- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #5.681
inanmadığım için kardeşim gece videoya çekmeyi denemiş ne zaman kamerayı yaklaştırsam horlamayı kesiyodun diyobuarada kızlar ameliyat öncesi çok yorgun uyanırdım şuan çok dinç bi şekilde uyanıyorum bunun nedeni gece nefes almakta zorlanıldığı için organlar yoruluyomuş tam dinlenemeden uyanıyomuşuz :S
Bende cok yorgunum hep yorgunum hıc uyanmak ıstemıorm halsızım ondanmı acaba ınsallah ondandır
Bu arada. Zasa merhaba 24 eylulde benm tasarımım var hayırlı olsun canm ekleyebılırsın benı
Karazeytın sen varya benım gıbı ıkı kısıyle daha ugrasıyorsan yandın:) emelınde basını dun sısırdım bugun sana sardım ahhaha
dilek burnun ger.ekten çok ama çok ama çokkk güzel ne denir ki maşallah.inşallah bizimkilerde böyle içimize sinerrr.
canım mutlaka bekliyorum. hem bu şansı kaçırma derim. bir sürü tecrübeli arkadaşla bir arada olacaksın kismetse. senesini dolduranlar da olduğundan ben bile faydalanacamayy bütün gün burunlarımızı konuşturacağımızı düşünemiyorum. seninle birlikte bir kişi daha var o da ekim de olacak ameliyat. siz birlikte takılırsınız artık. bizim fotolarımızı çekersiniz. bir de ameliyat olmuşlara süprizim var
Zasa oda 24 ekımde aslında 5 ekımdede bosluk olustu ama bana cok erken geldı
Sen
teşekkürler canım benim ameliyatı 19 Kasım da inşallah hayırlı olur aslında emre ilhan gibi bir doktorumuz var :) saygılar kendisine:) hepimiz için hayırlı olsun :))temmuz_23 alıntı yapmışım ama yazmamışım tatlım .hayırlısı olsun hakkımızda:)şimdiden tebrikler.
number1 aslında ben tasarım için bu haftalada gitmek istedim telefondaki bayan tasarım çok erken yapılmıyor ameliyattan en fazla 3 hafta önce dedi.senin bayağı süre giriyor araya.
karazeytın sen varya benım gıbı ıkı kısıyle daha ugrasıyorsan yandın:) emelınde basını dun sısırdım bugun sana sardım ahhaha[/QUOTE .!.:ne iki kişisi sizin gibi çok tatlı arkadaşlar var. sağ olsunlar arayıp sorarlar. revizyon için emre beye ameliyat olmak için zamanın dolmasını bekleyenler var mesela. o zamanı birlikte geçiriyoruz .hepimizin birbirimizin desteğine ihtiyacı var canım. böle zamanda paylaşım önemli . yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
sıranızı beklin taamımı. biz o kadar bekledik. sizin yanında farkımızı hissedecez biraz mutlu olmak bizim de hakkımız ama . bir dahaki buluşmada sizin de güzel burunlarınızı çekeriz merak etmeyin.Karazeytin bizim burunlar sizin düğme burunları döverrrrrr bikereee hıhh!!
Aylin ne surpriziiin var bizeee :) bana torpilli olsun aranizda en tecrubeliniz ben olcam
baneee sölemem sürpriz bu sölenir misiz gelin yeter. fotoğrafçımızda hazır ohhh değmeyin keyfimize . yalnız gözdem demet. onunla yan yana foto çekilcem yorumu size bırakcam
ne iki kişisi sizin gibi çok tatlı arkadaşlar var. sağ olsunlar arayıp sorarlar. revizyon için emre beye ameliyat olmak için zamanın dolmasını bekleyenler var mesela. o zamanı birlikte geçiriyoruz .hepimizin birbirimizin desteğine ihtiyacı var canım. böle zamanda paylaşım önemli . yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
sıranızı beklin taamımı. biz o kadar bekledik. sizin yanında farkımızı hissedecez biraz mutlu olmak bizim de hakkımız ama . bir dahaki buluşmada sizin de güzel burunlarınızı çekeriz merak etmeyin.
baneee sölemem sürpriz bu sölenir misiz gelin yeter. fotoğrafçımızda hazır ohhh değmeyin keyfimize . yalnız gözdem demet. onunla yan yana foto çekilcem yorumu size bırakcam
efkarlandım hem bulusmada yokum hemde hala gargamelim
ne iki kişisi sizin gibi çok tatlı arkadaşlar var. sağ olsunlar arayıp sorarlar. revizyon için emre beye ameliyat olmak için zamanın dolmasını bekleyenler var mesela. o zamanı birlikte geçiriyoruz .hepimizin birbirimizin desteğine ihtiyacı var canım. böle zamanda paylaşım önemli . yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
sıranızı beklin taamımı. biz o kadar bekledik. sizin yanında farkımızı hissedecez biraz mutlu olmak bizim de hakkımız ama . bir dahaki buluşmada sizin de güzel burunlarınızı çekeriz merak etmeyin.
Hahahaha bana yaz whatsappdan soylemem kimseye hadidemet masallah ya nasil guzel oldu burnu 2 ay oldu ama harika oldu karsimda su an inceliyorum caktirmadan:)) yanyana cektirin bakalim nasil durcak:)) bnimle cesaretin yok heralde benim burnumun iddiasi seninkini dover :)))) fotografcimiz kimmis:)
Hahahah alemsin ya guldum kusura bakma gargamelim demissin ya sen gargamel gormemissin kardesime hep gargamel derdim hep aglardi sinir olurdu:)) sen de gel bulusmaya niye gelmiyosun
Cok guzel emel cok okadarkiher acıdan farklı poz verebılıyor
O foto benımde ıcımde ukte ama komıkmı olur dıye dusunuyorumpöfffffff. Yakıyım bı cıgara:)
Hahahaha bana yaz whatsappdan soylemem kimseye hadidemet masallah ya nasil guzel oldu burnu 2 ay oldu ama harika oldu karsimda su an inceliyorum caktirmadan:)) yanyana cektirin bakalim nasil durcak:)) bnimle cesaretin yok heralde benim burnumun iddiasi seninkini dover :)))) fotografcimiz kimmis:)
aynen ya aylin fotoğrafçı kim? Erol Atar falan olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?