• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elti vakası...

Şuna bir acıklık getireyim oturup da yatak odamızı konuşmuyoruz ki yapacagını bileyim hiçbir zaman biri sordugu zaman bakın kendimi katmıyorum ikinci cocuk istemediğini dile getiren bir kadın. Çaktırmıyordun demesinin sebebi oğlum küçükken istemiyordum evet ama her zaman ileride düşünebilirim şuanda istemiyorum diyordum soranlara sonucda bu sorularla herkes karşılaşır. Karşılıklı eltimle olan bir muhabbetimiz olmadı. Benim cesaretimin gelmesi onu ilgilendirmez ayrıca yatak odası düşüncelerinimi konuşacağım. Onun bozulması biraz garip değilmi bu durumda bana laf sokması sizce. Nerden bilebilirim kadının cocuk istediğini istemiyorum diyen bir insanın sizde garipsiniz.Sürekli iç içe değiliz bunada acıklık getireyim özel günler kv va cok mecbur kalmadıkca görüşmeyiz.
Çocuğa o mu bakıcak o mu karşılıcak giderlerini de bu nasıl bi soru tarzı ya çaktırmıyodun falan kime ne ki yayın mı yapcaktınız acaba o an ki hisleriniz öyleymiş sonra belki istediniz belki istemeden oldu eltiniz ne bilsin biz ne bilelim ve kime ne değil mi ama onun böyle bişey sorması çok ayıp ya tebrik et geç mutlu ol geç neden insanlar başkalarının mutluluğuyla başarısıyla mutlu olamıyor anlamıyorum bu sadece elti için geçerli değil ve böyle bu tarz insanlar herşeyi sorguluyo ee o da size böyle sorular sorup bu tarz da konuşursa sizde dersiniz tabi sende yap diye ,eltim gelcek bana sıranı bekle dicek bilmem ne o kim ya benim yatak odamı o mu belirliyo töbe estağfurullah sinir oldum kendi eltim geldi aklıma o da herkesin tatiline gittiğine geldiğine karışır dedikodu yapar yüzüne sorar yahu milletin hayatına karışmaktan başka işleri yok !!!

Eltilerin savaşı filmindeki yatak odası sahneleri geldi gözümün önüne. Ne saçma muhabbetler .. benimki küçüktü yaptım seninki büyük sen de yap filan. Annemle bile konuşmayacağım mevzular

Son durum bebeğimi kaybettim sonuc bu merak edenler. Nasip değilmiş içine dert olan eltimin beklemesine gerek kalmadı.

Ya gerçekten kusura bakmayın. Hiç mi derdiniz yok :) Neden bunları kafaya takıyorsunuz. Siz başka bir ailesiniz, onlar başka bir aile. iki tarafta bunun farkına varmalı bence.

Selam kızlar şimdiye kadar öyle çok konu açmadım ama bu konuda sizin fikirlerinize ihtiyacım var. Eltimin oğlu ile benim oğlumun arasında 1 yaş farkı var. O, 5 yaş benim ki 4 yaş. Onun oğlu büyüdüğü için şimdi yeni yeni cocuk heralde düşünüyordu bebekken de cok yaramazdı çocuğu o yüzden geç karar verdi. Neyse ben bir pazar kahvaltısında kv lerdeydik. Laf arasında herkes sırasını beklesin diye laf soktu bende kale almadım. Bunun sırasımı olur isteyen istediği zaman yapar sonucda. Yap o zaman severiz dedim geçtim. Neyse şuanda ben yeni bir hamilelik haberi aldım. Daha çok yeni ailelere söyleyelim dedik. Kv ye oturmaya gittik orda söyledik çok sevindi mutlu oldu.eltimleri çağırdı epey sonra. Neyse onada söyledi hamile oldugumu. Zaten istiyordun da çaktırmıyordun dedi. Hayırlı olsun kaç haftalık dedi. Bende saol dedim şu kadarlık falan. Kv de senden de bekliyoruz güzel haberler dedi böyle içten bir şekilde. Eltimin tepkisi şu oldu. Şimdi hemen üstüne bende mi hamile kalayım. Biraz beklerim demesin mi. Bende ne alakası var dedim benimki küçük dü yaptım senin cocuğun büyük yapcaksın tabi neden bekliceksin ben öyle şeyleri kafama bile takmam. Her çocugun yeri ayrıdır. Hem nolcak beraber büyürler dedim. Hiç bir şey diyemedi ama ben kendimi kötü hissettim. Sonra kalktık hadi görüşürüz dedim görüşürüz bile demedi yüzü aldı verdi.
Sanki ben onu beklemek zorundaymışım da önünü kesmiş gibi hissettim. Halbuki öyle bir şey yok ben uzun zamandır düşünüyordum ama cesaretim yoktu. Sonucda kimse kimseyi beklemek zorunda değil ki. Eltimle genel anlamda aramızda kötü bir şey geçmedi. Aramızda iyiydi Görüşürüz ama biraz mesafeli sayılırız. Sizler tarafsız bakabileceğiniz için yorumlarınız benim için değerli şimdiden teşekkür ederim.
Demekki mesafeyi iyice açmalısınız yakın olmanız fayda vermez.

