha çok daha çok tarif eklermisiniz sayenizde yemek yapmayı öğrenicem:)

canım sağolasın,elimden geldiğince eklemeye çalışıyorum canım..aslında evde hergün yemek mutlaka pişiyor ama çok alışılagelmiş şeyleride yayınlamak istemiyorum.ona bakarsan hergün her yaptığım yemeği koyarım :)
sendende paylaşım beklrim olurmu canım:)

Balık sevdiğini bildiğim için paylaştım zaten :)
yok bu anneciğimin tarifi, sana da selam söyledi, fotoğrafları çekerken de
etrafında bişey çıkmasın düzgün çek falan diye yorumlar yaptı :D
rica ederim ne demek :) bu akşam da kardeşim arnavut böreği açacak :)
eğer fırsat bulursam (pek elinin altında olunmasını sevmiyor :D)
fotoğraflayacağım ;)

senin tarifinde ölçüler yoktu merak ettik ne kadar balığa ne kadar pirinçten iç hazırladın

ay canımm çok teşekkkür ederim çok sağol:)
a.s. anneciğinin ellerinden öpüyorum yumuk yumukkk:16:
yerim ben onu yaa sanada destek oluyor bak paylaşman için:)
valla göz kararı ekliyorum malzmeleri bi tek buraya geldiğimde ne kadar kullandığımı yazıyorum cnm ama o gün ben yarım kg hamsi kullanmıştım..muhtemelende 2 bardak pirinç kullanmışımdır:16:

çok güzellllllllllllll

:16::16::16::16:

Elossa tariflerini takip ediyorum ilk defa yorum yaziyorum oncelikle cok marifetlisin :nazar:Birbirinden guzel paylasimlarin icin tesekkurler.
Sana bir de sorum olacak bugun pizzani denedim (tepsimiz ayni boyda bu ara da)tadi cok lezzetli gercekten yalniz alti bembeyaz ve ici pismedi yani yarim oldu cok ozenmistim oysa sebebi ne olabilir canim ya bidaha aynidi olmasin cok uzulurum kabartma tozunu fazla koymus olabilirim birtek fikir verirsen sevinirim

canım çok teşekkür ederim hoşgeldin mutfağıma:16:
ama nasıl beyaz kaldı anlayamadım,bildiğimiz pizza hamuru gibi pişiyor altıda..canım acaba fırının alt düğmesi varsa kapalımıydı,yada üste koyduğun malzemeler sulumu kaldı,eğer sulu kaldıysa hamuru peltekleştirir.

Elossa mutfağın harika :nazar: ama oku oku bitiremedim hala:9: blogun var mı? eğer yoksa mutlaka blog açmalısın. kesinlikle takipçin olurum. Hem bu sayede tariflerine çok daha rahat ulaşabiliriz. Biraz kendimi de düşündüm açıkcası :17:

canım hoşgeldin mutfağıma çok teşekkür ederim:)
bloğum yok cnm hm burayı hem orası sanırım idare edemem:)

aynen katılıyorum :31:

:16:

Kızlar hepiniz birbirinizden beceriklisiniz elleriniz dert görmesin:16:.Elosa bende kivili pastanı denemek istiyorum kızların eşsiz yorumlarıyla sultan lokumuda yapılacaklarım listemde,en kısa zamanda. bende pasta canavarıyım tam,sende bendensin gecede olsa kalkar üşenmeden yaspastanın her çeşidini:51: afiyetle yerim rüzgar gülü pastan harika arkadaşım eline sağlık. feci iştah açıçı topik:56:

canım hoşgeldin mutfağımaa:):16:
denediklerin olursa paylaşmanı isterim olurmu:)

burdan öğrenip geçen gün yaptığım milföylü dondurma külahlarım:16:

çok güzel oldular ben içine krema yapmadım hazır 1 paket çikolatalı cremole doldurdum kardeşim bayıldı:21:

offf diyorumm harika olmuşlar canım ellerine sağlıkkk,paylaştığın içinde ayrıca çok teşekkür ederim:16:
beğenmenize çok sevindim,cremole çok uymuştur canım çekti:)

birazdan da bugün yaptığım şu an soğumakta olan yaş pastamı çekip koyucam:8:

pikii hemen bekliyore:16:

