Emin Çölaşan oyunuzu HDP'ye vermeyin dedi

beyazgri

KIR ÇİÇEĞİ
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
604
770
Çölaşan, HDP'nin seçime doğru iyi bir muhalefet yaptığını ancak Meclis'e girese AK Parti'ye başkanlık için destek olacağını yazdı..

7 Haziran seçimlerine doğru seçim kampanyasıyla en çok konuşulan partilerden biri olan HDP'ye doğru bir rüzgarın olduğuna işaret eden Çölaşan, HDP'nin barajı geçemediği takdirde terörün yeniden hortlayacağını, barajı aştıkları takdirde ise AK Parti'yle pazarlık yapıp anlaşacaklarını yazdı.

YA CHP'YE VERİN YA MHP'YE

Çölaşan yazısının sonunda ise muhalif seçmeni uyardı: Ya CHP'ye verin ya MHP'ye..

http://m.ensonhaber.com/haber.php?id=362932

Seçim yaklaştıkça birseyleri farkettiniz..Planinizin tutmadigini gördünüz..Şimdi şöyle olurda böyle olurda muhahaha..Hep diyorum binbir plan kuruyorsunuz ama ALLAH in plan kuranlarun en hayirlisi oldugunu unutuyotsunuz..Planlariniz yine elinizde patlayscak ahahsha

ilk defa paylaştığın bir konuyu beğeniyorum kendime inanamıyorum :) yani diyorsun ki hdp barajı aşacak akp ile anlaşacak ben de öyle düşünüyorum

Yok o dizin düsünceniz..Ben öyle demiyorum:KK66:
Sadece bir plan kurdular bu plan icin cok urastilar ama simdi gördülerki planlari ters tepti..Simdi binbir caba ile ailenin sempatik cocugu yaptiklari seloya oy verilmesin diye urasacaklar ama nafile ahahshs
Planlari vok fena ters teptiiii ehehehege

17886_937969916215434_3759798442265202408_n.png

Seçim yaklaştıkça birseyleri farkettiniz..Planinizin tutmadigini gördünüz..Şimdi şöyle olurda böyle olurda muhahaha..Hep diyorum binbir plan kuruyorsunuz ama ALLAH in plan kuranlarun en hayirlisi oldugunu unutuyotsunuz..Planlariniz yine elinizde patlayscak ahahsha

Evet Allah da plan yapıyordu Akp kazansın diye. "Resulullah efendimiz Davutoğlu'na başbakanlığı verdi" diyen adamdan hiç farkınız yok :)

X