emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Bende cok yorgunum hep yorgunum hıc uyanmak ıstemıorm halsızım ondanmı acaba ınsallah ondandır

Bu arada. Zasa merhaba 24 eylulde benm tasarımım var hayırlı olsun canm ekleyebılırsın benı

Karazeytın sen varya benım gıbı ıkı kısıyle daha ugrasıyorsan yandın:) emelınde basını dun sısırdım bugun sana sardım ahhaha

24agustos pardon

dilek burnun ger.ekten çok ama çok ama çokkk güzel ne denir ki maşallah.inşallah bizimkilerde böyle içimize sinerrr.

Zasa cok tesekkur ederim darisi basina :)

Aylin ne surpriziiin var bizeee :) bana torpilli olsun aranizda en tecrubeliniz ben olcam

number1 aslında ben tasarım için bu haftalada gitmek istedim telefondaki bayan tasarım çok erken yapılmıyor ameliyattan en fazla 3 hafta önce dedi.senin bayağı süre giriyor araya.

efkarlandım hem bulusmada yokum hemde hala gargamelim

Cok guzel emel cok omadarkı her acıdan farklı poz verebılıyor

O foto benımde ıcımde ukte ama komıkmı olur dıye dusunuyorum pöfffffff. Yakıyım bı cıgara:)

Cok guzel emel cok okadarkiher acıdan farklı poz verebılıyor

O foto benımde ıcımde ukte ama komıkmı olur dıye dusunuyorum pöfffffff. Yakıyım bı cıgara:)

Hahahaha bana yaz whatsappdan soylemem kimseye hadi demet masallah ya nasil guzel oldu burnu 2 ay oldu ama harika oldu karsimda su an inceliyorum caktirmadan:)) yanyana cektirin bakalim nasil durcak:)) bnimle cesaretin yok heralde benim burnumun iddiasi seninkini dover :)))) fotografcimiz kimmis:)

efkarlandım hem bulusmada yokum hemde hala gargamelim

Hahahah alemsin ya guldum kusura bakma gargamelim demissin ya sen gargamel gormemissin kardesime hep gargamel derdim hep aglardi sinir olurdu:)) sen de gel bulusmaya niye gelmiyosun

93 lu bır erkek kardesım var onunda taktıgı lakap sımdı yaptırma cok guzel dıyo kas yıgını:) canım ben gelmek ıstıyorum ama esım yenı bır ıs yerı actı sabahlıyor yada cok gec gelıyor pazarda gıdıyor vs bu hafta evde olacak ıns bıraz vakıt gecıreyım onla ama bıdahakıne ınsallah cok ıstıyorum sızlerı gormek ama ınsallah amelıyatımı olmus olurum yoksa kıskanclıgımdan caat dıye catlarım

Cok guzel emel cok okadarkiher acıdan farklı poz verebılıyor

evet her açıdan farklı poz gerçekten mükemmel burnun var şekerim.
ne ayıp olcak burdan biri aklımı çeldi. dedi büyükadaya gidin bir gün önceden hem doğası var.taze gelin sanarlar yaşım kurtarıyor Allahtan yani gösterdiğim yaş demek istedim taam hemen gülmeyin.kızı da tarlatanın altına saklarsam bu iş tamamdır. 5 eylül bu arada ama çok erken hazırlamam kısa sürede seneye artık. hem burnum senesinde daha güzel olcek

ya dilek mümkünse seni ali rıza efendinin koltuğuna alacam. kimseyle yan yana durmaman görsel açıdan daha şık olcak. paşa koltuğu ayarlarım sana merak etme beni bırak herkesin burnu sönük kalır senin havalı burnun yanında. ben demetle takılcam araya hilali falan alırım günü kurtarırız artık böle

aynen ya aylin fotoğrafçı kim? Erol Atar falan olmasın

fotoğrafçımız zasa ve gelirse diğer arkadaş . nasıl olsa beraber çekilmek istemeyecekler stüdyo da handana ait.ama kavga çıkacağı kesin. aynı anda güzel poz vermek zor olacak. herkes burnunu beğense yok saçım böle çıkmış yok çatmışım yok gülemmeiş olcak hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…