Bu topik bendeki mutfak aşkını alevlendiriyor.Elosaa kilo aldım ben burdakileri yapcam diye :52:58 kiloydum oldum 61:50:her gün değişik şeyler denemek istiyorum bir gün tatlı falan yapmasam eksiklik hissediyorum:56:

ehehehehe olsun hayatım yaa can boğazdan gelir:))))

ellosa yine döktürmüşsün canım..diyete başladım uğrayamıyorum topiğe:1::1:

dayanamam girerim mutfağa yoksa:1:

ama kilolar gidince dönücem :12::12:

sağol canım benimm:))
olsun kilolar gitmesede sen kal aramızda:)

Ellossaaaa sultan lokumunu yaptım sonunda...Teşekkürler hımm hımmmm

wowwww beğendin gibi bi his uyandı bendeeee:)))):16:

Kardeşim mutfakta bişey yaparken kimsenin olmasını istemez,
şu soğanı da sen doğrasana gibi bir yardım talep etmez
sadece senin için Elossa, bana müsade etti, aşamalarda ben çağırırım sen çekersin fotoğrafları dedi :)
biraz fazla git gel yaptım mutfak salon arasında ama olsun :)
Normalde ıspanaklı yapar bunu halamlar ancak domateslisi, tavuklusu, kıymalısı herbiri apayrı güzellikte oluyor.
bi de fırından bi 5 dk önce çıkarmalıydık ama herkes daldı, kaldık..
sonra birden yemeğe girişince fırından ilk çıkmış halini çekemedim :)

Eki Görüntüle 589211 Eki Görüntüle 589209 Eki Görüntüle 589210 Eki Görüntüle 589216 Eki Görüntüle 589213 Eki Görüntüle 589214 Eki Görüntüle 589212 Eki Görüntüle 589215 Eki Görüntüle 589217 Eki Görüntüle 589218 Eki Görüntüle 589219 Eki Görüntüle 589220 Eki Görüntüle 589221 Eki Görüntüle 589222 Eki Görüntüle 589223

ay canım benim yaa emeklerine sağlıkk,kardeşininde ellerine kollarına sağlık harika görünüyor içim gitti desem yeridir...ay bi dilimcik olsa ne güzel olurdu öyle iştah açıcı görünüyorkii...
valla ne kadar teşekkür etsem az canım,zor şartlar altında:) çekmişsin ve kardeşinin yanına kimseyi istememesine rağmen valla ne desem biemedim.
paylaştığınız için çok çok teşekkür ederim canım kardeşine selamlarımı ilet emi:)
ay ebn bunu yapmak istiyorum resimlere baktıkça bakasım geldii:16:

elossacım cuma gününe misafirlerim var bu sultan lokumlarından yapmak istiyorum bi gece önceden yapsam bayat olmaz dimi malum çalışıyorum aynı gün yapmam biraz imkansız gibi o nedenle geceden yapayım diyorum olarmı:34::34::34::34::34::34::34::34:

elossacım cuma gününe misafirlerim var bu sultan lokumlarından yapmak istiyorum bi gece önceden yapsam bayat olmaz dimi malum çalışıyorum aynı gün yapmam biraz imkansız gibi o nedenle geceden yapayım diyorum olarmı:34::34::34::34::34::34::34::34:

olar bebişim:))
hatta daha güzel olarrrrr:)
tavsiyem hep 1 gece dolapta beklemesi,o zaman inanılmaz yerleşiyor lezzeti
ama paylaşmazsan küserim:)

Günaydın

Elossacığım şu un kurabiyeni yaptım. Yoğururken zorlandım biraz. 3 bardak un kafi geldi bana. Bence başarılı oldu :34: bugün ikram edeceğim bakalım beğenecekler mi

