emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

canım dediğim gibi bence kalın dudağın :) Emre bey dolguyu kabul etmez gibi geldi neresine yapacak ki :)) yapsa bile çoook az bi şey olur heralde

Evt bazı fotolarında gerek yok görünüyo tabi gülünce daha farklı yaptırmasada olur benden daha iyi olduğu kesin:)) zaten bana da fazla yapmam demişti.ayarı emre beye bırakacam .gerek gördüğü kdr yani...

sadece gülünce incelmesi düzeltilebiliyo mu acaba? ne biliyim dolgu olunca güldünde inceliği düzelir güzel olur ama bu kez gülmediğinde çok kalınlaşmış olmaz mı bende merak ettim benimde gülünce inceliyo çünkü :) karışık yazdım ama anlarsın sen canım

:) anladım canım ben de bilemedim sonuçta kalıcı değil bir kaç kere yaptırırım baktım sıkıldım bırakırım.hangisi daha güzel görünürse gözüme ona devam anlıyacağın:)

Canımm evet sen braz yaptr harika olcakk bence :)
:) haklısın cnm bana kesin şart zaten emre beyde uygun görmese yapmazdı:))
zaten en iyi tarafı sıkılırsan yaptırmama olayı =) kalıcı olsa bi 10 yılda onun için düşünürdük kesin =))

Hiç sorma ben de araştırdım yaptırmadıpım zaman dudağın orjinalindebir değişme olur mu diye yok olmadı sediler yaptıranlar ben de öle karar verdim.ama yakışacağımı düşünüyorum inşallah bakalım.küpüm ben kısmetse hafta sonu gidicem gidersen haberim olsun görüşürüz orada tatlım.

arkadaşlar merhaba:)ben geldim çok yoğun günler geçiriyorum ev kurs filan derken zaman öyle geçiyor.karazeytinim biliyor:)veeee evet dün tasarım yapıldı.30 eylül son görüşmem sonunda 4 ekim ameliyat inşallah.ve artık korkmuyorum da:)emre bey e çok güveniyorrum gerçekten insanın içinde sıfır korku bırakıyo.inanıyroumda harika geçecek.dün akşam çoğunuzu konuştuk uzun uzun:)tasarımda yaptığı burun yüzüme çok yakıştı.zaten tamamen benim isteklerim doğrultusunda yüzüme gidecek en iyi şekli söyleyerek çokda güzel fikir verdi sağolsun.bence eğer ameliyat olacaksanız ve benim gibi hem nefes hemde görüntüden memnun değilseniz başlangıç için bile çok rahatlatıcı bir tercih.inşallah sağlıklıca biter.karazeytinim bu haftasonu görüşelim mi.ya bana gel yada hellokitty yapalım bebek.

zasam tatlım özledim seni gel bir sarılamben de bu hafta sonu konserdeydim. yoksa cumartesi ben de gelecektim. çok üzüldüm. begom,gülhan sen bayağı kişiyle görüşmüş olacaktım hayırlı olsun tasarımında olmuş. tasarımdan sonra daha bir heyecan sarıyordur şimdi. 4 ekime de bir şey kalmamış.Emre bey gerçekten kişiye özel burun yapıyor bende korkusuz girmiştim ameliyata. seninde mükemmel olacaktır eminim. bu hafta sonu muayenehaneye gitmeden görüşelim canım. revizyon olacak pınar arkadaşımla da görüşecektim. tasarımı olacak cumartesi .helloda buluşuruz hep birlikte o zaman.

zasam tatlım özledim seni gel bir sarılamben de bu hafta sonu konserdeydim. yoksa cumartesi ben de gelecektim. çok üzüldüm. begom,gülhan sen bayağı kişiyle görüşmüş olacaktım hayırlı olsun tasarımında olmuş. tasarımdan sonra daha bir heyecan sarıyordur şimdi. 4 ekime de bir şey kalmamış.Emre bey gerçekten kişiye özel burun yapıyor bende korkusuz girmiştim ameliyata. seninde mükemmel olacaktır eminim. bu hafta sonu muayenehaneye gitmeden görüşelim canım. revizyon olacak pınar arkadaşımla da görüşecektim. tasarımı olacak cumartesi .helloda buluşuruz hep birlikte o zaman.

Cumartesi tesadüf konserde handeyi gördüm.Handemeleki hep merak ediyordum.ben de revizyon hastası olunca fotolarını baya incelemiştim.çok da beğeniyordum.meğer gördüğüm hiç birşeymiş.bu kadar mı güzel bir burun olur maşallah.hem de başından olumsuz 3 ameliyat geçirmiş biri olarak kusursuz bir burnu olmuş valla.işte görür görmez Emre beyi bir kez daha takdir ettim maşallah.yine şahit oldum ki kesinlikle burunları canlı görmek lazım.kendisinede çok yakışmış.kişiye özel burun diye ben buna derim.

kızlar yenı oldugum ıcın albumerınızı goremıyorum emre ılhanın yaptıgı o harıka burunları gormek ıstıyorum koyarsanız cok sevıncem. bırde fıyat 7 cıvarında sanırım hastanede 1 gece mı kalınıyor?

