• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elti vakası...

Selam kızlar şimdiye kadar öyle çok konu açmadım ama bu konuda sizin fikirlerinize ihtiyacım var. Eltimin oğlu ile benim oğlumun arasında 1 yaş farkı var. O, 5 yaş benim ki 4 yaş. Onun oğlu büyüdüğü için şimdi yeni yeni cocuk heralde düşünüyordu bebekken de cok yaramazdı çocuğu o yüzden geç karar verdi. Neyse ben bir pazar kahvaltısında kv lerdeydik. Laf arasında herkes sırasını beklesin diye laf soktu bende kale almadım. Bunun sırasımı olur isteyen istediği zaman yapar sonucda. Yap o zaman severiz dedim geçtim. Neyse şuanda ben yeni bir hamilelik haberi aldım. Daha çok yeni ailelere söyleyelim dedik. Kv ye oturmaya gittik orda söyledik çok sevindi mutlu oldu.eltimleri çağırdı epey sonra. Neyse onada söyledi hamile oldugumu. Zaten istiyordun da çaktırmıyordun dedi. Hayırlı olsun kaç haftalık dedi. Bende saol dedim şu kadarlık falan. Kv de senden de bekliyoruz güzel haberler dedi böyle içten bir şekilde. Eltimin tepkisi şu oldu. Şimdi hemen üstüne bende mi hamile kalayım. Biraz beklerim demesin mi. Bende ne alakası var dedim benimki küçük dü yaptım senin cocuğun büyük yapcaksın tabi neden bekliceksin ben öyle şeyleri kafama bile takmam. Her çocugun yeri ayrıdır. Hem nolcak beraber büyürler dedim. Hiç bir şey diyemedi ama ben kendimi kötü hissettim. Sonra kalktık hadi görüşürüz dedim görüşürüz bile demedi yüzü aldı verdi.
Sanki ben onu beklemek zorundaymışım da önünü kesmiş gibi hissettim. Halbuki öyle bir şey yok ben uzun zamandır düşünüyordum ama cesaretim yoktu. Sonucda kimse kimseyi beklemek zorunda değil ki. Eltimle genel anlamda aramızda kötü bir şey geçmedi. Aramızda iyiydi Görüşürüz ama biraz mesafeli sayılırız. Sizler tarafsız bakabileceğiniz için yorumlarınız benim için değerli şimdiden teşekkür ederim.
Hadi o ergence davranio sizde ona göre davranıyorsunz ben olsam byle bir sohbette bulunmam yani cvp bile vermem sizinde hoşuna gidio bence

Siz kvde önünde birbirinizin yatak odasını mı planlıyorsunuz?🙈
Eltim yok.
Olsa ve cocuk yap dese,yatak odamı burda konusmayalım istersen derim.
Eltiyle bukadr özele girmeye ne gerek var?
Azcık mesafe.

Aman ne güzel istiyorum deyip hamile kalabiliyorsunuz. Buna şükür edeceğinize eltisiymiş falan onları mı takıyorsunuz hiç önemi yok bence.

Bazı kadınlar neden böyle ya hep bi yarış herşeyi yarış ya niye niye, bi sal ya bak adamlara yaşıyıp gidiyolar ama kadınlar o onu giymiş onu takmış oraya gitmiş çocuk doğurmuş falan herkesin kendi hayatı ya keşke erkek olsaydım valla şu muhabbetlerden kuscam artık, çocuk isteyince olan bişey değil zaten planı programı olsun dangoz

