emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

20 sınde amelıyatım var cok korkuyorum bende (( kusmaktan daha bı korkuyorum , ins ole bsey olmaz benımde mıdem hassastr cunku

20 sınde amelıyatım var cok korkuyorum bende (( kusmaktan daha bı korkuyorum , ins ole bsey olmaz benımde mıdem hassastr cunku

Tatlımm lütfen korkmana gerek yok.bünye ile de alakalı ben 3-4 kez narkoz yedim ve hiç birşnde kusma olmadı.ama sende olsa bile vucudundan daha çabuk atmış olursun ve daha çabuk toparlarsın .srtı yönüde bu olsa gerek canım.ama iyi tarafından bak ve belki de senin bünyen benim gibi kaldıracak ve boşuna korkmuş olcaksın.zaten o an emin ol daha bir rahatlarsın bence olura bırakın kısa süreli sıkıntılar bunlar.öpüyorum nanaktan:))

:)) anestezi almak, kusmak bence muhteşemm bi şey:) acı veren, korkutucu bi durum yok :) ameliyattan sonra korkularının ne kadar yersiz olduğunu anlayacaksın şimdiden geçmiş olsun.

:)) anestezi almak, kusmak bence muhteşemm bi şey:) acı veren, korkutucu bi durum yok :) ameliyattan sonra korkularının ne kadar yersiz olduğunu anlayacaksın şimdiden geçmiş olsun.

Hahah handan alemsin:)) anestezi almak guzel hic korkulcak bisey yok ben cok rahat kendime geldim uykudan uyanir gibi hemsireler bile guldu sasirdi mayisiklik bile olmadi diyebilirim:) gozumu kapadim actim bitmis ameliyat hatta olmadim ben dimi yalan soyluyosunuz diye yikmisim asagiyi:)) o kadar anlamadim ne agri ne sizi:) amaaaa kusmak berbat ben kusmadim emre beye 4 ay yalvardim ne yap ne et ben kusmym nolur diye:) o kisinin bunyesine bagli tamamen ama dedim bana ne verirseniz verin midem bulanmasin kusmiyim hatta narkoz verilirken bile son sozum oydu:)) emre beyde bana dediki en en etkilisini yaptim artik bulanirsa sasirirm yapcak bisey olmaz dedi ameliyatla ilgisi yok ben normalde de kusacak gibi olursam agliyorum nefret ediyorum kendimi yerlere atiyorum arkadaslarim guluyo hep:)) bide ameliyat ustune olsaydi vay ordakilerin haline:) yani tamamen anesteziye bunyenin verdigi tepkiyle alakali o sanirim insallah herkes cok rahat uyanir kusmadan mide bulantisi olmadan:)

:)))gerçekten psikopatmıyım neyim sanırım kusmanın verdiği rahatlıktan hoşlanıyorum siz bana bakmayın arkadaşlar kusmak bana göre güzel inşallah siz kusmazsınız gece gece amma iğrençleştim neyse ama anestezi iyi tavsiye ederim:))))))

Son düzenleme:

kusura bakmayin gec cevap veriyorum cok tesekkur ederim anlattiginiz ve desteginiz icin :) ne yazik ki benim de en buyuk korkum kusmak, hatta ameliyatla ilgili tek korkum o diyebilirim ve malesef benim de adet donemime denk gelicek. surekli dua ediyorum insallah kusmam diye artik bakalim gorucez

adet dönemim benım normaldede cok agrılı, o gün hayattan kopmama neden olabilen dönemlerimdir ve o dönemdede benim midem bulanır hatta kustuğumda olmuştur hatta uyandığımda adet olduğumdan dolayı karnım agrıyor diye uyanmıştım başka hiçbir yerımde agrı sızı veya rahatsız oldugum bi durum yoktu kustum ama inanın hiç ama hiç rahatsız olmadım yanı anlicagınız bünyeden bünyeye değişeblir, belki siz hiç kusmicaksınız, belki narkozu uyuyarak bünyeden atacaksınız, belkide gözünüzü hemen açıp normal hayata dönebilceksiniz bu durumlar kişiden kişiye değişir,benım daha once bu sayfaya yazdıklarımı okuduysanız ne kadar korkak biri olduğumu anlarsınız, ben olduysam bu amelıyatı herkes olur...
Sakin ve soğukkanlı ve iyi şeyler aklınıza getiriniz,kötü şeyleri uzaklaştırın, evrene pozitif enerji yollayın :)
Hersey gönlünüzce olsun

Son düzenleme:
merhaba kizlar birsey sorcam :)
ben almanyadan gelecegim icin ameliyatan önce görüsme yapilck emre beyle görüsmeden kac gün sonra ameliyata girebilirim?ertesi gün degildir kesin yada?

merhaba kizlar birsey sorcam :)
ben almanyadan gelecegim icin ameliyatan önce görüsme yapilck emre beyle görüsmeden kac gün sonra ameliyata girebilirim?ertesi gün degildir kesin yada?