Allah allaah bu kk da hergün 1 yaşıma daha gire gire yaşlandım.Doğurmanın sırası mı olur o da yapsın sanki şeysine kilit mi vurdun :KK59:

Selam kızlar şimdiye kadar öyle çok konu açmadım ama bu konuda sizin fikirlerinize ihtiyacım var. Eltimin oğlu ile benim oğlumun arasında 1 yaş farkı var. O, 5 yaş benim ki 4 yaş. Onun oğlu büyüdüğü için şimdi yeni yeni cocuk heralde düşünüyordu bebekken de cok yaramazdı çocuğu o yüzden geç karar verdi. Neyse ben bir pazar kahvaltısında kv lerdeydik. Laf arasında herkes sırasını beklesin diye laf soktu bende kale almadım. Bunun sırasımı olur isteyen istediği zaman yapar sonucda. Yap o zaman severiz dedim geçtim. Neyse şuanda ben yeni bir hamilelik haberi aldım. Daha çok yeni ailelere söyleyelim dedik. Kv ye oturmaya gittik orda söyledik çok sevindi mutlu oldu.eltimleri çağırdı epey sonra. Neyse onada söyledi hamile oldugumu. Zaten istiyordun da çaktırmıyordun dedi. Hayırlı olsun kaç haftalık dedi. Bende saol dedim şu kadarlık falan. Kv de senden de bekliyoruz güzel haberler dedi böyle içten bir şekilde. Eltimin tepkisi şu oldu. Şimdi hemen üstüne bende mi hamile kalayım. Biraz beklerim demesin mi. Bende ne alakası var dedim benimki küçük dü yaptım senin cocuğun büyük yapcaksın tabi neden bekliceksin ben öyle şeyleri kafama bile takmam. Her çocugun yeri ayrıdır. Hem nolcak beraber büyürler dedim. Hiç bir şey diyemedi ama ben kendimi kötü hissettim. Sonra kalktık hadi görüşürüz dedim görüşürüz bile demedi yüzü aldı verdi.
Sanki ben onu beklemek zorundaymışım da önünü kesmiş gibi hissettim. Halbuki öyle bir şey yok ben uzun zamandır düşünüyordum ama cesaretim yoktu. Sonucda kimse kimseyi beklemek zorunda değil ki. Eltimle genel anlamda aramızda kötü bir şey geçmedi. Aramızda iyiydi Görüşürüz ama biraz mesafeli sayılırız. Sizler tarafsız bakabileceğiniz için yorumlarınız benim için değerli şimdiden teşekkür ederim.
Eltin net kuru cahil.Bence sen de bu kadar salakça bir şeyi kafama takarak bu cahilliğe ortak olma

Eltin net kuru cahil.Bence sen de bu kadar salakça bir şeyi kafama takarak bu cahilliğe ortak olma
Gerçekten öyleymiş azcıkda olsa bende de bir sorunmu var acaba diye düşünmedim değil. Ama süşük yaptım bebeğim gitti kadın birde geçmiş olsun demeye arayıp. Allah gene versin ben zaten sıramı sana verdim demesi beni benden aldı gercekten bende bir sorun yokmuş onu anladım. Yahu kadın kaşınıyor gerçekten. Artık konuşmaya bile değer bir insan olmadığını anladım. Altında kalmadım iyi niyetle cvbını verdim ama bazı şeyler değişmiyor.

Ay ne saçmalamış yaa. Çocuk bu yani kim kimi niye beklesin ki. Öyle bir zorunluluk mu var. Boşver çatlasın bi köşede hiç umursama

Back
X