Selam kızlar şimdiye kadar öyle çok konu açmadım ama bu konuda sizin fikirlerinize ihtiyacım var. Eltimin oğlu ile benim oğlumun arasında 1 yaş farkı var. O, 5 yaş benim ki 4 yaş. Onun oğlu büyüdüğü için şimdi yeni yeni cocuk heralde düşünüyordu bebekken de cok yaramazdı çocuğu o yüzden geç karar verdi. Neyse ben bir pazar kahvaltısında kv lerdeydik. Laf arasında herkes sırasını beklesin diye laf soktu bende kale almadım. Bunun sırasımı olur isteyen istediği zaman yapar sonucda. Yap o zaman severiz dedim geçtim. Neyse şuanda ben yeni bir hamilelik haberi aldım. Daha çok yeni ailelere söyleyelim dedik. Kv ye oturmaya gittik orda söyledik çok sevindi mutlu oldu.eltimleri çağırdı epey sonra. Neyse onada söyledi hamile oldugumu. Zaten istiyordun da çaktırmıyordun dedi. Hayırlı olsun kaç haftalık dedi. Bende saol dedim şu kadarlık falan. Kv de senden de bekliyoruz güzel haberler dedi böyle içten bir şekilde. Eltimin tepkisi şu oldu. Şimdi hemen üstüne bende mi hamile kalayım. Biraz beklerim demesin mi. Bende ne alakası var dedim benimki küçük dü yaptım senin cocuğun büyük yapcaksın tabi neden bekliceksin ben öyle şeyleri kafama bile takmam. Her çocugun yeri ayrıdır. Hem nolcak beraber büyürler dedim. Hiç bir şey diyemedi ama ben kendimi kötü hissettim. Sonra kalktık hadi görüşürüz dedim görüşürüz bile demedi yüzü aldı verdi.
Sanki ben onu beklemek zorundaymışım da önünü kesmiş gibi hissettim. Halbuki öyle bir şey yok ben uzun zamandır düşünüyordum ama cesaretim yoktu. Sonucda kimse kimseyi beklemek zorunda değil ki. Eltimle genel anlamda aramızda kötü bir şey geçmedi. Aramızda iyiydi Görüşürüz ama biraz mesafeli sayılırız. Sizler tarafsız bakabileceğiniz için yorumlarınız benim için değerli şimdiden teşekkür ederim.
Canım elrilerin savası aklıma geldi bi an

😀

Birincisi eşimin abisinden bir beklentisi yoktu biz her şeyimizi kendimiz yaptık. Abisi ve eltim misafir gibi geldiler düğüne sadece. Yani bir beklenti olmazsa karıştırmamak kolay ama abisi bilezik taksın eşya alsın beklentiniz varsa karıştırmamak zor. Bir kere onlar bize geldi bir kere biz onlara gittik bir kaç Bayramda kayınvalidede karşılaştık sohbet vs gayet güzel konuştuk , ama vıcık vıcık olmaya gerek yok. Evimiz ayrı ekmeğimiz ayrı yolumuz ayrı bu şekilde olunca gayet rahatım . Son 3 senedir hiç görmedim ve konuşmadım .
Çok şükür maddi olarak bi beklentimiz yok düğünde ne takar ne takmaz hiç düşünmedim konusu bile olmadı ama eltim bana ne alındığını merak ettiği için tüm alışverişlere gelmek istiyor evlerine oturmaya gidelim kayınvalidelere özel bişey konuşcaz diyelim oraya da geliyor kayınvalide de çağırıyor nişanlımda abisini bazı yerlere çağırınca mecbur eşini evde bırakmak olmaz sağolsunlar herşeyin içindeler böyle işte bakalım evlenince nasıl olcak bende çok yüz göz olmuyorum belli bi seviyede tutmak istiyorum ama daha şimdiden böyle olursa ilerde bunun önünü alamam yani ben mutsuz enerjisiz biri olurum çünkü mod düşüren biri ,nişanlımda mümkün oldukça denk getirmemeye çalışcam ama napayım abimin eşi diyo bakalım yaşayıp görcez

hemen ustune nıye cocuk yapayım demesınde bır sorun gormedım yanı sırf sen hamıle kaldın dıye tabıkı hamıle kalacak degıl aklı basında ınsanlar cocuk ve hamılelık yarısı yapmaz
sankı yarıs ıcındeymıs gıbı hamıle mı kalsaydı ne ıstedınız ben anlayamadım
kayınvalıdenın senden de beklerız hadsızlıgıne bence verılecek en guzel cevabı vermıs kımın ne zaman üreyecegıne bır zahmet kımse karısmayıversın
eltınızın sıze bırsey dedıgı yok adı eltı ya o yuzden sanırım kotu bırsey soyledı sanmıssınız yanlıs anlamıssınız zaten hep bır mesafemız var dıyorsunuz ne guzel aynen boyle devam mesafe ıyıdır

😁 Allah başka dert vermesin ozaman.

Back
X