- 23 Temmuz 2009
- 1.657
- 107
- 688
- 35
az önce küçük eltim aradı da yazayım dedim..çok kıskanç biridir,sadece beni değil çevresindeki herkesi kıskanır..kendi zevki yoktur kimden ne gördüyse aynısını alır,yapamaya çalışır...çoook meraklıdır..sürekli beni arar bu arada çok şükür hepsiyle yani tüm sülaleyle ayrı şehirdeyiz..ben seni arıyorumda sen beni aramıyosun diye başlar her telefon konuşması..doğru ben onu ayda yılda ararım.demekki aramak konuşmak istemiyorum demi,ne arıyon be kadın...tatile gitmiştik ,o da kendi annesigilin yanına gitmiş aynı dönemde bizim tatile gideceğimzden haberleri yoktu.hesap sormaya aramış.vay tatile gittinde insan bi aramazmı diyo..bende niye sendemi gelecektin dedim..yok merakettim nereye gittiniz,kaç tl ödediniz..hey Allahım ya....çok muhattap olmadan kısa öz konuşup kapatırım hep..bunların hepsi böyle valla sinir oluyorum .HAYATIMA BEN İSTEMEDEN MECBUREN GİREN VE ÇIKMASI MÜMKÜN OLMAYAN birii işte...resmiyeti çok severim...onun için en güzeli sizde mesafeli olun..küs kalmayın ,seviyesizleştiğinde cevap vermeden ortamı terkedin,bayramda seyranda bir merhaba yeterde artar bile...
bende de bi elti var...düşman başına bile demiyorum...iki yıldır evliyim.toplasan 10 kere görüşmüşüzdür.ama bu kadarcık zamanda ne kadar çok kalbimi kırdı ne laflar söylemedi saymaya başlasam roman olur.beni asıl üzen şey ne biliyormusunuz...bana eşimin ailesinin söyledği "onun yapısı öyle , duymazdan gelerek kafaya takmadan alttan alarak geçinicekmişim.onu kibarlığımla alt edicekmişim".Yani bu söylenenlere bakılırsa baştan beri hata bendeymiş...daha yeni öğrendim kayınbabamın fikri yukardaki gibi...çok üzüldüm.sırf kayınbabam kaynanam kocam hatrına içime atıp saygı gösteriyordum.üzülmesinler kardeşler ayrılmasın diye.meğer ne ahmakmışım.onun yüzünden kaç kere ağladım...o dilerse sevimli olacak dilerse havlayacakmış ısıracakmış ben de yutacakmışım.pehhhhh.ben de bir gelinim sanıyordum.şirret olacakmışsın masum her işe koşan değil...
Gerçekten herkesin eltisiyle olan dertleri nerdeyse ortak.Biri sürekli alttan alan diğeri ezmeye çalışan.Hep iyilikten kaynaklı şeyler.Valla canım bende alttan aldım hep gıgımı çıkarmadım ama birikmişliğin verdiği artık yeter diyor insan iyi ki tepkimi belli etmişim.Herşeyinde bir sınırı varmış.İyiliğin bile ne yazık insanlar insanı nasılda katılaştırıyor.Annem meğer nekadar haklıymış.