Resimlerini de en kısa zamanda ekleyeceğim

Aynen oyle oldu canim Tam 30 dk sonra firindan cikardim birde baktim icinde baya su vardi kesmek istedim kesilmedi tum malzeme de bicskla yer degistirdi halbuki ilk firindan ciktiginda super gorunuyodu ama hamuru beceremeyince bi anlami kalmadi nerdecyanlis yaptim acaba ya

Elossa tariflerini takip ediyorum ilk defa yorum yaziyorum oncelikle cok marifetlisin :nazar:Birbirinden guzel paylasimlarin icin tesekkurler.
Sana bir de sorum olacak bugun pizzani denedim (tepsimiz ayni boyda bu ara da)tadi cok lezzetli gercekten yalniz alti bembeyaz ve ici pismedi yani yarim oldu cok ozenmistim oysa sebebi ne olabilir canim ya bidaha aynidi olmasin cok uzulurum kabartma tozunu fazla koymus olabilirim birtek fikir verirsen sevinirim

slm elossa takipçinim.tariflerinin çoğunu denedim süper oldular.özellikle sultan lokumunu arkadaslara yaptım kağıt kalemler çıktı hemen:16:ama benimde pizzamın hamuru tam pişmedi altı beyaz kaldı.:14:

Günaydın

Elossacığım şu un kurabiyeni yaptım. Yoğururken zorlandım biraz. 3 bardak un kafi geldi bana. Bence başarılı oldu :34: bugün ikram edeceğim bakalım beğenecekler mi

Resimlerini de en kısa zamanda ekleyeceğim

günaydın hayatım,aslında o kadar kolay bir hamur ki krem gibi yoğruluyor..neden orlandın ki canım çok sert bi hamurmu hazırladın..hamuru çok yumuşak olmalı çünkü..
paylaşımını ve sonucunu bekliyorum canım,tadı nasıl oldu acaba 1 tanecik yesen:)

Aynen oyle oldu canim Tam 30 dk sonra firindan cikardim birde baktim icinde baya su vardi kesmek istedim kesilmedi tum malzeme de bicskla yer degistirdi halbuki ilk firindan ciktiginda super gorunuyodu ama hamuru beceremeyince bi anlami kalmadi nerdecyanlis yaptim acaba ya

hmm kesin sorun malzemelerin sulu kalması o zaman canım..

slm elossa takipçinim.tariflerinin çoğunu denedim süper oldular.özellikle sultan lokumunu arkadaslara yaptım kağıt kalemler çıktı hemen:16:ama benimde pizzamın hamuru tam pişmedi altı beyaz kaldı.:14:

canım çok sağol takipçim olmana sevindim hoşgeldin bu arada:)
senin malzemeler ne durumdaydı peki sulumuydu ve hamurun kıvamı nasıldı..çünkü deneyen diğer arkadaşlar çok olumlu sonuçlarla döndüler..bi yerde hatalımı anlattım tarifi acaba diyorum,kafam karıştı
lokumlarında paylaşımını beklerimmmmm:)))

Son düzenleme:
günaydın hayatım,aslında o kadar kolay bir hamur ki krem gibi yoğruluyor..neden orlandın ki canım çok sert bi hamurmu hazırladın..hamuru çok yumuşak olmalı çünkü..
paylaşımını ve sonucunu bekliyorum canım,tadı nasıl oldu acaba 1 tanecik yesen:)

hmm kesin sorun malzemelerin sulu kalması o zaman canım..

canım çok sağol takipçim olmana sevindim hoşgeldin bu arada:)
senin malemeler ne durumdaydı peki sulumuydu ve hamurun kıvamı nasıldı..çünkü deneyen diğer arkadaşlar çok olumlu sonuçlarla döndüler..bi yerde hatalımı anlattım tarifi acaba diyorum,kafam karıştı

tarifi harfiyen uyguladım canım.önümüzdeki günlerde dikkat ederek tekrar yapiyim geri dönerim sana, foto eklerim bide

PASTIRMALI,MANTARLI PİZZA...

