eltim ve gelin olmak yardımmm :)

glyucelkc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2015
211
161
33
arkadaslar erkek arkadasımla iliskimiz 8 senedir devam ediyo ve ailesiyle tanısıyorum düğünleri oldu bende ordaydım. abisi yakında evlendi ve eltim benim olmak istediğim gibi gelin oldu. bizim evliliğimize 3 sene daha var bende istediğim şeyleri değiştirmek zorundamıyım saçımı gelinlik modelimi aynı yapsam sonucta kimse eskiden beri öyle olmak istediğimi bilemez ve özenmiş gibi olurum. öyle sıradan bi saç değil saç modeli o yüzden fark etmez diyemiyorum. aksesuarın takılışı bile cok farklı başka kimse öyle bi saç yapmamışken aynı aileden ikinci gelinin yapması cok dikkat cekermi ve eltim cok iyi biri ama yinede kıskandıgımı özendiğimi zannedip bozulurmu? gelinlik modeli kabarıklığı saçları saçındaki aksesuar duvağı herşeyi benim küçüklük hayalim başka bi gelinken hayal edemiyorum kendimi :KK43:( ve fiziksel özelliklerimiz tamamen farklı eltim uzun esmer kara gözlü çok güzel ben kısa sarısın renkli gözlüyüm, yinede aynı şeyler cokmu dikkat ceker?

hayır daha önceden tek bildiğim gelinlik modelinin nasıl olacağıydı oda kayınvalidem söylemişti ve bende o gün aa bende öyle modelleri cok begeniyorum demiştim ama bu kadar benzemesi özellikle saç modelinin bu kadarı cok büyük tesadüf oldu. ben kücüklüğümden beri öyle saclar hayal ederken tabiki aksesuarı falan öyle düşünemiyodum yeni cıkmıs seyler sonucta ama internette gördüğüm günden beri tek hayal ettiğim oydu senelerdir ve aynısını görünce ne yapıcam bilemedim

Simdiden bunun stresine girme.3seneye kim ole kim kala.Ne modalar cikar ne fikirler degisir o zamana merak etme.

umarım öyle olurrr saç modelim ve gelinlik hayalim cocukluğumdan beri aynı olsada lütfen yeni aksesuarlar cıksın lütfen :KK70:

bulayım. model cok sıradan aslında o yüzden modasının geçmesi gibi bi durum olamaz ama aksesuarı farklılık katıyo arastırıyım hemen :)

arkadaslar erkek arkadasımla iliskimiz 8 senedir devam ediyo ve ailesiyle tanısıyorum düğünleri oldu bende ordaydım. abisi yakında evlendi ve eltim benim olmak istediğim gibi gelin oldu. bizim evliliğimize 3 sene daha var bende istediğim şeyleri değiştirmek zorundamıyım saçımı gelinlik modelimi aynı yapsam sonucta kimse eskiden beri öyle olmak istediğimi bilemez ve özenmiş gibi olurum. öyle sıradan bi saç değil saç modeli o yüzden fark etmez diyemiyorum. aksesuarın takılışı bile cok farklı başka kimse öyle bi saç yapmamışken aynı aileden ikinci gelinin yapması cok dikkat cekermi ve eltim cok iyi biri ama yinede kıskandıgımı özendiğimi zannedip bozulurmu? gelinlik modeli kabarıklığı saçları saçındaki aksesuar duvağı herşeyi benim küçüklük hayalim başka bi gelinken hayal edemiyorum kendimi :KK43:( ve fiziksel özelliklerimiz tamamen farklı eltim uzun esmer kara gözlü çok güzel ben kısa sarısın renkli gözlüyüm, yinede aynı şeyler cokmu dikkat ceker?

Çocukluktan beri hayalini kurduğum gelinlik üzerimde felaket ötesi durdu. Hiç aklımda olmayan bir model inanılmaz yakıştı anında kararımı verdim. Giyinmeden denemeden üstelik daha 3 sene varken dert etmeyin bunu. 3 seneye kim öle kim kala...

bu şekilde fakat aksesuarı böyle değil

Eklentiler

• 2015-uzun-Yarı-toplu-saç-modelleri.jpg
    2015-uzun-Yarı-toplu-saç-modelleri.jpg
    37,2 KB · Görüntüleme: 569
internete yarım toplu yazınca bunu bulabildim :) ama dalgasının şekli saç aksesuarı tamamen farklı

ayni gelinligi 10 kisi giyer her giyende farkli durur heleki eltiniz ile siyah ile.beyaz kadar zit iken 3 sene sonra kimse farketmez bile... ayrica 3 sene sonra sizinde fikriniz zevkiniz degisebilir,o anki atmasforden etkilenip begenmisiniz ama yuzbinlerce gelin.gelinlik gordum hepsini begendim yakistirdim. begenmis ozenmis olmaniz ccok dogall

Dugun gunu 15 dk icinde kararinin tam zitti bi bas modeli secen bilirim.
Sen 3 seneden bahsediyosun.
Daha ne fikirlee gelir.
Simdiden dertlenme.

O tarza yakın baska seyler yapabilirsiniz 3 sene varmış hem değişir belki fikriniz

X