emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Arkadaslar amelıyattan cıktıktan ne kadar sonra burundan nefes alabılıyorsunuz ve aldıgınız nefes yetrlı gelıyormu

ameliyattan çıkar çıkmaz nefes alabiliyorsunuz slikonlar delikli nefes almak için yol vermişler merak etme sadece yapmanız gereken(i ilk gün hemşireler hallediyor)tonimer spreyi belli aralıklarla burna sıkman. kurumasını engelliyor ve içini temizliyor. ara ara tıkanmalar olsa da genelde nefes alabiliyorsunuz.o sıkıntı da bir kaç gün de geçiyor zaten.

Ben normaldede dogru duzgun alamıyorum zaten nefes burundan:) agzım acık uyuyorum
Pekı gozler kapanıyor ıkıncı gun sıslıkten morluk oluyor onlar ne zaman gecıyor

Ben normaldede dogru duzgun alamıyorum zaten nefes burundan:) agzım acık uyuyorum
Pekı gozler kapanıyor ıkıncı gun sıslıkten morluk oluyor onlar ne zaman gecıyor

nefes sorununu yıllardan yaşadım bilirim. eee ağızdan nefes alınca da boğazlar kuruyor horlama dahi yapıyor. ayy bak aklıma geldi ne kötü günlermiş meğer.inşallah estetikle birlikte nefes probleminde gidecek. Emre bey aynı anda bu sorunu da gideriyor çünkü.
canım şişlerin morlukların genelde 1 hafta içerisinde geçiyor. merak etme .

Horlamıyorum ama agzım acık uyumak guzel bı goruntu degıl esım acısından:) ne cok soru soruyorum yahu

Horlamıyorum ama agzım acık uyumak guzel bı goruntu degıl esım acısından:) ne cok soru soruyorum yahu
bende ameliyattan önce ağzı açık uyuyomuşum (öyleymiş yani ben farkında değildim pek, hafifte horlama varmış kabul etmesemde ) şuan hem horlamam kesilmiş hemde ağzı kapalı uyuyomuşum söylediklerine göre :))

Tabı mıs gıbı burundan alıyorsun rahat rahat oksıjenı :) ınsan horladıgını kabul edemıyor dımı:) valla cok ısrar ettım annmlerede esımede horlamıyosun dedıler annem bıraz tıs tıs yapıosun dedı sadce:) ahahahaha tabı bılıyolar horluyosun derseler bıdaha uyumam

horlamayı kim kabul etmiş ki bu zaman kdr bende geniz eti vardı. o alınmadan önce horlama yapıyormuş. ben rahatsız olmadığım için sorun yoktu ama burundan nefes almak gibisi yok ya

horlamayı kim kabul etmiş ki bu zaman kdr bende geniz eti vardı. o alınmadan önce horlama yapıyormuş. ben rahatsız olmadığım için sorun yoktu ama burundan nefes almak gibisi yok ya

inanmadığım için kardeşim gece videoya çekmeyi denemiş ne zaman kamerayı yaklaştırsam horlamayı kesiyodun diyo buarada kızlar ameliyat öncesi çok yorgun uyanırdım şuan çok dinç bi şekilde uyanıyorum bunun nedeni gece nefes almakta zorlanıldığı için organlar yoruluyomuş tam dinlenemeden uyanıyomuşuz :S

aynen canım. ben rahat nefes alamadığım için çift yastık kullanıyordum .tıkanıyordum. artık bu sorun gitti çok şükür

emre ilhanla görüşmemizi yaptık ve ameliyat için gün aldım heycanlı , sevinçli ve korku içerisindeyim :18::))

ayy karazeytin :)öyle tatlı birsin ki.inşallah konuştuğumuz gibi gitmezsem mutttttlaka gelicm.burnum ezik falan kalıcak ama olsun bende bakar bakar fikir edinirim:))
Bu arada bu baslıkta benden baska amelıyat gununu almıs bırılerı varmı:26:

merhaba ben varım:4 ekim hayırlısıyla inşallah.

Bu arada bu baslıkta benden baska amelıyat gununu almıs bırılerı varmı:26:

2 -3 kişi daha var gün alan adlarını bilmiyorum bu konularda karazeytin daha iyidir o bilir her şeyi canımmm :)

temmuz-23 var
zasanın da eylül de tasarımı var.
şu an aktif olanlar bu arkadaşlar. face de çok var görüştüğüm.hatta dün arkadaş ameliyattaydı.gece boyunca onla konuştum. aylardır başımın etini yemişti.olduda Allhtan kurutldu.Çok iyi geçmişti ameliyatı. öle başımın tatlı belalı çok tabi ne yapayım. onlar benim yavyularım

rinoooannemmmm :) bende senin başını çok ama çok şişiriyorummmmm:)))))))))))))valla neden sende böyle bi enerji var sanırım .hahahah.52::2::18:

ayy karazeytin :)öyle tatlı birsin ki.inşallah konuştuğumuz gibi gitmezsem mutttttlaka gelicm.burnum ezik falan kalıcak ama olsun bende bakar bakar fikir edinirim:))

canım mutlaka bekliyorum. hem bu şansı kaçırma derim. bir sürü tecrübeli arkadaşla bir arada olacaksın kismetse. senesini dolduranlar da olduğundan ben bile faydalanacam ayy bütün gün burunlarımızı konuşturacağımızı düşünemiyorum. seninle birlikte bir kişi daha var o da ekim de olacak ameliyat. siz birlikte takılırsınız artık. bizim fotolarımızı çekersiniz. bir de ameliyat olmuşlara süprizim var

rinoooannemmmm :) bende senin başını çok ama çok şişiriyorummmmm:)))))))))))))valla neden sende böyle bi enerji var sanırım .hahahah.52::2::18:

ben de tatlı belalarımdan eksik var diyordum. ben sizlerle keyif alıyorum. dün telde konuşmuşuz ya tam 1 saat telefonu kapatır kapatmaz su içtim. konuş konuş bitmez yaa. ama inan faydalı olabiliyorsam ne mutlu bana. bazen işten öle sıkılıyorum ki kafamı dağıtmaya buraya geliyorum bende .

canım zeynebi mi diyosun sarışın bayan bende konuşuyodum onunla ama ara ara yazıyodum demekki ağır yükü sen almışsın :)) benimde bi belam var ama ameliyat olmadı emre bey erteledi ameliyatını hazır olduğunda ameliyat edecek inş. etmeyedebilir ama rahatlatmak için elimden geleni yaptım şuan çok daha hazır ameliyata :) Emre beyin yaptığı burunları çok beğeniyo ama başarısız bi ameliyattan sonra çok korkmuş yazık inş emre beye ameliyatını olur çok isterim ameliyat olmasını çok iyi bi insan çünkü:)

Son düzenleme:

Evet canım.derîsî çok inceydi.ama çok başarılı geçmiş.Emre bey yine özenmiş sonucunda bir okadar güzel olacağını düşğünüyorum. Gece 3 cîvarıydı.ama keyfi yerindeydî. Dedim emre bey seni görmeden gitmez bekle.nitekim gece kontrol edip öle gitmiş.
Emelcîm revizyon ameliyatlarında gerçekten kişi kendini hazır hissetmesi gerekiyor ama salak kafam 8 yılda beklenir mi.kısmet işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…