ÜZERİ İÇİN MALZEMELER;

400 gr mantar
300 gr pastırma (pastırma yerine salam,sucuk,sosis kullanılabilir)
3 domates
2 biber
25-30 adet zeytin
500 gr kaşar peyniri (benim kullandığım fırın tepsisi büyük olduğundan bu kadar peynir kullandım,tepsinize göre azaltabilir çoğaltabilirsiniz)

SOSU İÇİN MALZEMELER;

2 yemek kaşığı domates salçası
4 yemek kaşığı sıvı yağ
yarım tatlı kaşığı tuz
yarım bardak su

HAMURU İÇİN MALZEMELER;

3 yumurta
yarım paket kabartma tozu
8 yemek kaşığı yoğurt
1 su bardağı süt
5-6 yemek kaşığı sıvı yağ
yarım tatlı kaşığı tuz
4 su bardağı un

YAPILIŞI;

hamuru için olan tüm malzemeler karıştırılır,resimde görüldüğü gibi bir hamur elde edilir..biraz akışkan olacak,katı olmayacak.
sonra sosu için olan tüm malzemeler bir kasede iyice karıştırılıp yağlamış olduğumuz tepsiye önce hamuru iyice yayıp,salçalı sos heryerine gelecek şekilde sürülecek.
ardından tüm malzemeler sırasıyla pizza hamurumuzun üzerine konacak ve rndelemiş olduğumuz kaşarın yarısıda en üste ilave edilip önceden ısıttığımız 200 derece fırında yaklaşık 20 dk pişirilecek...
hamurunun iyice piştiğine emin olduktan sonra fırınımızın fişini çekip tüm rendelenmiş kaşa peynirini pizzamızın üzerine eşit şekilde ekleyeceğiz..tepsiyi tekrar fırına sürüp sıcaklığıyla kaşarların erimesini sağlayıp pizzamızı servise hazır hale getiriyoruz..
Afiyet olsun:)

kızlar inanılmaz güzel bir hamuru var bu tarifimin..kesinlikle şiddetle öneririm....
incecik ve hazır pizza hamuru tadında oluyor...
kii biz karı koca pizza manyağıyız:1: eşim Dominos halt ediyor yemin ederim diyor her yediğinde:)
dediği kadar var mütevazi olamicciimmm:))

Eki Görüntüle 577921 Eki Görüntüle 577922 Eki Görüntüle 577920 Eki Görüntüle 577923 Eki Görüntüle 577924 Eki Görüntüle 577925 Eki Görüntüle 577926 Eki Görüntüle 577927 Eki Görüntüle 577928 Eki Görüntüle 577929 Eki Görüntüle 577930 Eki Görüntüle 577931 Eki Görüntüle 577933 Eki Görüntüle 577932 Eki Görüntüle 577936 Eki Görüntüle 577935 Eki Görüntüle 577934 Eki Görüntüle 577937 Eki Görüntüle 577941 Eki Görüntüle 577939 Eki Görüntüle 577940 Eki Görüntüle 577942 Eki Görüntüle 577943 Eki Görüntüle 577944 Eki Görüntüle 577945 Eki Görüntüle 577946 Eki Görüntüle 577947 Eki Görüntüle 577948 Eki Görüntüle 577949 Eki Görüntüle 577950 Eki Görüntüle 577951 Eki Görüntüle 577952

hııııım meşhur pizza bu sanırım bende deneyecem bunu ama bu kadar büyük tepside değil malzemeleri azaltırsam sanırım olur yapınca bunuda paylaşırım elossacım

işin kötüsü ne biliyomusun benim acilen diyete başlamam lazım ama burayı her okuduğumda onuda yapayım bunuda yapayım derken diyet güme gidiyo:9::9::9::9::9::9::9::9:

Ben sert yoğurdum demek ki. Aynı malzemeleri ekledim. Ama sonradan az daha yağ katmam gerekti. Sert oldu. Tadı güzel, ağızda dağılıyor, bir tanecik yedim tabi ki de :56: Bakalım misafirler beğenecek mi

gelsin pastalar:52::52:

hazır pandispanya kullandım
pasta kremasını kendim hazırladım
1 su bardağı un 1 su bardağından biraz az şeker 1 kilo süt ile
arasına çikolata parçalayıp koydum
muz koyuncada çok güzel oluyor:21:
üzerinede yarım paket çikolata sosu hazırlayıp döktüm
her zaman yaptığım klasik pastam ama tadı çok güzel oluyor arasına fıstık falan koyuncada harika oluyor:16:

