Emla Krem Nasıl Kullanılır ?

melek_yuzluu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2015
203
55
36
MErhaba kızlar,
Emla krem aldım yeni.. Nasıl kullanılacagı konsuunda bilgilendirme yapabilir misiniz ?
Lazer epilasyondaki acıları hissetmeyeyim diye aldım buarada :KK22::KK22:

ben de aldım bugün. yeni lazere başladım bugün 2. seansa gideceğim nasıl kullandın anlatır mısın? acı duydun mu???
canım 1,5 saat önce bi tüpün tamamına yakını sürdüm (genital bölgeye) sonra da hava alamayacak şekilde streçledim.. epilasyon öncesi streçi cıkardım peçeteyle sildim. benim acı eşik değerim bayagı düşük bagıra bagıra lazer yaptırıyordum.
kremledigim gün cok da acı hissetmedim acıkcası.. bi kere yaptım bi sonrali seansa da yapcam inşallah :KK66: ama bu 1,5 saat olayını bi dahakine 1 saat 45dakka falan seklinde ayarlıcam. o kişiden kişiye göre değişiyo sanırım arada kontrol ettim derimi hissediyor muyum diye.. cunku burada bi cok kadın aman bende işe yaamadı diyo. yaramaz tabi herkesde etki süresi farklı olur çünkü :KK66: sen de kontrollerini yap ona göre gir lazerine. benim randevu saatimi ona göre ayarladıydım :)

Ben anestol kullandım çok ile yaradı.benim ağrı eşiğim çok yüksektir ,bağırmam ama dişimi sıktım epey.Anestol çok ile yaradı,çokda uygun

canım 1,5 saat önce bi tüpün tamamına yakını sürdüm (genital bölgeye) sonra da hava alamayacak şekilde streçledim.. epilasyon öncesi streçi cıkardım peçeteyle sildim. benim acı eşik değerim bayagı düşük bagıra bagıra lazer yaptırıyordum.
kremledigim gün cok da acı hissetmedim acıkcası.. bi kere yaptım bi sonrali seansa da yapcam inşallah :KK66: ama bu 1,5 saat olayını bi dahakine 1 saat 45dakka falan seklinde ayarlıcam. o kişiden kişiye göre değişiyo sanırım arada kontrol ettim derimi hissediyor muyum diye.. cunku burada bi cok kadın aman bende işe yaamadı diyo. yaramaz tabi herkesde etki süresi farklı olur çünkü :KK66: sen de kontrollerini yap ona göre gir lazerine. benim randevu saatimi ona göre ayarladıydım :)

lazere gitmeden yarım saat öncesinde kremi kullandım zamanım da yoktu zaten :KK43: ve hiç işe yaramadı resmen can verdim :KK43:( bir dahaki sefere tam 1 saati doldurup gideyim bakalım nasıl olacak :KK43: teşekkür ederim bilgilendirdiğin için :)

X