emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

evet yapıldı , :)

içine sindi mi ? önemli olan burun:) gerçi tasarımdan çok çok daha iyisi oluyo ben tasarımda burun ucumu sevmemiştim emre beyde programla bu kadar oluyo istediğin gibi yapıcam takılma ona demişti gerçekten de öyle oldu tasarımdan çooook daha güzelini yapıyor

evet sindi sadece braz uzun gibi geldı bana onuda 3.gorusmede soylıcemm sizce nasıl dıye, emre beyın gorusu daha onemlı benım ıcın, daha ıyısnı yapacagına ınanıyorum :)

evet sindi sadece braz uzun gibi geldı bana onuda 3.gorusmede soylıcemm sizce nasıl dıye, emre beyın gorusu daha onemlı benım ıcın, daha ıyısnı yapacagına ınanıyorum :)

evet tasarımda burun sivri, uzun gözüküyo gerçekle alakası yok tasarımı çok önemseme:) tasarımdan çok daha güzelini yapar emre bey

sen aklına takılanı sor tabi programla alakalı oluyor benim ucuyla alakası yok sevmemiştim zaten takılma ona demişti sen de içine sinmeyen herşeyi sor :) emre bey gerçekten yüze en yakışanı yapıyor ben hiç müdehale etmedim kendisine bıraktım iyikide öyle yapmışım:)

begom resimlerini bekliyoruuuz merakla :)eğer çene gerideyse burun daha büyük görünüyo onu biliyorum ben de :) çene yapıldığı zaman burunla uyumlu oluyor daha kibar görünüyo:)

Evet ya:) inşallah bakalım çok şiş Emre bey de dedi normalden daha çok şiş ama inince atıcam ben de inmiş halini merak ediyorum ama bugün daha 9. günü bantlı falan

Mutlaka sor ve öğren kalıcı mı diye ama yapmanı çok tavsiye ederim farkında değilsin ama çok değiştiriyor gerçekten benim 1 cm oynadı bakıyorum özellikle profil eskisinden çok daha iyi

kızlar dün sonunda kararımı verdim ve cene olayından vazgectim annem sayesinde :)
sadece burnuma odaklanmak ıstıyorum , zaten cene kısmı cok gerıde degl cok az bi fark var, oda kalsın doğal olsun, ve cenemın onden goruntusndende gayet memnunum.. ynede desteklerınız ıcn cok tesekkur ederim, dun okadar kararsız kaldım ki :)

kızlar twitter da gördüm Berk Oktay Emre beye revizyon ameliyatı mı olmuş galiba... zaten televizyonda ne zaman görsem çocuk yakışıklı ama doktoru burun ucunu yamuk yapmış keşke Emre beye revizyon ameliyatı olsa diye düşünüyodum meğer olmuş bile yani revizyonda daha iyi bi doktor yokki geç bile kalmış:) ama benim en çok ameliyat olmasını istediğim ünlü ceylan :)

Sementenmor sevindim senin adina kararsizliktan kurtulmana :)

Aaa evet handan ben de gordum bugun dikisler nakis gibi sagol abi yazmis emre beye:) yakisikli cocuk ama revizyon sartti burnu kotuydu o da dogru doktoru bulmus sonunda :) hahahaha ceylan yaaaaa ameliyttan once bi ceylana bide micheal jacksona takmistm ya oyle burnum olursa diye bide funda arar hande yener ruyalarima gidiyodu resmen:)) ama ceylana yardim edelim goturelim emre beye:))) yazik o burunla yasanmaz :)

Ameliyat olmadı kızlar köpeği yüzünü ısırmış Emre bey sağolsun akşam gidip dikmiş:)

ceylan ameliyat olsa olay olur zaten o burnuda Emre bey den başka kimse düzeltemez:)

hadi ya burnu kötüydü bence düzelttirseymiş bari:))

Hahahahahahaha aynisini emre beye soyledim eli degmisken burnu da duzeltseydi:))) ama burnunu begenmiyosa onu da yaptirir yakinda aynaya bakinca burnunun yamuk oldugunu gormuyomu bunlar ya :) gerci erkekler cok onemsemiyo :)

Hahahahahahaha aynisini emre beye soyledim eli degmisken burnu da duzeltseydi:))) ama burnunu begenmiyosa onu da yaptirir yakinda aynaya bakinca burnunun yamuk oldugunu gormuyomu bunlar ya :) gerci erkekler cok onemsemiyo :)

Bugün Demet 'i gördüm burnu çok güzel olmuş canım bayıldım resmen :) Annenizde vardı annem hatta annesinin burnu kızdan bil güzel olmuş dedi:)

Bugün Demet 'i gördüm burnu çok güzel olmuş canım bayıldım resmen :) Annenizde vardı annem hatta annesinin burnu kızdan bil güzel olmuş dedi:)

aaa evet gittiler bugun ben de gidicektm isim vardi gelemedim hatta yanlarinda sarisin bi bayan vardi o da gorusmeye gitti ameliyat olcak:) annemin burnu 2 sene oldu demetin 2 ay oldu annemin burnu oturdu tabi demetinki cok sis daha :) tesekkur ederimm onlar adina:) tanissaydin keske:)

Dilek'in kardeşisin di mi dedim gülümsedi evet dedi fotoğraflarını koymuştu öyle gördüm o nerde dedim o gelmedi evet arada koyuyor dedi .Annen çok güzel bir bayan gerçekten çok beğendim burnuda yüzüne tam oturmuş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…