Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anestezi olmuyor idrara sıkışık oluyorsun transferde o şekilde yerleştiriyorlar sonrasında yarım saat 1 saatlik dinlenme sonucu eve dönüyorsunÖncelikle herkese iyi akşamlar.
Embriyo transferi nasıl oluyor bana bilen arkadaşlar söyleyebilir mi onda da anestezi gerekiyormu transfer yaptıran arkadaşlar cevabinizi bekliyorum.
Peki ağrı oluyor mu o esnadaAnestezi olmuyor idrara sıkışık oluyorsun transferde o şekilde yerleştiriyorlar sonrasında yarım saat 1 saatlik dinlenme sonucu eve dönüyorsun
Valla ben heyecandan hiç bir şey hissetmedim bacaklarım titriyordu resmenPeki ağrı oluyor mu o esnada
İdrara sıkışık bir şekilde isleme alindim. Anestezi yoktu gerekte yok zaten vajinal muayeneden pek bi farki yok aci ağır vs olmadi. İslemden sonra 2 saat yatirdilar tuvalete bile kaldirmadilar. Her ihtimale karsi zaten hasta bezi taktılar okadar idrara sıkışık oluyoki insan. Gerci ne yaptim ettim o iki saatte sıktım disimiÖncelikle herkese iyi akşamlar.
Embriyo transferi nasıl oluyor bana bilen arkadaşlar söyleyebilir mi onda da anestezi gerekiyormu transfer yaptıran arkadaşlar cevabinizi bekliyorum.
Neden idrara sıkışık olunuyorİdrara sıkışık bir şekilde isleme alindim. Anestezi yoktu gerekte yok zaten vajinal muayeneden pek bi farki yok aci ağır vs olmadi. İslemden sonra 2 saat yatirdilar tuvalete bile kaldirmadilar. Her ihtimale karsi zaten hasta bezi taktılar okadar idrara sıkışık oluyoki insan. Gerci ne yaptim ettim o iki saatte sıktım disimibazi yerler sadece yarim saat dinlendiriyor bazilari 2-3 saat
Evet arkadaşlar, bunu bende merak ediyorum.Neden idrara sıkışık olunuyor
Meehaba Adetin kacinci gunu transfer gerceklesiyorİdrara sıkışık bir şekilde isleme alindim. Anestezi yoktu gerekte yok zaten vajinal muayeneden pek bi farki yok aci ağır vs olmadi. İslemden sonra 2 saat yatirdilar tuvalete bile kaldirmadilar. Her ihtimale karsi zaten hasta bezi taktılar okadar idrara sıkışık oluyoki insan. Gerci ne yaptim ettim o iki saatte sıktım disimibazi yerler sadece yarim saat dinlendiriyor bazilari 2-3 saat
Neden idrara sıkışık olunuyor
Meehaba Adetin kacinci gunu transfer gerceklesiyor
adetin 15.gunu yumurta toplandi 20. Günü transfer edildi. 5. Gun embriyosuydu bazilarinda yumurta toplandıktan sonra 3. Gun transfer ediliyorMeehaba Adetin kacinci gunu transfer gerceklesiyor
Benim dondurulmus olacak farkli olur sanirim gunleriadetin 15.gunu yumurta toplandi 20. Günü transfer edildi. 5. Gun embriyosuydu bazilarinda yumurta toplandıktan sonra 3. Gun transfer ediliyor
Farkli olacagini sanmiyorum belkide normal süreçte transfer edilen tarihte edilecektirBenim dondurulmus olacak farkli olur sanirim gunleri
Sanirim oyle. İsleme alinmadan hemsireler surekli karından bakti ultrasonla yeterince sıkışmamissin biraz daha su ic vs dedilerBende idrara sıkışık gitmedim bazı doktorların tarzı farklı bu konuda sanırım.
devlet hastaneleri de öyle yatırmıyorlar hemen giyin çık yapıyorlar...Çünkü o zaman daha iyi görüyormuslar.. idrar torbası dolu olunca o bölgeye baskı yapmıyormuş..
Transfer 5 dk fln sürüyor..
Beni en çok rahatsız eden kateter midir nedir o işte...
Transferden sonra yarım saat yatıp eve gitmiştim ben...
Ama avrupa da yasıyorum burda transfer sonrası hemen üstünü giy eve git diyorlarmış..
Tutunmanın yatma ile ilgisi yokmuş öyle diyorlar...
Aynen öyle yapıyorlar canimdevlet hastaneleri de öyle yatırmıyorlar hemen giyin çık yapıyorlar...