Emre bey önden de tasarım yapıyor mu kızlar ? bırde önden cekılmıs fotograf koyarsanız cok ıyı olur herkes yandan koyuyor :Ç

hoşgeldin canım.özel albüm fotoları görmek için 25 mesaj sayını doldurman ve kişileri arkadaşlık listene eklemen gerekiyor.aşağıdaki linkte mesaj sayını tamamlayabilirsin.ben sizi ekledim.önden de çekilmiş fotolarım var inceleyebilirsiniz
ilk ameliyatınız olacaksa 7 bin . hastanede 1 gün kalınıyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/deneme-tahtasi/619273-denemeeeeeeeeee.html

Cumartesi günü Emre beyle görüşmem vardı. Ben bıraktığı izlenim; Mesleğine kendisini adamış, işini çok seven, iletişimi çok iyi, güler yüzlü, alçak gönüllü bir doktor olduğudur.

Revizyondaki başarısı hastasına verdiği zaman ve emekle doğru orantılı olduğu düşünüyorum. Bu emeğin ve zamanın en kalitelisini ayırdığınada bizzat şahit oldum. Bu arada eğer revizyon hastaları olarak bizde beklentilerimizi gerçekçi kılarsak bence doktorlarıda bu revziyon hastalarının negatif enerji ve psikolojisinden bir nebze rahatlatır ve baskıdan kurtararak dahada şevklendirebiliriz.

Çünkü araştırmaları neticesinde vardığım nokta, revizyon ameliyatlarını genelde bir çok doktor kabul etmiyor sebebide, risk almak uğraşmak veya kötü reklam olmak istemiyor. Neticede revizyon ameliyatlarında burnu genel olarak düzeltsenizde bazı hastalar direk hatalara odaklanıp mutsuz olabiliyor ve böylelikle doktorunu başarısız olarak sınıflandırabiliyor.

Emre bey revizyonda başarılı olan doktorlar arasında neredeyse tek diyebileceğim doktorlardan. Ameliyat olan hastaları ile birebir iletişme geçebileceğin bilgi alabileceğin çok şeffaf ve dürüst ayrıca size gerektiği kadar vakit ayıran ve özen gösteren doktor sayısı inanın çok az bir elin parmakları kadar bile değil.

Bence revizyon hastalarının az çok burun hakkında bilgi edinmesi gerekiyor, kendi deri yapısının, kıkırdak dokusunun, mevcut şeklin ne kadar beklentisine uygun olup olmadığı hakkında en azından bir ön görüsü olmalı. Hepimiz tam hayalimizdeki gibi olsun istiyoruz ama malesef bazen teknik olarak bu mümkün olamayabiliyor. Yani ilk ameliyatlardaki beklentiler gibi değilde daha az risksiz ama daha kabul edilebilir beklentiler içinde olmalıyız.

Eğer az çok bunlara biraz vakıfsanız zaten beklentilerinizi sınırlandırıp doktora mümkün olması zor taleplerle gitmiyorsunuz.

Her revizyon hastası bir risk ve Emre bey bu riski göze alarak kabul ediyor hastalarını. Neticede revziyonda mutlu olan insanların dualarınında karşılığını muhakkak görüyordur.

Belirtmeden edemeyeceğim başarılı olmasında BEŞİKTAŞLI olmasınında bir etkisi olduğunu düşünmüyor değilim...

Cok guzel anlatmissin o yuzden hep diyorum emre beyle yuzyuze gorusen anlar diye:) inanilmaz guven veriyor insana cok pozitif ve her zaman hastasina sonsuz destek oluyor kimsenin risk almak istemedigi burunlari ameliyat ediyor basarisi da ortada zaten revizyonda tartismasiz tek doktor:) sen revizyon olmaya karar verdin mi canim ne dedi emre bey burnuna?

illisüve canım biz burada ne dersek diyelim işte o yüzden yüz yüze görüşmeni çok istemiştim. şimdi Emre beyin hastaları olarak bizleri daha iyi anladığını düşünüyorum. en önemli şey doktor hasta iletişimi. revizyon bir hasta olarak ben de araştırdım ve revizyonda da iyi gördüğüm Emre beyi tercih ettim.3 ay beklemiş de olsam senin de dediğin gibi kendimi çok şanslı görüyorum. senin de şanslı olduğun kısmı senle konuşmuştuk biliyorsun.umarım senin de bu son ameliyatın olur canım. revizyonlarda evet kişiye özel bir ameliyat olmalı. herkesin dokuları farklı olduğu gibi Emre beye getirilen kumaş da revizyonu şekillendiren en önemli etkenlerdir diye düşünüyorum.o yüzden eskisinden daha iyi olacağını ama mükemmeli aramamamız gerektiğini her zaman savunurum.illisüvem seni de en kısa zamanda mutlu revizyon hastası olarak göreceğiz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…