Bebek Beslenmesi Emmiyo

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
merhaba arkadaslar. benim de bebegim ilk baslarda emmeyince sütüm azalmasin diye süt sagma makinesi aldim ama bir kere kullandiktan sonra gerek kalmadi, bebegim inadindan vazgecti. eger ilgilenen varsa sadece bir kez kullandigim elektrikli göğus pompasini saticam uygun fiyata. eger ilgilenen varsa bana özelden yazabilirdiniz.
Keşke yakın olsamda alsam valla benim ki elektriklide değil
merhaba arkadaslar. benim de bebegim ilk baslarda emmeyince sütüm azalmasin diye süt sagma makinesi aldim ama bir kere kullandiktan sonra gerek kalmadi, bebegim inadindan vazgecti. eger ilgilenen varsa sadece bir kez kullandigim elektrikli göğus pompasini saticam uygun fiyata. eger ilgilenen varsa bana özelden yazabilirdiniz.

Keşke yakın olsada alsm benimki elektrikli değil

Denemezmiyim vallahi karanlıkda bile ağlıyo bak bugün aşısını vutdurdum kilo zaten az 6.700 gram 4 ay doldu bugün sabah 8 de mama verdim hala almıyo pirinç unu verdim almadı bu saat oldu sağdım verdim balganlı şekilde överek kustı

4 aylık bebeğe niye pirinç unu veriyorsunuz!?

Ama bizim ki sağma biberonla çok basit elümle sağıyprum akıyo biberona boruda

Anlamadım ne demek istediğinizi?

Burnunu açmayı dene birde Balgam lı kustyysa geniz akıntısı olabilir birde hiç ağzına baktın mı aft da olmuş olabilir. Benm bebeğim de zaman zaman yapıyor poposuna tıpışlyarak ısrarla kucağımda tutsun direndi çığlık attı bir iki sonra tutdu. Birde ilk etapta sütün az geliyor sa uğraşmak istemez biraz sağ uyar gögsunu burnunu aç besmele çek bi dene benm sol Gögsümddn biraz geç geldiği için hep önce sağ tarafı verip sola süt inmesini bekliyorum. Birde gögsünüzü sağarken ya bebeğinizi kucağınıza alın yada bir kokusu olan Kıyafetinı

İnşallah ama sanmıyorum karma aşısı vurundu şimdi çok huzursuz ağlıyo durmuyı hemşire bide yapmaz demişti

Arkadaslar konunuzla xok alakasi yok ama yardima ihtiyacim var,bebegim bana cok soguk beni sevmiyo baskalarinda susuyo bende agliyo bi akil verin lutfen cok üzgünüm

Back
X