çok sıkışık olunca da kanalı bulamıyorlaridrara sıkışık olma işlem esnasında usg ile rahmin daha rahat görünmesi ve embriyonun güzel bir yere bırakılması amaçlı. mesane dolu olunca usg de daha rahat görülmekte herşey

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok sıkışık olunca da kanalı bulamıyorlaridrara sıkışık olma işlem esnasında usg ile rahmin daha rahat görünmesi ve embriyonun güzel bir yere bırakılması amaçlı. mesane dolu olunca usg de daha rahat görülmekte herşey
2 saat kipirdamadan yatırdı beni devlet hastanesi tuvalete bile izin vermedilerdevlet hastaneleri de öyle yatırmıyorlar hemen giyin çık yapıyorlar...
2 saat kipirdamadan yatırdı beni devlet hastanesi tuvalete bile izin vermediler
hadi yaaa bende yatırmadılar kanamam var diyorum bişey olmaz diyorlar her yer farklı işte2 saat kipirdamadan yatırdı beni devlet hastanesi tuvalete bile izin vermediler
Aynen canim devlet ozel ayrimini dogru bulmuyorum isini layiğiyla yapan ve yapmayanlar olarak ayirmak daha mantiklihadi yaaa bende yatırmadılar kanamam var diyorum bişey olmaz diyorlar her yer farklı işte
Aynen öyle islemden sonra su kadar yatilmali veya hasta asla kalkmamali diye bilimsel veriler yok doktorların kendimi görüşleri ve dogrularina gore değişiyor. Bu noktada karsilastirma yapmamak lazim doktora ve merkeze guvenmeliyiz. Yarim saatte yatsan iki saatte yatsan olacaksa oluyor yatmamiz veya hemen ayaklanmamiz bunu etkilemiyordu benceHeryerde farklı.. her doktor kendi karar veriyor..
Hepsi nasip.. nasibinde varsa olur yoksa elden bir şey gelmiyor taktir onun nasip etsin inşallah RABBİM hepimize...
Ama gene şuda var devletteki doktorlar baştan sağma yapıyolar nedenide nasılsa maaş geliyo özel öyle değil o maaşı kazanmaları için çaba gösteriyorlar sonuçta isim yapıyolarAynen canim devlet ozel ayrimini dogru bulmuyorum isini layiğiyla yapan ve yapmayanlar olarak ayirmak daha mantikli
Ben ona inanmiyorum. Ozel bana gereksiz yere 2 asilama yapti hatta 3. Yu yapalim dediler devlette 1 prof.a 1 docente gittim ne asilamasi sen direkt tüp bebek hastasisin dediler. Hem zamanımı hem parami aldilar. Genelleme yapmiyorum yine diyorum devlet ozel meselesi degil isini dogru yapma meselesi. Devlet hastanesinde en azindan bu alanda olumsuz bir deneyim yasamadim cok ilgili ve guleryuzlu insanlarla karsilastimAma gene şuda var devletteki doktorlar baştan sağma yapıyolar nedenide nasılsa maaş geliyo özel öyle değil o maaşı kazanmaları için çaba gösteriyorlar sonuçta isim yapıyolar
Soylede bi durum var ozel hastanelerde hastaneye para kazandirmak adina gereksiz bir cok islem tahlil vs yapılabiliyor. Allah hayirli insanlarla karsilastirsin.Ama gene şuda var devletteki doktorlar baştan sağma yapıyolar nedenide nasılsa maaş geliyo özel öyle değil o maaşı kazanmaları için çaba gösteriyorlar sonuçta isim yapıyolar
Ben ona inanmiyorum. Ozel bana gereksiz yere 2 asilama yapti hatta 3. Yu yapalim dediler devlette 1 prof.a 1 docente gittim ne asilamasi sen direkt tüp bebek hastasisin dediler. Hem zamanımı hem parami aldilar. Genelleme yapmiyorum yine diyorum devlet ozel meselesi degil isini dogru yapma meselesi. Devlet hastanesinde en azindan bu alanda olumsuz bir deneyim yasamadim cok ilgili ve guleryuzlu insanlarla karsilastim
Evet canım haklısın işini iyi yapanlarla karşılaşmak gerek tahlil olayları için çok para istiolar doğru... inşallah bu son denememiz olur mutlu mesut oluruzSoylede bi durum var ozel hastanelerde hastaneye para kazandirmak adina gereksiz bir cok islem tahlil vs yapılabiliyor. Allah hayirli insanlarla karsilastirsin.
Ahh inşallah canmmmEvet canım haklısın işini iyi yapanlarla karşılaşmak gerek tahlil olayları için çok para istiolar doğru... inşallah bu son denememiz olur mutlu mesut oluruz![]()
Opudan sonraki gün 1. Gün mü sayılıyor?
Evet transfer için sormuştum. Teşekkürler. Siz ne zaman oldunuz?Transfer için mi soruyorsunuz ?
Ben adetin 12. Günü opu oldum 17. Günü transfer...
Yani opu ertesi gün 1. Gün sayılıyor...
Evet transfer için sormuştum. Teşekkürler. Siz ne zaman oldunuz?
İnşallah isteyen herkes kavuşsun. Allah anne olmayı sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tüm isteyenlere.2019 haziran da transfer oldum en son..
2 negatif tüp bebek deneyimim var...
Inşallah siz sağlıkla kavuşursunuz meleginize