Siz görüşme için randevu almışmıydınız?? Normalde 10-14 günlük bir izin almanız gerekir.görüşme yaptıktan 1 hafta içerisinde ameliyat olmanız gerekir ki ameliyat olduktan 5-6 gün içerisinde alçılarınız ve tamponlarınız çıksın. İzin durumunuz sıkıntılı ise ameliyat tarihi ile birlikte gün almanız daha iyi olur.TR de kalma süresi sizin için sıkıntı yoksa emre bey programına bakarak size uygun bir tarihte verebilir.dilerseniz muayenehanesini arayıp asistanı Burcu hanımdan ameliyat tarihi ile ilgili bilgi alabilirsiniz.

Ne oldu bizim kizlara sesiniz solugunuz cikmiyooor ben de pek giremiyorum ozledim burayi:) yeni ameliyat olanlar mutlu mesut tabi cekildiler kenara :) yeni ameliyat olacaklar nasillar korku stres var galiba biraz okudum da hiiiic korkmayin bumuydu ya diyeceksiniz:)

buralardayız canımmm albümlere dadandım herkese yorum yapıyorum:)

Son düzenleme:
kızlar cok az kaldı cok korkuyorum ayrıca kafam cok karıısk yardım edın bana
emre bey tasarm yaparken cenen cok az gerıde onu protezle deılde yag dolgusuyla doldurabılırz dedı, yağ dolgusu ıle ılglı okudugum bıcok forumda gecıcı oldugu soylenııyor. bıde korkuyorum yuzume ıslem yaptrmaya ,cenemın on goruntusunden memnunum aslında emre bey soleyene kadar hc ole bsey farketmemstm ama suan o soyledıkten sonra kafaya takmaya basladım (

ameliyat stresi sarmış seni çok normal :) panik yapma :) emre bey bizim göremediğimizi doktor gözüyle görüyo çenene yağ dolgusu yaparsan burnun daha iyi görünebilir çeneyle burun çok önemli çünkü. tanıdığım 2 kişiye yapmıştı şu anda duruyo hala emre beye sordun mu geçer mi diye ? emre bey önerdiyse yaptır derim ben gereksiz bişey yapmaz yapsa bana yapardı neler istedim yapmadı gerek yok diye:) ama kendin çok dert etmiyosan sıkıntın yoksa bide böyle stres yapıyosan dokundurma :) korkun hiç olmasın ya emre bey gibi bi doktorun var rahat ol çok güzel olcak:)

Benimde hiç aklımda yoktu canım hatta 1 günde karar verdim iyiki de vermişim çok başka bir hava katıyor yüze:) İmplant uygulaması yapıldı bana hem yüzünü hem de burnunu daha güzel göstericek emin ol :)

begom resimlerini bekliyoruuuz merakla :)eğer çene gerideyse burun daha büyük görünüyo onu biliyorum ben de :) çene yapıldığı zaman burunla uyumlu oluyor daha kibar görünüyo:)

işte benımkı ımplant yapılacak kadar gerıde deılmıs cok az bı gerılık dedı yag enjeksıyonuyla yapılır o yuzden dedı, bu kadar az bı fark varken gerek varmı dıye dusnuyorum, bıde yag enjeksyonunun 24 ay sonra falan tamamen gectgı soylenıyor, emre beye onu sormayı unuttum hc bılgı sahbı deıldımm hcbsey soramadım sasrdım zaten cenen gerıde deyınce hc dkkatmı cekmemstı

emre bey doktor gözüyle baktığı için ufak ayrıntıları da farkediyor ama sen rahatsız değilsen böyle dert ediyorsan kendine yaptırma canım emre bey de ısrar etmez zaten sadece sana öneri de bulunmuştur yağ enjeksiyonu çok basit bi işlem zaten:) tasarım yapıldımı sana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…