- 21 Temmuz 2011
- 1.147
- 28
- 113
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #5.861
evet yapıldı , :)
içine sindi mi ? önemli olan burun:) gerçi tasarımdan çok çok daha iyisi oluyo ben tasarımda burun ucumu sevmemiştim emre beyde programla bu kadar oluyo istediğin gibi yapıcam takılma ona demişti gerçekten de öyle oldu tasarımdan çooook daha güzelini yapıyor
evet sindi sadece braz uzun gibi geldı bana onuda 3.gorusmede soylıcemm sizce nasıl dıye, emre beyın gorusu daha onemlı benım ıcın, daha ıyısnı yapacagına ınanıyorum :)
evet sindi sadece braz uzun gibi geldı bana onuda 3.gorusmede soylıcemm sizce nasıl dıye, emre beyın gorusu daha onemlı benım ıcın, daha ıyısnı yapacagına ınanıyorum :)
begom resimlerini bekliyoruuuz merakla :)eğer çene gerideyse burun daha büyük görünüyo onu biliyorum ben de :) çene yapıldığı zaman burunla uyumlu oluyor daha kibar görünüyo:)
işte benımkı ımplant yapılacak kadar gerıde deılmıs cok az bı gerılık dedı yag enjeksıyonuyla yapılır o yuzden dedı, bu kadar az bı fark varken gerek varmı dıye dusnuyorum, bıde yag enjeksyonunun 24 ay sonra falan tamamen gectgı soylenıyor, emre beye onu sormayı unuttum hc bılgı sahbı deıldımm hcbsey soramadım sasrdım zaten cenen gerıde deyınce hc dkkatmı cekmemstı
kızlar dün sonunda kararımı verdim ve cene olayından vazgectim annem sayesinde :)
sadece burnuma odaklanmak ıstıyorum , zaten cene kısmı cok gerıde degl cok az bi fark var, oda kalsın doğal olsun, ve cenemın onden goruntusndende gayet memnunum.. ynede desteklerınız ıcn cok tesekkur ederim, dun okadar kararsız kaldım ki :)
kızlar twitter da gördüm Berk Oktay Emre beye revizyon ameliyatı mı olmuş galiba... zaten televizyonda ne zaman görsem çocuk yakışıklı ama doktoru burun ucunu yamuk yapmış keşke Emre beye revizyon ameliyatı olsa diye düşünüyodum meğer olmuş bileyani revizyonda daha iyi bi doktor yokki geç bile kalmış:) ama benim en çok ameliyat olmasını istediğim ünlü ceylan :)
Sementenmor sevindim senin adina kararsizliktan kurtulmana :)
Aaa evet handan ben de gordum bugun dikisler nakis gibi sagol abi yazmis emre beye:) yakisikli cocuk ama revizyon sartti burnu kotuydu o da dogru doktoru bulmus sonunda :) hahahaha ceylan yaaaaa ameliyttan once bi ceylana bide micheal jacksona takmistm ya oyle burnum olursa diye bide funda arar hande yener ruyalarima gidiyodu resmen:)) ama ceylana yardim edelim goturelim emre beye:))) yazik o burunla yasanmaz :)
Sementenmor sevindim senin adina kararsizliktan kurtulmana :)
Aaa evet handan ben de gordum bugun dikisler nakis gibi sagol abi yazmis emre beye:) yakisikli cocuk ama revizyon sartti burnu kotuydu o da dogru doktoru bulmus sonunda :) hahahaha ceylan yaaaaa ameliyttan once bi ceylana bide micheal jacksona takmistm ya oyle burnum olursa diye bide funda arar hande yener ruyalarima gidiyodu resmen:)) ama ceylana yardim edelim goturelim emre beye:))) yazik o burunla yasanmaz :)
Ameliyat olmadı kızlar köpeği yüzünü ısırmış Emre bey sağolsun akşam gidip dikmiş:)
hadi ya burnu kötüydü bence düzelttirseymiş bari:))
hadi ya burnu kötüydü bence düzelttirseymiş bari:))
aaa bayağı yaralamış o zaman iki tane köpeği vardı zaten öyle hatırlıyorum ne diyelim geçmiş olsunHa ha bakalım tanışmışlar belki bir gün burnunuda yaptırır:) Ama yüzünde iz kalıcakmış Emre bey çok üzüldüm dedi
aaa bayağı yaralamış o zaman iki tane köpeği vardı zaten öyle hatırlıyorum ne diyelim geçmiş olsun
Evet ısırmışlar ya .s Emre bey de diktiğine göre güzelce geçer gider:)
Hahahahahahaha aynisini emre beye soyledim eli degmisken burnu da duzeltseydi:))) ama burnunu begenmiyosa onu da yaptirir yakinda aynaya bakinca burnunun yamuk oldugunu gormuyomu bunlar ya :) gerci erkekler cok onemsemiyo :)
Bugün Demet 'i gördüm burnu çok güzel olmuş canım bayıldım resmen :) Annenizde vardı annem hatta annesinin burnu kızdan bil güzel olmuş dedi:)
aaa evet gittiler bugun ben de gidicektm isim vardi gelemedim hatta yanlarinda sarisin bi bayan vardi o da gorusmeye gitti ameliyat olcak:) annemin burnu 2 sene oldu demetin 2 ay oldu annemin burnu oturdu tabi demetinki cok sis daha :) tesekkur ederimm onlar adina:) tanissaydin keske:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?