emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Yok yok biz kendimîxi bepenmiyoruz.yoksa burunlarımız harika maşallah.böle olacağı belliydi. Zasam geleydî bu sorunu yaşamazdık.bir dahaki sefere daha rahat oluruz. Poz vermeyi bilmiyoruz hayatım.bunuda öğrenecez buluşa buluşa...

Kizlaarrr... ben buralardan cok uzak kaldim neler olmus oyle yaa.. epeydir giremiyorum.. bazende is yogunlugunda girip hemen cikiyorum, yeni burun varmi yada napiyosunuz bakim diye :))) e siz toplanmissiniizzz...yaa bende gelmek hepinizi gormek isterdim.. ama benim icin zor tabii biraz. Istanbula gelince (insallah yakinda:)) haber vericem sizlere.. eger uyarsa yine toplaniriz.. Toplaniriz dimi??? :))))

Sen gel yeterki toplanmazmiyizzzzz:)

Önceden haber et tatlım tabiyki toplanırız.hele uzak yerden gelenlere öncelik tanırız.biz nasıl olsa her daim görüşürüz.buralarda olmasanda face takip ediyoruz birbirimizi.son çektiğin fotolara bayıldım.burnun bayağı oturmuş. Sen de çok şık olmuşsun canım maşallah.

Son düzenleme:
bugün emre beyle tanıştım sonunda çok iyi bir insan tavrı ve konuşmaları ile tam bir beyefendi teşekkür ederim arkadaşlar sizin yorumlarınız ve beğenilerinizle tanıdım

Ayy canim benim cok sagol.. senin fotolarinda super.. Ama ben hala cok sisim ya Aylin.. cok canim sikiliyo bazen.. hatta fotolarda cok kocaman cikiyo.. hala sabirla bekliyorum ama bazende karamsarliga kapiliyorum valla..

bugün emre beyle tanıştım sonunda çok iyi bir insan tavrı ve konuşmaları ile tam bir beyefendi teşekkür ederim arkadaşlar sizin yorumlarınız ve beğenilerinizle tanıdım

Canım çoğumuz buradaki yorumları okuyarak tatmin olarak emre beyle görüşme imkanımız oluyor. Gidince de ne demek istedikleini daha iyi anlıyoruz. Gerçekten aynen ilk izlenimleriniz gibi.zamanla daha iyi tanıyacaksın. Hayırlı olsun bu arada tasarım için ilk adımını atmışsın sevindim.

Ayy canim benim cok sagol.. senin fotolarinda super.. Ama ben hala cok sisim ya Aylin.. cok canim sikiliyo bazen.. hatta fotolarda cok kocaman cikiyo.. hala sabirla bekliyorum ama bazende karamsarliga kapiliyorum valla..

Canım hiç takma derim.gerçekten bu dokularla alakalı.dün bir arkadaş geldi 2 ayı oldu onunda ama hala çok şişti. Ben 2 ayda öle değildim mesela.o yüzden kişiden kişiye değişiyor.şişliklere takma sadece sabırlı olmak lazım.farkındayım benden daha önce oldun ama şişin var .şiş olduğu da bariz belli.şişler sonunda gidecek kalmayacak ya sadece sabır işte cnm.

teşekkür ederim. kimin tavsiyesi üzerine geldiğimi sorunca ben sizden bahsettim biraz sizden konuştuk kulaklarınızı çınlattık açıkcası gerçi ben yeniyim burada ama az çok yorumlarınız ve konuşmalarınızla sizi tanıyor gibiyim ameliyatımdan sonra bende buluşmalarınıza geleceğim benide çağırın

Merhaba nazamelıyatın ne zaman
Ben ekımde olucam ınsallah tabı onede alabılırım bosluk dogarsa

Burada hepimiz bir aile gibiyiz canım.bu çatı her geçengün büyümesi bizleri de çok mutlu ediyor.kendimixi gerçekten çok şanslı hissediyoruz.hele dünki buluşmamızda bu mutluluğumuzu paylsşmak çok zevkti. Burun küçük ama konuşscağımız o kadar çok şey varmış ki.sabaha kdr bitmezdi. Birdahakine güzel birşey ayarlıyacam canım.sslında ben herkesi davet ettim burdan . Kısmet şimdiden sölim mutlaka aramızda olmanı isterim.buradan duyuracaz yine özelden face tel yazarsan özel de haber ederiz cnm

Kara zeytınım nasılsın canım:) bıdahakıne şöyle sahilde bi yerleremı gıtsek:)

Hadı bakalım ınsallah guzel olur hersey
Burnunda ne gıbı sorun var nasıl bısey ıstedın tasarımın ne zaman cok soru sordum ama

14 eylül de tasarımım var açıkcası ben bişey istemeden emre bey bana anlattı zaten işinin uzmanı olduğu belli yüz hatlarımdan göz hizasından burun deliklerinden çeneye kadar nasıl olması gerektiğini ve kişiye özel bir tasarımın olmasını vurguladı ve bunları söylerken benim düzeltilmesi gereken taraflarımı anlattı

Anladım canım merakla beklıyoruz:) tekrar hayırlısı olsun

Kara zeytınım nasılsın canım:) bıdahakıne şöyle sahilde bi yerleremı gıtsek:)

:) iyiyim canım benim.dün nasılda aklıma geldin dedim keşke olabilseydin.kısmet işte.ayarlıyacağım güzel bişey .şöle kokteyl tarzında da olabilir. Özellikle ameliyat zamanını bekleyen arkadaşlara tavsiye ederîm.dün pınarın yerinde olmak isterdim.canlı canlı gördü.sorular sordu. Doktorumuza olan sevgimiz karşısında şok oldu zaten. Emre beyin dün bayağı kulakları çınlamıştır:) ama senle ameliyat öncesi mutlaka görüşürüz canım. Öle arada görüşeceğim arkadaşlar var sen de mutlaka gel.

Canımsın ya benımde aklım sızdeydı.ınsallah sık sık gorusuruz saana anlattıgım tedavı surecıne gırıyoruz ınsallah bızde bu hafta ınsallah kolayca hallolur hersey .bol bol gorusecagız ınsallah cok ısterım hepınız bırbırınden tatlı ıctensınız

karazeytin, önce ameliyatımı olayım sonra öyle garip kalmak istemem koca burunla.bu arada mesaj sayım yeterli değilmiş olunca göndereceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…