emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

canım ne kadar uğraşmıştın bizim için çok teşekkürler çok eğlenceliydi :)

Cok kotusunuzzzzzzzzz, ben TR deyken neden ayarlamadiniz bulusmayi? Ayyy bende orda olmak isterdim yaa. Bak seneye geldigimde kacis yok, hemen toplaniyoruz geldigimde hemeeeeeeeeeen. Butun Kizlar toplandikkkk deriz.
:)) kesinlikle canım sensiz olmaz:) tabi aylinin sayesinde işte buluştuk bizde yoksa nerde bizde organizasyon yapacak beceri:)

Aylincim cok iyi bi ev sahibiydin cok tesekkur ederim hersey icin cok keyifliydi gercekten
rica ederim canım benim için zevkti inan. çok da eğlendim. sabaha kadar da olsa çok keyifli olurdu. tek üzüldüğüm Demetimi görememem. oysa ne hayallarim vardı biliyorsunuz.işte kardeşim o benim kızamıyorum
canım ne kadar uğraşmıştın bizim için çok teşekkürler çok eğlenceliydi :)
hepiniz canımsınız ben de çok keyif aldım. sık sık beklerim. herkesle aynı dili konuşmak ne güzeldi. burun konusunda nasıl uzmanlaşmışız böle. hele ameliyat olmamış arkadaşımıza tecrübelerimizi paylaşmamız nasıl da keyifliydi.
:)) kesinlikle canım sensiz olmaz:) tabi aylinin sayesinde işte buluştuk bizde yoksa nerde bizde organizasyon yapacak beceri:)

bu sayfada yeni olsam da eski kk üyesi olmamın avantajı şekerim. ama o zamanda ilk buluşmayı ben sağlamıştım. karnı burnunda anneler olarak :) sanal arkadaşlık belli yere kadar. imkanımız varsa birbirimizi tanımak güzel dostluklar kurmak bence daha önemli.arkası gelecektir eminim. çünkü hepimiz çok keyif aldık ve hepimizin burunları birbirinden güzeldi. bakmaya doyamadım.maşallah. o yüzden nazar boncuklarınızı eksik etmedim hahahaaa

şunuda demeden geçemiycem canlı canlı burunları görmek ayrı bi olay fotoğraflarda güzel ama estetik düşünenler birde burunları canlı görseler şok olurlar muhteşem çünkü:) Emre beyin kaç burnunu görmüşümdür her seferinde burunların güzelliği karşısında şaşırdım yine ağzım açık baktım yani :) herkesin burnu farklı ve çok güzel bu yüzden Emre bey burun konusunda tek geçerim. Emre İlhanın hastası olmak ayrı bi şans ve yaşamı boyunca yapacağı burunda sınırlı biz çok şanslıydık ki bu kadronun içine girdik :)

Valla foto beklıyorum hala merakla

fotolar hilalde canım. müsait olduğunda albüm yapacağız. hepiniz göreceksiniz.
biraz zorlandık toplu olunca. çünkü kimse burna bakmıyor güzel olunca. ama yok kaşımızdı yok saçımızdı derken bir sürü çekildik
herkes deki fotoları toplayıp koyacağız canım merak etme

kesinlikle canım herkesin burunları ayrı güzeldi. maşallah. Emre bey de karar kılmakta ne kadar doğru yapmışız gerçekten çok şanslıyız.pınar arkadaşımız bile bizim bu mutluluğumuz karşısında nasıl da şok oldu.umarım herkes bizim gibi mutlu olabilir

Ay bunlar ciddi ciddi toplanmislar bensiz hemde. Vallahi cok kizdim haaaaa. Kiz Aylin, Karazeytinim, bak gelecek yil bende geldigimde toparlanacaksiniz ona gore. Ozamana kadar nerelerimi yaptiririm daha Allah bilir :) Ayy ama cok sevindim yaa boyle birsey organize etmenize. Insallah bende sizleri gorurum birgun. Super olur, supeeer

sen gelmeden haber et bana hemen bir organizasyon ayarlarım. sen yeterki gel hayatım. daha kalabalık olacaktık ama aksilikler oldu. gelemeyen arkadaşlarımız oldu. küstüm bazı arkadaşlara. hediyelerim bile vardı.çam sakızı çoban armağanı ... gelemeyenlere bir ara veririm artık .

Bana sanırım küssün hiç cevap vermedim, ama söz veriyorum telafi edıcem en yakın zamanda...bigün çat kapı yapıcam sana söz veriyorum,tekrardan özür dilerim tatlım

kızlaaaaaaaaaar fotoları bugün ulaştırıcam emelsahine..yalnız hepinizi canlı canlı görünce hiçbir fotoyu beğenmez oldum..gerçeğin yarısı kadar bile güzel çıkmış foto bulamıyorum :)))))

evet hilalcim. hepimiz şok yaşadık gerçekten. fotoğraflar yanıltıyor. o yüzden ameliyat olacak arkadaşlara en büyük tavsiyem bizzat görmeleri. gerçi herkesin burunları farklı ve yakışan olmuş. maşallah. ben olsaydım seçim yapmakta zorlanırdım. ayy hilali görüyorum tamam bu tam istediğim. emeli görüyorum ayyy ne fındık burun, dileke bakıyorum keşke yüz hatlarım bu burnu kaldırabilse falan diye diye bütün güzellikler benim olsun istedim. güzelliğin sınırı yok gerçekten. maşallah Allah hepimizin burunlarını korusun

valla canlı görmek gerekiyor siz fotojeniksiniz yine ben hiç hiç :2: herkesin burnu çok farklı canlı görmek çok başka gerçekten hepinizin burnu ayrı güzel maşallaah:)

hilal beni kesin o fotolardan nasıl iğrenç çıkıyorum yaaa canlı görsünler beni boşver fotoğrafı

ya evet niye öyle üzülüyorum bu duruma ( canlı görünce neredeyse tanıyamadım sizi kızlar 18-20 yaşında gibiydiniz nasıl fotoğraf bu kadar yanıltır anlamak mümkün değil burunlar canlı çok çok güzel o yüzden fotoları beğenmedim pek:) zaten konuşmaktan fotoğrafta pek çekilemedik orasıda ayrı konu

benim ameliyattan sonra toplanırsanız bende gelicem :))

Tatlım ya evet seni nasıl unuturum canımsın ya.özellikle davetiye olsrak buraya da yazmıştım .benle irtşbata geçin diye. O kadar görüştüğüm arksdaş varki dedim arada kaynayan olmasın diye.evet geebilseydim senin için de tecrübe olurdu.ama bu başlangıç oldu.tatile çıkan arkadaşlarımızda çoktu.daha büyük bir organizasyon yapacağım :) sen de ı zamana kadar iyileşirdin hayatım.ameliyat öncesi de görüşürüz canım.
ben varım eylülde amelıyatım :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…