Eltime Hala sinirim geçmiyor.

hilal1108

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013
1.493
10
merhaba... arkadaşlar 3 seneye yakın bi ilişkim var erkek arkadaşımla tanışmadan önce başka bir şehirde yaşıyordu ailesiyle birlikte. İstanbul eski oturdukları yer aynı zamanda aynı mahallede bi evleri daha var buraya tatile gelmişti biz tanıştıktan sonra bidaha gitmedi. 1 sene askerlik için ayrı kaldık askerlikten sonrada tekrar buraya geldi. Ailesi benim zorla burada tuttuğumu düşünmüyolar. Annesini çok seviyorum zaten. Hatta erkek arkadaşımada diyorum git birazda orda kal diye ama gitmek istemiyor zaten işi gücüde burda. Her neyse dün bana elti adayım whatsappdan yazdı unutulduk iyice diye. Kendileride evli değiller. Düne kadar aramız gayet iyiydi bu arada. Bende iş güç koşturmaca derken hanım efendi dediki ay bende seninkini aradım ortaklık teklif ettim ne için dedim iş kurucaklarmış sevgilisi ve o ortak olcakmış yanına birini daha istiyolarmış aileden biri olsun para dışarı gitmesin biz burda işleri yola koyalım sonra senide alırız dedi bana... Ben şok oldum. Erkek arkadaşımın bizim için biriktirdiği hatırı sayılır bi miktar para var ortak olursa o parayı vericek tabiki ve asıl konuda o zaten. Ayriyettende ben zaten 1 sene bi hasretlik çekmişim sen hala neden benim sevgilimi oraya almaya çalışıyosun. İş kurarsalar orda yaşamak zorunda olucak. Yıllardır biZim için biriktirdiği parayı neden sonu belli olmayan bi iş için versin ki? Ben bişey diyemedim o sıra agzım dilim tutuldu. Erkek arkadaşımla konuştum gerek yok ben gitmem zaten ne işim var onların düşündüğü kadar basit bir iş değil o dedi. Ama yinede ben o kıza mesaj atmak yada arayıp konuşmak istiyorum bizim hayatımızın planlarını yapmak sana mı kaldı diye. Dünden beri içim içimi yiyor. Sizce ne yapmalıyım? Konuşmalımıyım yoksa bundan sonra arama belirli bi mesafemi koymalıyım? Yada benmii yanlış düşünüyorum bu ara stresliyim abartıyormuyum kız doğru bişey mi söylemiş allak bullak oldum.

merhaba... arkadaşlar 3 seneye yakım bi ilişkim var erkek arkadaşımla tanışmadan önce başka bir şehirde yaşıyordu ailesiyle birlikte. İstanbul eski oturdukları yer aynı zamamsa aynı mahallede bi evleri daha var buraya tatile gelmişti biz tanıştıktan sonra bidaha gitmedi. 1 sene askerlik için ayrı kaldık askerlikten sonrada tekrar buraya geldi. Ailesi benim zorla burada tuttuğumu düşünmüyolar. Annesini çok seviyorum zaten. Hatta erkek arkadaşımada diyorum git birazda orda kal diye ama gitmek istemiyor zaten işi gücüde burda. Her neyse dün bana elti adayım whatsappdan yazdı unutulduk iyice diye. Kendileride evli değiller. Düne kadar aramız gayet iyiydi bu arada. Bende iş g koştıurmaca derken hanım efendi dediki ay bende seninkini aradım ortaklık teklif ettim ne için dedim iş kurucaklarmış sevgilisi ve o ortak olcakmış yanıma birini daha istiyolarmış ailesen biri olsun para dışaro gitmesin biz burda işleri yola koyalım sonra senide alırız dedi bana... Ben şok oldum. Erkek arkadaşımın bizim için biriktirdiği hatırı sayılır bi miktar para var ortak olursa o parayı vericek tabiki ve asıl konuda o zaten. Ayriyettende ben zaten 1 sene bi hasretlik çekmişim sen hala neden benim sevgilimi oraya almaya çalışıyosun. İş kurarsalar orda yaşamak zorunda olucak. Yıllardır biZim için biriktirdiği parayı neden sonu belli olmayan bi iş için versin ki? Ben bişey diyemedim o sıra agzım dilim tutuldu. Erkek arkadaşımla konuştum gerek yok ben gitmem zaten ne işim var onların düşündüğü kadar basit bir iş değil o dedi. Ama yinede ben o kıza mesaj atmak yada arayıp konuşmak istiyorum bizim hayatımızın planlarını sana yapmak kalmadı diye. Dünden beri içim içimi yiyor. Sizce ne yapmalıyım? Konuşmalımıyım yoksa bundan sonra arama belirli bi mesafemi koymalıyım? Yada benmii yanlış düşünüyorum kız doğrı bişey mi söylemiş allak bullak oldum.

kızılacak bir şey yok sadece teklif etmiş,sonuçta sevgilisi erkek arkadaşınızın kardeşi, zaten erkek arkadaşınız olumsuz düşünüyor, gereksiz yere ortalığı bulandırmayın bence

Kendi çapında bir şeyler yapmak istemiş ama başaramamış..
Boşver konuşsun kendi kendine..
Ve erkek arkadaşın madem böyle bir konu konuşulduğunu biliyormuş sana neden bahsetmemiş.
Konudan haberin olsaydı, o kızda sana anlattığında te böyle kalmazdın :KK57: cewabını da verirdin dimii...

merhaba... arkadaşlar 3 seneye yakın bi ilişkim var erkek arkadaşımla tanışmadan önce başka bir şehirde yaşıyordu ailesiyle birlikte. İstanbul eski oturdukları yer aynı zamanda aynı mahallede bi evleri daha var buraya tatile gelmişti biz tanıştıktan sonra bidaha gitmedi. 1 sene askerlik için ayrı kaldık askerlikten sonrada tekrar buraya geldi. Ailesi benim zorla burada tuttuğumu düşünmüyolar. Annesini çok seviyorum zaten. Hatta erkek arkadaşımada diyorum git birazda orda kal diye ama gitmek istemiyor zaten işi gücüde burda. Her neyse dün bana elti adayım whatsappdan yazdı unutulduk iyice diye. Kendileride evli değiller. Düne kadar aramız gayet iyiydi bu arada. Bende iş güç koşturmaca derken hanım efendi dediki ay bende seninkini aradım ortaklık teklif ettim ne için dedim iş kurucaklarmış sevgilisi ve o ortak olcakmış yanına birini daha istiyolarmış aileden biri olsun para dışarı gitmesin biz burda işleri yola koyalım sonra senide alırız dedi bana... Ben şok oldum. Erkek arkadaşımın bizim için biriktirdiği hatırı sayılır bi miktar para var ortak olursa o parayı vericek tabiki ve asıl konuda o zaten. Ayriyettende ben zaten 1 sene bi hasretlik çekmişim sen hala neden benim sevgilimi oraya almaya çalışıyosun. İş kurarsalar orda yaşamak zorunda olucak. Yıllardır biZim için biriktirdiği parayı neden sonu belli olmayan bi iş için versin ki? Ben bişey diyemedim o sıra agzım dilim tutuldu. Erkek arkadaşımla konuştum gerek yok ben gitmem zaten ne işim var onların düşündüğü kadar basit bir iş değil o dedi. Ama yinede ben o kıza mesaj atmak yada arayıp konuşmak istiyorum bizim hayatımızın planlarını yapmak sana mı kaldı diye. Dünden beri içim içimi yiyor. Sizce ne yapmalıyım? Konuşmalımıyım yoksa bundan sonra arama belirli bi mesafemi koymalıyım? Yada benmii yanlış düşünüyorum kız doğrı bişey mi söylemiş allak bullak oldum.
Sinirlenecek birşey yok.Ortaklık teklif etmişler.Sevgilinin de kafasına yatmamış hayır demiş.Ama sen bunu oraya gidecek,hasret çekeceğim diye kabul etmemesini istiyorsan yanlışsın.İş imkanı nerde iyyise orda yaşanmalı.Kimseyi de etkileme.Sonuçta evli değilsiniz.Birikim onun birikimi.Kendi kararını kendi vermeli.

Kendi çapında bir şeyler yapmak istemiş ama başaramamış..
Boşver konuşsun kendi kendine..
Ve erkek arkadaşın madem böyle bir konu konuşulduğunu biliyormuş sana neden bahsetmemiş.
Konudan haberin olsaydı, o kızda sana anlattığında te böyle kalmazdın :KK57: cewabını da verirdin dimii...
Erkek arkadaşımo aramış ben çalışıorum sizi ararım diyip kapamış yoğun bi işi var zaten kızda hemen bana yazdı.

Erkek arkadaşın zaten aklı başında bi insanmış, sallamamış bile teklifi.
Hal böyleyken sonradan arayıp da kötü konuşan taraf olmak yerine, öfke kontrolü tavsiye ediyorum, konuyu o tekrar açtığında -kısacası yeri geldiğinde- sizin adınıza emrivaki planlar yapmamaları konusunda içini kibarca dökersin.

İl
Sinirlenecek birşey yok.Ortaklık teklif etmişler.Sevgilinin de kafasına yatmamış hayır demiş.Ama sen bunu oraya gidecek,hasret çekeceğim diye kabul etmemesini istiyorsan yanlışsın.İş imkanı nerde iyyise orda yaşanmalı.Kimseyi de etkileme.Sonuçta evli değilsiniz.Birikim onun birikimi.Kendi kararını kendi vermeli.
İş imkanıı burada çok çok iyi. Yaşadıkları yerde o kadar deli paralar kazanmayacak hatta burdakinden daha az kazanacağına eminim. Bizim önceliğimiz evlilik sonuçta ikimizde iş güç sahibi insanlarız zaten. O üniden yeni mezun oldu iş kurucak diye ben planlarımı değiştiremem ki

Erkek arkadaşın zaten aklı başında bi insanmış, sallamamış bile teklifi.
Hal böyleyken sonradan arayıp da kötü konuşan taraf olmak yerine, öfke kontrolü tavsiye ediyorum, konuyu o tekrar açtığında -kısacası yeri geldiğinde- içini kibarca dökersin.
Çok haklısn arayı konuşsam üzerinden bir gün geçti zaten uzatmamın alemi yok. Yeri geldiğinde vericem cevabı çok teşekkürler :)

evli değilsiniz sanırım öle bir işteklifinde bulunmuş sonuçta eşiniz de razı değil problem yok hiç konuşma canın sıkılır

İYİDE bunu düşünmek gerçekten ona kalmaz yani hadi kendi kardeşi söylese size bi derece ama o neden arayıp böyle bişey söylüyor birde işleri yoluna kuralım senide buraya alırız diyor bak sen hanımaaa

Erkek arkadaşınız sizin yaşadığınız yerde ne iş yapıyor?
Eltinizin orada ortaklık teklif ettikleri iş hangi konuyla ilgili? Sevgiliniz bu iş alanı ile ilgili tecrübesi var mı? Eltinizle kayınbiraderinizin tecrübesi var mı? Kendi işimizi yapalım hevesi mi yoksa uzun süredir üzerinde plan yapılan bir iş mi?

İl

İş imkanıı burada çok çok iyi. Yaşadıkları yerde o kadar deli paralar kazanmayacak hatta burdakinden daha az kazanacağına eminim. Bizim önceliğimiz evlilik sonuçta ikimizde iş güç sahibi insanlarız zaten. O üniden yeni mezun oldu iş kurucak diye ben planlarımı değiştiremem ki
Öncelik evlilik değil,iş imkanı olmalı.Anlatmaya çalıştığım oraya gitsin değil.Ne karar verecekse önce kendi vermeli.Bu senin için de geçerli.Burda iş imkanlarınız iyiyse burda devam edersiniz.Ama bir başkası ona güvenmiş iş ortaklığı teklif etmiş.Başka insanların senin gibi düşünmesini bekleme.Yani iş teklif ederken,o kişinin ilişkisini düşünerek teklif edilmez.Önce iş olarak bakarlar.Normali de budur.Kötü birşey yapılmamış.İş teklifinde bulunulmuş.Sevgilinde cevabını vermiş.Laf arasında da kız bunu sana anlatmış.Yani bence birine verilecek cevap varsa verilmiş zaten.Böyle şeyler için kırmaya kırılmaya,olayı büyütmeye gerek yok.Sonuçta sevglin hayır demiş.

çok ilginçsiniz.
henüz ailede ikinizinde bir sıfatı yokken adamların paralarının derdine düşmüşsünüz. o dışarı gitmesin para diyor, sen bize biriktirdiği para diyorsun. yarını hiç kimse bilemez.
eltiniz falanda değil o kişi. sizler henüz ailelerinde onayladığı resmi işlemleri gerçekleştirmemişsiniz.
iki kardeş ve sevgililerisiniz.
herkesin iş konusunda özgürce hareket etme hakkı var. ne siz ne de eltiniz! müdahale hakkına sahip değil.

bilmiş ya boşver uğraşma.her ailede çıkıyor böyle birtane densiz.yine görümcem geldi aklıma :KK11:

Allah akıl fikir versin onlara.

İYİDE bunu düşünmek gerçekten ona kalmaz yani hadi kendi kardeşi söylese size bi derece ama o neden arayıp böyle bişey söylüyor birde işleri yoluna kuralım senide buraya alırız diyor bak sen hanımaaa

Evett problemde o. Abisi arasa kesinlikle ağzımı açıp bişey demeye hakkım yok ama o kim oluyo onu anlayamıyorum. Her benide alıcakmışş :)))

Erkek arkadaşınız sizin yaşadığınız yerde ne iş yapıyor?
Eltinizin orada ortaklık teklif ettikleri iş hangi konuyla ilgili? Sevgiliniz bu iş alanı ile ilgili tecrübesi var mı? Eltinizle kayınbiraderinizin tecrübesi var mı? Kendi işimizi yapalım hevesi mi yoksa uzun süredir üzerinde plan yapılan bir iş mi?

Taşaron bir şirkette çalışıyor.
Spor salonu. Erkek arkadaşım önceden boksörlük yapmış. Öyle çok bi tecrübesi yok.
Geçen sene eltim hayal olaral anlatıyordu ama hayalin içinde biz yoktuk kendileri vardı. Tecrübeleri var diyebilirim. Sevgilisi boksörlük yapıyor kendiside beden eğitimi öğretmenliği son sınıfta olması lazım..

çok ilginçsiniz.
henüz ailede ikinizinde bir sıfatı yokken adamların paralarının derdine düşmüşsünüz. o dışarı gitmesin para diyor, sen bize biriktirdiği para diyorsun. yarını hiç kimse bilemez.
eltiniz falanda değil o kişi. sizler henüz ailelerinde onayladığı resmi işlemleri gerçekleştirmemişsiniz.
iki kardeş ve sevgililerisiniz.
herkesin iş konusunda özgürce hareket etme hakkı var. ne siz ne de eltiniz! müdahale hakkına sahip değil.
Adamların parasının derdine düşmedik. O kadar insan hem fikir e tabi bu kk da elbet böyle ilgi çekmek için yorum yapanlar olacak. Her neyse konuyu anlatırken her seferinde erkek arkadaşımın abisinin sevgilisi diye uzatacağıma elti demek daha mantıklı. 3 senelik bi ilişki varsa ortada ben sen değil biz demeyi tercih ettik. Sevgilimde bende birbirimize her konusa müdahale ederiz. Susup izleyecek kadar gevşek olamadık maalesef.

Siz iki bayanda evlenmeden eltim, eşim, işimiz.... oldu bitti yani..
İkiniz de her şeye çok karışıyorsunuz belli.. nefes alsınlar bırakın da

X