- 1 Şubat 2011
- 6.681
- 159
- 363
hanımlar:)
çok sevdiğim çok değer verdiğim bir arkadaşım için yeni yıl süprizi hazırladım yarın kısmetse kargoya vereceğim...
bugün kurstan geldiğim gibi un kurabiyesi yaptım ama bunların üzerlerine antep fıstığı koydum birer tane...
buraya eklediğim tarifin yarı yarıya malzemesini kullandım harika oldu yine kahretsiinnn

sizlerlede paylaşmak istedim eminim kurabiyeleri görünce sevinçten çıldıracak,hediyeleri gözü görmeyecek:)))
çok özendim çok araştırdım çok emek verdim her birini alırken ama ona değer!
paketlemeyi bile kendim yapmak istedim güzelde oldu sanki dimi
yeni yıl geçsinde burada kendi aramızda minik yarışmalar yaparız belki ufak tefek hediyeler alırız ne bilim değişik aktiviteler yaparız..
hem kaynaşma daha sıcak olur hemde burada daha keyifli saatler geçiririz:)
bunlardaaa benim arkadaşımın iştee:)
çok sevdiğim çok değer verdiğim bir arkadaşım için yeni yıl süprizi hazırladım yarın kısmetse kargoya vereceğim...
bugün kurstan geldiğim gibi un kurabiyesi yaptım ama bunların üzerlerine antep fıstığı koydum birer tane...
buraya eklediğim tarifin yarı yarıya malzemesini kullandım harika oldu yine kahretsiinnn
sizlerlede paylaşmak istedim eminim kurabiyeleri görünce sevinçten çıldıracak,hediyeleri gözü görmeyecek:)))
çok özendim çok araştırdım çok emek verdim her birini alırken ama ona değer!
paketlemeyi bile kendim yapmak istedim güzelde oldu sanki dimi
yeni yıl geçsinde burada kendi aramızda minik yarışmalar yaparız belki ufak tefek hediyeler alırız ne bilim değişik aktiviteler yaparız..
hem kaynaşma daha sıcak olur hemde burada daha keyifli saatler geçiririz:)
bunlardaaa benim arkadaşımın iştee:)