EMBRİYO TRANSFERİ

Sentrhnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2020
58
39
38
Öncelikle herkese iyi akşamlar.
Embriyo transferi nasıl oluyor bana bilen arkadaşlar söyleyebilir mi onda da anestezi gerekiyormu transfer yaptıran arkadaşlar cevabinizi bekliyorum.

Embriyo transferi nasıl oluyor bana bilen arkadaşlar söyleyebilir mi onda da anestezi gerekiyormu transfer yaptıran arkadaşlar cevabinizi bekliyorum.
Anestezi olmuyor idrara sıkışık oluyorsun transferde o şekilde yerleştiriyorlar sonrasında yarım saat 1 saatlik dinlenme sonucu eve dönüyorsun

İdrara sıkışık bir şekilde isleme alindim. Anestezi yoktu gerekte yok zaten vajinal muayeneden pek bi farki yok aci ağır vs olmadi. İslemden sonra 2 saat yatirdilar tuvalete bile kaldirmadilar. Her ihtimale karsi zaten hasta bezi taktılar okadar idrara sıkışık oluyoki insan. Gerci ne yaptim ettim o iki saatte sıktım disimi 😀 bazi yerler sadece yarim saat dinlendiriyor bazilari 2-3 saat

İdrara sıkışık bir şekilde isleme alindim. Anestezi yoktu gerekte yok zaten vajinal muayeneden pek bi farki yok aci ağır vs olmadi. İslemden sonra 2 saat yatirdilar tuvalete bile kaldirmadilar. Her ihtimale karsi zaten hasta bezi taktılar okadar idrara sıkışık oluyoki insan. Gerci ne yaptim ettim o iki saatte sıktım disimi 😀 bazi yerler sadece yarim saat dinlendiriyor bazilari 2-3 saat
Neden idrara sıkışık olunuyor

Meehaba Adetin kacinci gunu transfer gerceklesiyor

Normal vajinal muayene gibi,fakat vajinayı genişleten bir aparat takıldı,ayrıca idrara sıkışık gitmedim,ultrason eşliğinde

Neden idrara sıkışık olunuyor

Çünkü o zaman daha iyi görüyormuslar.. idrar torbası dolu olunca o bölgeye baskı yapmıyormuş..
Transfer 5 dk fln sürüyor..
Beni en çok rahatsız eden kateter midir nedir o işte... 😞
Transferden sonra yarım saat yatıp eve gitmiştim ben...
Ama avrupa da yasıyorum burda transfer sonrası hemen üstünü giy eve git diyorlarmış..
Tutunmanın yatma ile ilgisi yokmuş öyle diyorlar...

Meehaba Adetin kacinci gunu transfer gerceklesiyor

Herkeste farklı canım ama ortalama adetin 18 ci günü fln.... bende adetin 12. Günü opu ve 17. Günü transfer olmuştu.. nasip değilmiş 2 kez negatif ile sonuçlandı malesef 😭

Bende idrara sıkışık gitmedim bazı doktorların tarzı farklı bu konuda sanırım.

Çünkü o zaman daha iyi görüyormuslar.. idrar torbası dolu olunca o bölgeye baskı yapmıyormuş..
Transfer 5 dk fln sürüyor..
Beni en çok rahatsız eden kateter midir nedir o işte... 😞
Transferden sonra yarım saat yatıp eve gitmiştim ben...
Ama avrupa da yasıyorum burda transfer sonrası hemen üstünü giy eve git diyorlarmış..
Tutunmanın yatma ile ilgisi yokmuş öyle diyorlar...
devlet hastaneleri de öyle yatırmıyorlar hemen giyin çık yapıyorlar...

idrara sıkışık olma işlem esnasında usg ile rahmin daha rahat görünmesi ve embriyonun güzel bir yere bırakılması amaçlı. mesane dolu olunca usg de daha rahat görülmekte herşey

Back
X