- 23 Temmuz 2009
- 1.657
- 107
- 688
- 35
Benim eltim senin yaptıklarının onda birini yapsa başımın üstünde taşırım. Ama illa ki bir taraf bir yerden birşeyler yapacak. Nişanıyken iyi kullanmış seni. şimdi işi bitmiş eltilik yapmaya başlayayım demiş.
Senin yaptığın bir şey yok. Boşuna kendini üzme. Onun özür dilemesini bekle. Özür dilerse merhaba merhaba dersin. Bu saatten sonra nasıl bir karakteri olduğunu öğrendiğine göre samimi olmamaya çalış. Zaten bu elti milletine güven olmaz. Bakarsın yüze gülerler bir bakmışsın arkandan kaynanana seni şikayet eder.
Valla canım herşeyi gönlümce yaptım ama kıymet bilinmedi canımı basit birşeyle yakmaya çalıştı ne yazık ki.Ama ne oldu koca bi hiç artık benim için.Zaten eskisi gibi olması benim açımdan imkansız.
bundan sonra samimi olmayın.düzeldi diye düşünürseniz canınız daha çok yanar.benim de eltim var ALLAH düşman başına vermesin.dedi kodusunu yapmaya bile değmez.onun yüzünden hasta bile oldum ve hayatımdan çıkardım.1 yıldır görüşmüyorum kafam rahat :)) sizinde ara açmak için elinizde iyi bir bahane olmuş bunu değerlendirin.mecburiyet harici konuşmayın bile.gelmiş geçmiş olsun.
Allah kolaylık versin iyi niyetli insanlara gerçekten.Canım bende şuan iyiyim şükürler olsun.Allah razı olsun cevap verdiğiniz için .