Eklentiler

• $pasta (1).webp
    $pasta (1).webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 55
  • $pasta.webp
    $pasta.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 58
  • $pasta (2).webp
    $pasta (2).webp
    53,6 KB · Görüntüleme: 58
ay canımm çok teşekkkür ederim çok sağol:)
a.s. anneciğinin ellerinden öpüyorum yumuk yumukkk:16:
yerim ben onu yaa sanada destek oluyor bak paylaşman için:)
valla göz kararı ekliyorum malzmeleri bi tek buraya geldiğimde ne kadar kullandığımı yazıyorum cnm ama o gün ben yarım kg hamsi kullanmıştım..muhtemelende 2 bardak pirinç kullanmışımdır:16:

ay canım benim yaa emeklerine sağlıkk,kardeşininde ellerine kollarına sağlık harika görünüyor içim gitti desem yeridir...ay bi dilimcik olsa ne güzel olurdu öyle iştah açıcı görünüyorkii...
valla ne kadar teşekkür etsem az canım,zor şartlar altında:) çekmişsin ve kardeşinin yanına kimseyi istememesine rağmen valla ne desem biemedim.
paylaştığınız için çok çok teşekkür ederim canım kardeşine selamlarımı ilet emi:)
ay ebn bunu yapmak istiyorum resimlere baktıkça bakasım geldii:16:

Onun da çok selamı var :)
Evet söz konusu sen olunca paylaşımlarda herkes destek :)
Bizim baba tarafı çok yapar bu böreği, kardeşim de meraklıdır sever mantı açsın börek açsın :D
aynı şekilde kardeşim de selam söylüyor
ve kesinlikle yapmalısın bu börekten, içini neli istersen yap ama
eminim ki eşinle ikiniz bayılırsınız :)

Elossa tarifte bi eksiklik yok zaten canim kac kisi basarili olmus sonucta ben sadece nerde yanlis yaptigimi merak ettim en azindan pastirmanin pizzaya cok yakistigini ogrenmis oldum:56:Bu arada esim kivite bayilir kakaolu puding yerine kskaolu kremsanti olurmu sence ve hazir psndispanya koyarim diyorum bebis olunca kolaya kaciyorum bazen.diger pudingide senin gibi antep fistikli koycam

Elossa tarifte bi eksiklik yok zaten canim kac kisi basarili olmus sonucta ben sadece nerde yanlis yaptigimi merak ettim en azindan pastirmanin pizzaya cok yakistigini ogrenmis oldum:56:Bu arada esim kivite bayilir kakaolu puding yerine kskaolu kremsanti olurmu sence ve hazir psndispanya koyarim diyorum bebis olunca kolaya kaciyorum bazen.diger pudingide senin gibi antep fistikli koycam

kremşanti koyup buzlukta dondurunca çok güzel oluyor ben öyle yapıorum dondurmalı pasta oluyor
dondurmazsan kremşanti biraz köpük gibi oluyor şahsen ben pek beğenmiyorum ama bu havada da dondurup yemek sakıncalı hasta etmeyeyim sizi:1: puding yerine cremole dene oda kremşanti gibi pişirmeden yapılıyor pudingle aynı tad bence:16:

Yok canim hasta olmayiz ben de buzluga koyuyorum bazi pastalari cremole cok severim zaten onunlada cok lezzetli olur eminim fikir icin tesekkurler

ellosa tariflerini severek takip ediyorum un kurabiyeni denedim ve fotoladım herkesler beğendi ama karanfilsiz şimdiki hedef fellah köfte ve sultan lokumu

tariflerini tek tek mailimde sayfalarına göre yazdım bir blogun olsa daha iyi olur takip etmemiz

