Yaz tatili için yaylaya geldik evimiz çok büyük ( 3-4 aile birlikte kalıyoruz ) Kocamın kardeşi maden işçisi ama kocamla kardeşi pek geçinemez sevmezler birbirlerini ( kardeşi çalışmada yani yaylada değil ) ama eltimle kocamın hiç sorunu yok . Benimde eltimle sorunum yoktu . Biz geldiğimiz günden beri benle düşmanca , sertçe bakışıyor . Yayla yeri olmasına rağmen sadece dar tayt veya etek giyiyor . Ben ne giyersem aynı tip kıyafetler giyiyor artık nedeni kocama benden güzel oldugunu göstermek felanmı istiyor anlayamadım . Eltimle aramız iyice açılmıştı birgün eltim ben kocam ve görümcem oturuyorduk , Görümcem bana abla işleri yaparken zorlanıyorsan söyle hemen yardıma geleyim dedi. Baldızım hemen daldı konuya : Bu şehirde büyümüş güç kuvvet ne gezer iş vermeyin tek bildikleri güzelim güzelim demek dedi. Öyle diyince kocam güldü. Ben sinirlendim güç kuvvet sendekinden fazladır istersen gel kanıtlayayım dedim ayağa kalktım . Oda hemen ayağa kalktı birbirimize girmeden kocam geldi oturttu ikimizide . 15 dakika sonra beni içeri çağırdı kocam ve bir sürü laf söyledi ne yapıyorsun sen onunla öyle konuşamazsın falan filan . Acaba kocam ile eltim arasında birşey varmı . Ve ben görümcemin ve kocamın gözünde yenilmiş durumdamıyım eltimle kavga etmelimiyim. Kocam için ağzını yırtarım ben o çiyanın .
Son düzenleme: