merhaba... arkadaşlar 3 seneye yakın bi ilişkim var erkek arkadaşımla tanışmadan önce başka bir şehirde yaşıyordu ailesiyle birlikte. İstanbul eski oturdukları yer aynı zamanda aynı mahallede bi evleri daha var buraya tatile gelmişti biz tanıştıktan sonra bidaha gitmedi. 1 sene askerlik için ayrı kaldık askerlikten sonrada tekrar buraya geldi. Ailesi benim zorla burada tuttuğumu düşünmüyolar. Annesini çok seviyorum zaten. Hatta erkek arkadaşımada diyorum git birazda orda kal diye ama gitmek istemiyor zaten işi gücüde burda. Her neyse dün bana elti adayım whatsappdan yazdı unutulduk iyice diye. Kendileride evli değiller. Düne kadar aramız gayet iyiydi bu arada. Bende iş güç koşturmaca derken hanım efendi dediki ay bende seninkini aradım ortaklık teklif ettim ne için dedim iş kurucaklarmış sevgilisi ve o ortak olcakmış yanına birini daha istiyolarmış aileden biri olsun para dışarı gitmesin biz burda işleri yola koyalım sonra senide alırız dedi bana... Ben şok oldum. Erkek arkadaşımın bizim için biriktirdiği hatırı sayılır bi miktar para var ortak olursa o parayı vericek tabiki ve asıl konuda o zaten. Ayriyettende ben zaten 1 sene bi hasretlik çekmişim sen hala neden benim sevgilimi oraya almaya çalışıyosun. İş kurarsalar orda yaşamak zorunda olucak. Yıllardır biZim için biriktirdiği parayı neden sonu belli olmayan bi iş için versin ki? Ben bişey diyemedim o sıra agzım dilim tutuldu. Erkek arkadaşımla konuştum gerek yok ben gitmem zaten ne işim var onların düşündüğü kadar basit bir iş değil o dedi. Ama yinede ben o kıza mesaj atmak yada arayıp konuşmak istiyorum bizim hayatımızın planlarını yapmak sana mı kaldı diye. Dünden beri içim içimi yiyor. Sizce ne yapmalıyım? Konuşmalımıyım yoksa bundan sonra arama belirli bi mesafemi koymalıyım? Yada benmii yanlış düşünüyorum bu ara stresliyim abartıyormuyum kız doğru bişey mi söylemiş allak bullak oldum.