emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

aslında emre bey benim kadar büyütmedi :) ben biraz paniğim bu durumlarda. takip edelim, 1,5 ay sonra gel dedi. ameliyatlık bi durum mu dedim yok hayır dedi. ama ne bilim yine içim rahat etmedi sizlere de sormak istedim :)

o kadar ameliyattı vs. zorluk çektim nefes alamamaktan korktum sanırım..

1- Burun estetiğine nasıl karar verdiniz? süreç nasıl oldu?
siz estetik olarak mı düşünüyor sunuz:26:yoksa sağlık probleminiz de var mı:26:önemli olan doktor seçimi. bunun için ben kendi adıma konuşayım. formu altına üstüne getirdim ve kararımı verdim. siz de 25 mesaj hakkını doldurusanız hastalara ait fotoğraflara ulaşıp fikir edinebilirsiniz.
2- Ücretler ne kadar?

ilk ameliyatınız olacaksa 7 bin.
..

Emre bey sorun olarak görmediğinden önemsememiştir . iyileşme sürecinde böle sıkıntılar olabilir merak etme. bana da hiç düzelcekmiş gibi gelmemişti. ben de panik yapmıştım ama her geçen gün nefesim açıldı.bana ara ara yıkama işlemi yap demişti.faydasını gördüm.takma kafana düzelecektir.ameliyatlık bir durum olsaydı zaten söylerdi canım.

anneme olmuştu merak etme önemli bişey değil geçiyor :) burun spreyi yada krem fln vermişti sana verdi mi?

sizlerden motivasyon içeren mesajlar bekliyorum

estetik olmak istiyosan hiç erteleme ben emre beye oldum annem kardeşim birçok arkadaşım oldu hepsi memnun emre bey adına konuşuyorum çok rahat sorunsuz geçti işinde çok titiz 2 sene boyunca takip ediyor hastalarını ameliyat öncesi de sonrası da çok ilgili olmak istiyorsanız kesinlikle ertelemeyin iyice araştırıp karar verdiğiniz doktorda olun

anneme olmuştu merak etme önemli bişey değil geçiyor :) burun spreyi yada krem fln vermişti sana verdi mi?

1,5 ay sonra duruma göre sprey falan veririm dedi.kızlar çok sağolun acayip mutlu oldum şimdi. ''iyi ki varsınız'' :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…