Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar elyaf yorganımı makinada yıkasam birbirine girermi acaba sırıtma şeklinde yaptırmıştık ama baza altında rutubet olmuş ve feci kokuyo nasıl arındıra bilirim bu kokudan
benim hazır elyaf yorganım var ben hep yıkarım. yıkayın bir şey olmaz tabi makinanız 8 kg ve üzeriyse. ben çok rahat yıkıyorum. sonrada ipe serip güneş kurutuyorum. içine yumuşatıcı koyun bence geçer kokusu
benim hazır elyaf yorganım var ben hep yıkarım. yıkayın bir şey olmaz tabi makinanız 8 kg ve üzeriyse. ben çok rahat yıkıyorum. sonrada ipe serip güneş kurutuyorum. içine yumuşatıcı koyun bence geçer kokusu
İYİDE ha öyle ha böyle o yargan gitmiş o kokuyla yatamazsınız. annem her sene çıkarır güneşte bekletir epey vakit güneşte beklet bakalım nasıl olacak. yada yatırdığın yorgancıya soracaksın onlar bilir nasıl temizlenir bakımı yapılır. yada kuru temizlemelerde yün yorgan temizliyor diye biliyorum. ama bütün bunlar çok maliyetli bence.