emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Yollamazmiyimm sen iste yeterki:) cok tesekkur ederimmm guzel dileklerin icin daha guzel olur seninki insallah:) annen de hakli soyle ki cogu doktor kalkik burun yapamiyor domuz gibi yapiyor:) ben emre beyden baska hic bir doktorun hem cok kalkik hem de onden delikleri gorunmeyen burun yaptigini gormedim:) yapamiyorlar hep goruyoruz rezil ediyorlar o yuzden kimse kaldirtmaya cesaret edemiyor ben bi kaldirttim herkes bayildi kac kisi dilegin burnundan istiyoruz diye gitti ama herkesin yuz hatlari farkli baskasinda cok guzel duran o kisiye yakismayabiliyor en iyisini emre bey bilir tasarimda sorarsin dilegin burnu gibi gider mi bana diye:) fotografini gorsem ben soylerim sana olur ya da olmaz diye arastira arastira anliyorum artik:)) ama kesinlikle burnunu kaldirt yoksa pisman olursun gidip burnumu kaldirin diye soylersin emre beye cok sahit oldum:)

Kesin kaldırtıcam ve o kavis benım hayalım bebek gıbı oluyor:) ne unluler gordum berbat kalkık burunları varrrr

Kasım ayında ameliyatım var taşımda Kasım'da narkoz korkum var emre beye de korkumdan bahsettim ama korkulacak hiç bir şey yok dedi ama yinede tırsıyorum.

ilk kez bir ameliyat geçiriyorsan tedirgin olman çok normal. korkulacak bir durum yok aslında. burada narkozdan çok korkan olamam diyen çok arkadaşlar vardı.hepsi çok kolay atlattılar.en büyük destekçimiz Emre bey. psikolojik olarak kendimizi ameliyata hazır hissetmeden kesinlikle ameliyata almıyor. ben ameliyathaneyi bile hatırlamıyorum. uyudum uyandım ve tek düşündüğüm burnum nasıl olduğuydu.

Canım merhaba arkadaslıgın ıcın tesekkuredrım burnunun eskı ve yenı halını gordum buyuk bır degısım gercekten cok guzel olmus
Gule gule kullan ınsallahh
Narkozadan bahsetmıssın ben burundan once baska bır amelıyata gırmeyı planlıyorum yanı 3 hafta once narkoz alıcam sonra burun ıcın bır daha alıcam sorun olurmu sence
Bıde benım ıgne fobım var damar yolunu actırmakta cok sorun yasıyorum açıyorlarmı
Narkozadan once odada sakınlestırıcı vs verıyorlarmı nasıl oluyor

Son düzenleyen: Moderatör:
canım çok teşekkürler evet Emre bey herkesin yüzüne uyan farklı burunlar yapıyo kardeşimin burnu bile benimkine benzemiyo düşün:) seninde kendi yüz şekline uygun farklı ve çok güzel bi burnun olacak isteklerin çok net zaten sanada yakışacak korkmana hiç gerek yok fotoğrafını gördüm çok hoş bi bayansın ameliyattan sonra çok güzel olcaksın

çok teşekkür ederim canım. daha güzeli senin olur inşallah. iddali bir burun istiyorsun kesinlikle Emre bey sana yakışacak en iddalı burnu yapacaktır. emin ol. ben burundan çok çeken biri olarak narkoz almaya alıştım sanırım. bağımlılık yaptı sanırsam ben o süreci sakinleştirici isteyerek atlatıyorum. o yüzden hiç tedirgin olmuyorum ameliyata girerken. ameliyatınızı Liv hospitalda olacaksınız.hastane ve çalışan ekibi on numara. bizleri hiç üzmüyorlar.aynen iğne olayından benden korkarım.ama hemşirelerin eli öle hafif ki sinek ısırığı gibi geldi bana. kesinlikle rahat olun.
narkoz arası 3 hafta var narkozdan eser kalmaz o zamana kadar. ancak tabi aneztezi uzmanına en son ameliyat zamanınızı söylüyorsunuz. sakıncası olsa zaten söyler. Emre beye de sorsanız aydınlatır zaten sizi. hayırlısı olur inşallah canım ya

Kesin kaldırtıcam ve o kavis benım hayalım bebek gıbı oluyor:) ne unluler gordum berbat kalkık burunları varrrr

Ben de nelerini gordum uzuluyorum ama yazik gercekten burun cok onemli ozellikle ameliyat surecinde cok arastirdigim icin eskiden idare eder dedigim burunlar gozume cok kotu geliyor sana da oyle olcak:) kavis kesin iste bayana kavisli burun yakisiyor bana herkes bebek burnu gibi diyor mest oluyorum valla:)))

evet ilk ameliyatım olacak inşallah ameliyatı uzun süre ertelememim sebebi hep narkoz olmuştur şimdide burnum nasıl olacak derdi var ama sizi gördükten sonra o korkuyu biraz yendim

bende ekledim sizi kabul eder misiniz acaba çok merak ettim nasıl olduğunu çok güzel bahsetmiş arkadaş

evet ilk ameliyatım olacak inşallah ameliyatı uzun süre ertelememim sebebi hep narkoz olmuştur şimdide burnum nasıl olacak derdi var ama sizi gördükten sonra o korkuyu biraz yendim

canım kemik eğriliği vardı yanlış hatırlamıyorsam sen de. bu da nefes problemi yaşatır. korkularına rağmen doğru bir adım atmışsın.burnun sağlıkla güzelleşmesi gerçekten mutluluk verecektir sana da. her gün sıkıntı çekmektense korkunu yenip bir seferde olup bitmesi daha iyi . sonuçta iyi bir nefes alacak ve istediğin daha iyi bir görüntüye kavuşacaksın. bu açıdan bakarsan korkuların geçer canım.

evet eğrilik vardı burnumda bende bazen rahat nefes alabilicem diye kendimi cesaretlendirmeye çalışıyorum ama sonunu bilemiyorum:)

çok beğendim süper olmuş ve yüzüne de çok yakışmış bayıldım ne derler bilemedim ama güle güle kullan yeni burnunu :) emel şahin burnunu da çok beğenmiştim ikiniz arasında kaldım:)

çok teşekkür ederim darısı başına inşallah :) emelin burnu da çok güzel yüzüne çok yakışıyo onunla benim yüz hatlarımız farklı ne onun burnu bana giderdi ne benim burnum ona :) benimki hokka burun kavisli kalkık :) emelin burnu daha doğal hafif kavisli onun kararını sen verceksin doktorunla birlikte :) ne zaman ameliyatın kime oluyorsun?

kızlar bir kaç gün sonra 2. ayım dolacak. sağ tarafımdan tam olarak nefes alamıyorum. doktor et büyümüş dedi moralim bozuldu. hiç böyle birşey yaşayan oldu mu? şiş falan olmuş olabilir mi? ne zaman tam olarak güzel nefes almaya başladınız?

geçmiş olsun canım. korkulacak bir durum değil.bozma moralini.ben ilk ayımda nefes alamamıştım sağdan . sağım sorunluydu benim zaten. geçen ay da biraz almaya başladım. içi tam iyileşmemişti çünkü. şimdi düzeldi. 3 ayı geçti. emre bey ne dedi ki:26:bana düzelecek içi sorunlu demişti. düzelmeye başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…