"Elveda" dedi. "Elveda yavrum elveda"...

okurken çok duygulandim, Allah sabir versin...

Ağlayarak okudum yazını bende aynı olayı 24 Nisanda yaşadım 16 haftalık bebeğimi sabaha karşı kaybettim..Toparlanmak biraz zaman aldı ama herşey geride kaldi..Şu anda 6 haftalık hamileyim..Rabbim sanada en kısa zamanda tekrar nasip etsin...

saol arkadaşım ne güzel acını hafiletecek mükemmel bir olayın içindesin... Allah bu defa HAYIRLISI ile tamamına erdirir inş...
Bende en kısa zamanda tekrar istiyorum.
hesapladığım kadarıyla 2.5 ay sonra hamiş kalmışsın.. Korunma süresi bitmeden denemişsiniz:) Beni de gaza getiriyorsunuz

canım ya çook duygulandım.. Allah sabır versin..biliyorum çook zor ama iyi tarafından bak olaya en azından hamile kalabildiğini biliyosun..ben nerdeyse 1 yıldır uğraşıyorum ve hala birşey yok, üstelik hamile kalabilecekmiyim yada kalırmıyım onu bile bilmiyorum..sen kendini toparla biran önce..ben eminim kısa bir süre sonra yine hamile kalırsın..

saol arkadaşım ne güzel acını hafiletecek mükemmel bir olayın içindesin... Allah bu defa HAYIRLISI ile tamamına erdirir inş...
Bende en kısa zamanda tekrar istiyorum.
hesapladığım kadarıyla 2.5 ay sonra hamiş kalmışsın.. Korunma süresi bitmeden denemişsiniz:) Beni de gaza getiriyorsunuz..

İnşallah bu sefer ALLAH kucağımıza almayı nasip eder..Doktorum hamile kalmamda bir sakınca görmedi.. Ama bu kadar erken olcağını bende tahmin etmemiştim açıkcası:)))
Hem deli gibi seviniyor insan hem tekrar aynı şeyi yaşarmıyım diye korkuyorum..Rabbim bidaha yaşatmasın..
Sende doktorun ne zaman uygun görürse hemen başla denemeye..Umarım en kısa zamanda güzel haberini alırız...

haklısın arkadaşım evet bu kaygılar yiyip bitiriyor insanı ama pozitif düşüncenin gücüne inanmak lazım çünkü göremediğimiz o kadar çok faktör varki üzerimizde... Allah bana da tez zamanda yaşatsın inş... Ama sen de dikkat et ve de hiç bir şey olmayacağına inan çünkü OLMAYACAK : D

İnş arkadaşım bu sefer herşey güzel olacak buna inanmak istiyorum...Umarım sende en kısa zamanda tekrar yaşarsın arkadaşım..En kısa zamanda güzel haberlerini duyarız ..

İnş arkadaşım bu sefer herşey güzel olacak buna inanmak istiyorum...Umarım sende en kısa zamanda tekrar yaşarsın arkadaşım..En kısa zamanda güzel haberlerini duyarız ..

evet bende acılarımı güzel haberler ile taçlandıracağım ve güzel haberlerimi acılarımın üzerini örtsün diye bu sayfada yazacağım... bekle beni Anneler alemi ben geleceğim 1.5 ay sonraaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…