$IMG_0331[1]_351x263.webp

tarifi harfiyen uyguladım canım.önümüzdeki günlerde dikkat ederek tekrar yapiyim geri dönerim sana, foto eklerim bide
tamam canım merakla beklicem:)

hııııım meşhur pizza bu sanırım bende deneyecem bunu ama bu kadar büyük tepside değil malzemeleri azaltırsam sanırım olur yapınca bunuda paylaşırım elossacım

işin kötüsü ne biliyomusun benim acilen diyete başlamam lazım ama burayı her okuduğumda onuda yapayım bunuda yapayım derken diyet güme gidiyo:9::9::9::9::9::9::9::9:

ehehehe boşver o diyete hep başlanır hepte kalır:)
dediğin gibi malzemeleri yarıya indir hayatım ve paylaşmayı sakın unutma:)

Ben sert yoğurdum demek ki. Aynı malzemeleri ekledim. Ama sonradan az daha yağ katmam gerekti. Sert oldu. Tadı güzel, ağızda dağılıyor, bir tanecik yedim tabi ki de :56: Bakalım misafirler beğenecek mi

oy oyy ellerine sağlık o zaman canımm,kesinlikle beğeneceklerine eminim:)

gelsin pastalar:52::52:

hazır pandispanya kullandım
pasta kremasını kendim hazırladım
1 su bardağı un 1 su bardağından biraz az şeker 1 kilo süt ile
arasına çikolata parçalayıp koydum
muz koyuncada çok güzel oluyor:21:
üzerinede yarım paket çikolata sosu hazırlayıp döktüm
her zaman yaptığım klasik pastam ama tadı çok güzel oluyor arasına fıstık falan koyuncada harika oluyor:16:

oyyyyyyyyyyy harikasın cnım yaaa ne güzelde yapmışsınnn
ellerine sağlık valla bayıldım çok muntazam olmuş
paylaşım içinde çok teeşkkür ederim canım devamını beklerimmm:)

Onun da çok selamı var :)
Evet söz konusu sen olunca paylaşımlarda herkes destek :)
Bizim baba tarafı çok yapar bu böreği, kardeşim de meraklıdır sever mantı açsın börek açsın :D
aynı şekilde kardeşim de selam söylüyor
ve kesinlikle yapmalısın bu börekten, içini neli istersen yap ama
eminim ki eşinle ikiniz bayılırsınız :)

Aleykümselam hayatım yerim onları ben:)
evet sevmezmiyizzz zaten bayıldım görünce eşimede gösterdim hemen atladı garibim:)
şimdimi yapacaksın diye gözleri faltaşı gibi açtı sevinçten ama üzgünüm yorgundum:))))
yaptığım gibi paylaşacağım kısmetse canım:16:

olur tabi canım neden olmasın,köstebeğin hazırlarıda var onlarda işini kolaylaştırır emin ol,yapınca paylaş emi:)

kremşanti koyup buzlukta dondurunca çok güzel oluyor ben öyle yapıorum dondurmalı pasta oluyor
dondurmazsan kremşanti biraz köpük gibi oluyor şahsen ben pek beğenmiyorum ama bu havada da dondurup yemek sakıncalı hasta etmeyeyim sizi:1: puding yerine cremole dene oda kremşanti gibi pişirmeden yapılıyor pudingle aynı tad bence:16:

kesinlikleee:)

ellosa tariflerini severek takip ediyorum un kurabiyeni denedim ve fotoladım herkesler beğendi ama karanfilsiz şimdiki hedef fellah köfte ve sultan lokumu

tariflerini tek tek mailimde sayfalarına göre yazdım bir blogun olsa daha iyi olur takip etmemiz

Eki Görüntüle 589728
oyyyy ne güzel olmuş canım ya ellerine sağlık,ağızda dağılıyor dimi bide yanına sıcacık çay:)))
paylaştığın için çok teşekkür ederim canım devamını beklerim:)
fellah ve sultan lokumunuda görmek istiyorum ona göree:)
bu arada blok açamam canım burayla ikisi çok zor olur:(

Back
X